FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je ne gledljivo,patnja za oči meni dosta...ovdje nešta debelo smrdi živi bili...
-
- Kontakt:
Pokenjam se u usta Tomasevicu i onom ko ga je doveo, Suljicu,Catakovicu takodjer...
Na sta ovo lici,horor
Ovako ne igras ni kad igras za opstanak.
Sve vise imam averziju od ovog nazovi trenera,pa i od ostalih u upravi koji sve nijemo posmatraju.
Uzas
Na sta ovo lici,horor
Ovako ne igras ni kad igras za opstanak.
Sve vise imam averziju od ovog nazovi trenera,pa i od ostalih u upravi koji sve nijemo posmatraju.
Uzas
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
U prvih dvadeset minuta smo lagano mogli uvaljati jedan ili dva...
Dalov najveci problem je sto odigra jednu dobru a onda osam losih utakmkca. Tomasevic nije nikako u utakmici, steta sto ce morati svih 90 minuta odigrati.
Dalov najveci problem je sto odigra jednu dobru a onda osam losih utakmkca. Tomasevic nije nikako u utakmici, steta sto ce morati svih 90 minuta odigrati.
Kad’ jednom prodje sve...
Mogu li ove balerine i Dudlica JEDNU akciju odraditi??? Koji k placati igrace kad sa FKS svako selo u najmanju ruku ravnopravno odigra ili cak bude bplje i konkretnije
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jao Ikicu sine sta fuli
Hahhaah
Bolje izgubit i da dobije Dudic odkaz njego dobit 1 bod
-
- Kontakt:
Hamza očajan.
Ja pratim tekstualni na sportsport tamo pise koda igramo ko barcelona
-
- Kontakt:
Picke
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Kakvi hadalji 
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Dudiću, hvala i sretno. Povedi Ćatakovića, Tomaševića i još neke i ne vraćajte se.
SARAJEVO SIAMO NOI
Amin ruke ne imo ko god ih podrzao trenutka vise. Sacekat ih negdje u sumi **** li im majke svima. Svako kolo isto. Dabogda ligamente ne imalk
NEMA NAZAD
- EmirSioux89
- Kontakt:
Tomasevic je najlosije pojacanje Sarajva unazad ne znam koliko godina, jedan od najlosijih.
Covjek je trebao bit atleticar.
A u ekipi nema mjesta mali Imamovic poslan na posudbu u Rudar Kakanj i sve golove sto je Rudar dao ove sezone dao je preko njega.
Covjek je trebao bit atleticar.
A u ekipi nema mjesta mali Imamovic poslan na posudbu u Rudar Kakanj i sve golove sto je Rudar dao ove sezone dao je preko njega.
Zadnja izmjena: EmirSioux89, dana/u 14 okt 2022, 19:34, ukupno mijenjano 4 puta.
Manchester United!
Cist crveni, dobro smo prosli
-
- Kontakt:
DUDUK ostaje DUDUK, ma koliko ti njemu davao "podršku", ali neka, nadoći će ovih par što su me napadali kada sam prozvao ovu ublehu i levata davnih dana.