Napaćeni (((Rigoletto)))Rigoletto je napisao/la: ↑14 okt 2022, 17:34Uzela je SDA izbore pa će bit penala i za vas1922VFC1981 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:35Kako se Milos Gigovic smjeska na kraju utakmice sa pomocnikom dok ga kamera stavlja u krupni kadar, scena koja opisuje ligu nasu. Mogu sta hoce![]()
borac i svinjski, ekipe koje najvise profitiraju od sudija zahvaljujuci politici HDZ+SNDS. Naravno Duric i durici iz Krajine s kolegama iz postenog glavnog grada klimaju glavicom, od Peljte, Musica i ostalih prodanih sudija.
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ne vidim da ste ovoliko pizdili kad su nas pokrali pod BB prekjuče. Licemjeri.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Najjaci smo
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Ajde djecace cuvaj zdravlje,trebace ti i obrati paznju na povisen secer u krvi,zna da se iskomplikuje.
Nek si ti meni zivi zdrav i rat te zaobisao.
Zavrsavam prepisku s tobom
Nek si ti meni zivi zdrav i rat te zaobisao.
Zavrsavam prepisku s tobom

- Avanti1926
- Kontakt:
Jesi ti taj koji će pokrenuti "ludilo" ?*p!p!t@* je napisao/la: ↑14 okt 2022, 17:23Budi siguran ovaj put kad krene ludilo, neće ni traktori pomoći...Avanti1926 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 17:22Na ovom forumu vas ima sa svih strana, tvrdite da se konstantno gura Borac, zašto onda šutite? Što se ne bunite, bojkotujete, istupite iz lige? Svi ste jako hrabri preko tastatura, a kada izađete iz kuće glava je u podu.
Aaaaa pravi se panglu javio, i još spominje SDA, koja mu je titulu donijela izmišljenim penalom. Pitaj Spahalića nek ti pokaže člansku knjižicu žicao te on u tu teleću glavu, glupsone glupi...Rigoletto je napisao/la: ↑14 okt 2022, 17:34Uzela je SDA izbore pa će bit penala i za vas1922VFC1981 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:35Kako se Milos Gigovic smjeska na kraju utakmice sa pomocnikom dok ga kamera stavlja u krupni kadar, scena koja opisuje ligu nasu. Mogu sta hoce![]()
borac i svinjski, ekipe koje najvise profitiraju od sudija zahvaljujuci politici HDZ+SNDS. Naravno Duric i durici iz Krajine s kolegama iz postenog glavnog grada klimaju glavicom, od Peljte, Musica i ostalih prodanih sudija.
![]()
![]()
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 14 okt 2022, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Ovo vam je primjer klasicnog skutora, daj borcu penal al daj i nk medjugorju i sve je uredu.Rigoletto je napisao/la: ↑14 okt 2022, 17:34Uzela je SDA izbore pa će bit penala i za vas1922VFC1981 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 16:35Kako se Milos Gigovic smjeska na kraju utakmice sa pomocnikom dok ga kamera stavlja u krupni kadar, scena koja opisuje ligu nasu. Mogu sta hoce![]()
![]()
![]()
Odlike ljigavih i majoriziranih. Pratit ce vas Music jos do kraja sezone, jer nije bitan gay lobij na celu sa izraelcem bitan je hdz i beus.
Poselami kući.
#musvdg
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Krajnje je vrijeme za novu paljevinu...to od vas očekujemo ove godine
-
- Kontakt:
218 postova, 217 o Velezu. Mrznja prema drugome ili ljubav prema svome, jasno je ko dan.halobing94 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 17:50Krajnje je vrijeme za novu paljevinu...to od vas očekujemo ove godine

#musvdg
Navijači Borca da sebi žele dobro prvi bi se pobunili na ovo sve. Jer kada prođe Vicina era valja im opet igrati RS Champions League ...
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 14 okt 2022, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo kod navijača FKS moraš biti u vrhu tabele i igrati akademce.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koliko su pijaćari napaćeni govori činjenica da im je Zrinjski glavni krivac za ovaj penal Borca protiv Posušja danas. Držimo ih u induciranoj komi još od deložacije na vjetrometinu. Golem si Zrinja 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ova liga je potpuno obesmišljena od strane Vice, korumpiranog saveza, korumpiranih sudija i ostale bande.
Al eto, nek se raja raspravlja oko domaćeg fudbala i održava ove teme na životu.
Al eto, nek se raja raspravlja oko domaćeg fudbala i održava ove teme na životu.
Komšije, tj. najveći mitomani i falsifikatori svega misle da neko misli da su oni krivi jer Borac radi sa sudijama. Shizofrenija.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Jel ovo Sloga izbaci loptu, zar nisu rekli da neće izbacivati kad neko leži.
Niko ghovna spomenuo nije, dok se niste sami pojavili i počeli prozivati.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
sta ovi u mraku igraju 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, MostarskiSin i 41 gost.