FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je ne gledljivo,patnja za oči meni dosta...ovdje nešta debelo smrdi živi bili...
-
- Kontakt:
Pokenjam se u usta Tomasevicu i onom ko ga je doveo, Suljicu,Catakovicu takodjer...
Na sta ovo lici,horor
Ovako ne igras ni kad igras za opstanak.
Sve vise imam averziju od ovog nazovi trenera,pa i od ostalih u upravi koji sve nijemo posmatraju.
Uzas
Na sta ovo lici,horor
Ovako ne igras ni kad igras za opstanak.
Sve vise imam averziju od ovog nazovi trenera,pa i od ostalih u upravi koji sve nijemo posmatraju.
Uzas
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
U prvih dvadeset minuta smo lagano mogli uvaljati jedan ili dva...
Dalov najveci problem je sto odigra jednu dobru a onda osam losih utakmkca. Tomasevic nije nikako u utakmici, steta sto ce morati svih 90 minuta odigrati.
Dalov najveci problem je sto odigra jednu dobru a onda osam losih utakmkca. Tomasevic nije nikako u utakmici, steta sto ce morati svih 90 minuta odigrati.
Kad’ jednom prodje sve...
Mogu li ove balerine i Dudlica JEDNU akciju odraditi??? Koji k placati igrace kad sa FKS svako selo u najmanju ruku ravnopravno odigra ili cak bude bplje i konkretnije
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jao Ikicu sine sta fuli
Hahhaah
Bolje izgubit i da dobije Dudic odkaz njego dobit 1 bod
-
- Kontakt:
Hamza očajan.
Ja pratim tekstualni na sportsport tamo pise koda igramo ko barcelona
-
- Kontakt:
Picke
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Kakvi hadalji 
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Dudiću, hvala i sretno. Povedi Ćatakovića, Tomaševića i još neke i ne vraćajte se.
SARAJEVO SIAMO NOI
Amin ruke ne imo ko god ih podrzao trenutka vise. Sacekat ih negdje u sumi **** li im majke svima. Svako kolo isto. Dabogda ligamente ne imalk
NEMA NAZAD
- EmirSioux89
- Kontakt:
Tomasevic je najlosije pojacanje Sarajva unazad ne znam koliko godina, jedan od najlosijih.
Covjek je trebao bit atleticar.
A u ekipi nema mjesta mali Imamovic poslan na posudbu u Rudar Kakanj i sve golove sto je Rudar dao ove sezone dao je preko njega.
Covjek je trebao bit atleticar.
A u ekipi nema mjesta mali Imamovic poslan na posudbu u Rudar Kakanj i sve golove sto je Rudar dao ove sezone dao je preko njega.
Zadnja izmjena: EmirSioux89, dana/u 14 okt 2022, 19:34, ukupno mijenjano 4 puta.
Manchester United!
Cist crveni, dobro smo prosli
-
- Kontakt:
DUDUK ostaje DUDUK, ma koliko ti njemu davao "podršku", ali neka, nadoći će ovih par što su me napadali kada sam prozvao ovu ublehu i levata davnih dana. 

Trenutno korisnika/ca: Rodman, Tatamata1946 i 23 gosta.