FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Klub da obavezno uvede opciju da kaznu za karton zbog prigovora igrac sam placa. Rijesen problem.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel ono Duda obecao borbu i trku. Gdje ta trka, zelja,borba i zar za pobjedom Dudi??? Opet se pitam st oni treniraju... Sta???????????? Sve j.bene balerine, cast 2 3 izuzetka. Suljic krene i oslobodi se igraca pa stane dok se taj igrac ne vrati, pa valja loptu i uspori sve. Hamza ko usporeni snimak, a igra krilo. Ja mislim da se i dalje namjesta na sut ili ubacaj. Jos veci Slow motion je panj Nardin od koga se lopta odbija ko od armirani beton. Tromo Tomasevic nema pojma sta radi u odbrani a ubacaj mu je gori od Bekrica dok je igrao u Sarajevu. Stoka uz par izuzetaka
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- napoleon72
- Kontakt:
Sve je moguce brate, ne znam vise sta da mislim.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:32Ja iskreno mislim da su namjerno fulali, ko zna mozda hoce da se tjera Dudicnapoleon72 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:23
Ove dvije sanse smo mi prokockali. To ti je 0:2 i miran zavrsetak utakmice.
Smijem glavu dat da ispadamo od Celika.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ubice nas Celik trkom i borbom , a ovi nasi ce biti iznenadjeni tim pristupom. Ipak mislim da ce mo proci na penale.napoleon72 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:35Sve je moguce brate, ne znam vise sta da mislim.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:32Ja iskreno mislim da su namjerno fulali, ko zna mozda hoce da se tjera Dudicnapoleon72 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:23
Ove dvije sanse smo mi prokockali. To ti je 0:2 i miran zavrsetak utakmice.
Smijem glavu dat da ispadamo od Celika.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ikića nabiti nogom sutra odmah nazad za Lišticu.
A može s Feđom zajedno u isti bus za Hercegovinu.
A može s Feđom zajedno u isti bus za Hercegovinu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Suljić je danas bio ubjedljivo najbolji, da imamo prosječne igrače u napadu (ne moraju ni biti dobri) imao bi tri asistencije k'o Jota u Glasgowu neku noć.
Više fkt šta reći na svaki peti promašeni zicer primamo gol i gubimo utakmice. Neko ovo mora izanalizirati i donijeti odluke neke, ovako više nema smisla.
Više fkt šta reći na svaki peti promašeni zicer primamo gol i gubimo utakmice. Neko ovo mora izanalizirati i donijeti odluke neke, ovako više nema smisla.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Mislim da u zadnjih godinu i po (od dvomeča protiv Milsamija) nismo odigrali ni jednu jedinu utakmicu u kojoj je svih 11 igrača počelo na svojim prirodnim pozicijama.Trenbolon je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:10Ma rezultat je bitan....nema rezultata i zdravo. Nismo mi stavljali ko ce igrati... npr. Meni nikad ni merso ni nurdin sto onaj brat rece ne bi igrali prije hamze....zavaljuje ga na krilo i onda hamza los....bio bi los i u odbrani...ubjedjen sam da bi pola ove raje sa foruma bolje sastavilo ekipu
Ma ovo je najgori trener svih vremenaBurberry46 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 21:31Ovo je najgore Sarajevo u zadnjih barem 10 godina.
Brukanje ove sezone. Ne izglrdamo kao tim uopste.
Protiv Celika u kupu isto ide mucenje
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ima li ostavke doticnog ni ime ne spominjem vise
2022 godina. Mersudin Ahmetović (38 godina) prvi napadač FK Sarajevo
Sta kazu optimisti od 4 ide 12 boba
Ova ekipa je rinaka dal nece da igraju (opstrukcija Dudica) ili ne znaju,a trener je posebna prica
Vidim raja opet spominje Kup a ne mozemo da dobijemo utakmicu po godine kao da u Kupu sami treceligasi igraju
Ova ekipa je rinaka dal nece da igraju (opstrukcija Dudica) ili ne znaju,a trener je posebna prica
Vidim raja opet spominje Kup a ne mozemo da dobijemo utakmicu po godine kao da u Kupu sami treceligasi igraju
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ko nas je kleo, nije dangubio.
- napoleon72
- Kontakt:
15000 razloga ga sprijecava.
-
- Kontakt:
Sad ce onaj brat bordo 8325
ili tako nesto, napisati immo igru al nema rezultata i da je Zrinjski izgubio od sloge 3-0 a mi samo 1-0

Ikić je nas najbolji igrač i jedini koji se bori . Svakome se ovo može desiti.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: adoado, Ahrefs [Bot], Antikloc, belosevic23, Bordo10, Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, N3R3D, napoleon72, propoklopac, rimljanin90, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Serha, zagorski i 97 gostiju.