Ofanzivci FK Sarajevo (mjesečno na platu uzmu više nego Ramic za godinu dana) nisu maltene pogledali na gol Tuzle, ciji su štoperi bili Karjašević i Gavrić (vjerovatno prvi put u karijerama igrali tu poziciju)
Zemljo otvori se

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Veca je enigma kako Bodul za Igman svaku pocne i izgura svaku skoro po 90 minuta.Kockoglavi je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:57I sta kazu nama Bodul ne bi valjao fuj Dudicu odlazi vise
Pogodite ko je opet zabio za Rudar.EmirSioux89 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 19:32Tomasevic je najlosije pojacanje Sarajva unazad ne znam koliko godina, jedan od najlosijih.
Covjek je trebao bit atleticar.
A u ekipi nema mjesta mali Imamovic poslan na posudbu u Rudar Kakanj i sve golove sto je Rudar dao ove sezone dao je preko njega.
Polovnjaci nam život upropastišeEmirSioux89 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 16:10Pogodite ko je opet zabio za Rudar.EmirSioux89 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 19:32Tomasevic je najlosije pojacanje Sarajva unazad ne znam koliko godina, jedan od najlosijih.
Covjek je trebao bit atleticar.
A u ekipi nema mjesta mali Imamovic poslan na posudbu u Rudar Kakanj i sve golove sto je Rudar dao ove sezone dao je preko njega.
Niko na ovom svijetu me ne moze ubjedit da kapiten svih omladinskih uzrasta Sarajeva nije mogao dobit sansu u ovako katastrofalnoj ekipi pored ovako loseg Tomasevica.
Upravo ovo, ja mislim da ih poreda u sredini i napadu na njihove prirodne pozicije i da ne izmislja toplu vodu da bi bila druga pricaLucas je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:49Ramic je svaku igrao od početka kod njih, kod nas Nardin nije. Krene lijepo u prva dva kola, gol protiv Sloge i onda ga ublehaš protiv Posušja bez ikakvog konkretnog razloga i objašnjenja ostavi na klupi, a umjesto njega u napad stavi Džafića koji to nikad prije nije igrao. Nevjerovatan debil. Poslije su se i Nardin i mnogi drugi pogubili u silnim tumbanjima i eksperimentima.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:23Mirsad Ramic(Igman Konjic) 10 utakmica 9 golova
Nardin Mulahusejnovic(Sarajevo)13 utakmica 3 gola
Ma ne treba nam napadac
Igrace kao Bodul treba znat iskoristit, iza njih stavit dva destruktivca i trkaca, nek s loptom budu na Vi, samo da trce za ovog. Kod nas gurnes takvu desetku i tjeras ga na pressing. Kako je Osim nas karindzao sa Stilicem, ima tri veznjaka iza od kojih jedan kao zna lopte, ostali operisani od tog al imaju pluca i srce, i eto rezultata. Das majstoru slobodu i ne tjeras ga na trku.miky_hz je napisao/la: ↑15 okt 2022, 16:09Veca je enigma kako Bodul za Igman svaku pocne i izgura svaku skoro po 90 minuta.Kockoglavi je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:57I sta kazu nama Bodul ne bi valjao fuj Dudicu odlazi vise
Kod nas je npr zadnjih 20 utakmica imao samo 2 starta i nekih 7 utakmica u tih 20(nemogu dalje da trazim) nije ni bio spreman nikako za tekmu nit je bio u rosteru(povredice šta li).
Vjerujem i ovaj Avramovski da ode bilo gdje da bi sastavio svaku utakmicu po 90 minuta,sta se kod nas radi to ptice na grani znaju.
Mozemo do sutra zatvarat oci pred cinjenicama al ocito je da Mirvica boli qrac za ovim svim. Neko je vec pisao, mozda cak i ti, Bog zna cije pare on trosi pa je ovako nonsalantan oko svega. Tolike pare se "ulazu" a niko ne odgovara za sve gore i gore stanje. Ne kontam nikako al et.zagorski je napisao/la: ↑15 okt 2022, 14:55Ma nesta je **** truhlo u klubu odnosno u ekipi.napoleon72 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 10:39Ne mozes istrpit trenera koji je izgubio svlacionicu a on doveo 70% igraca. Belmin ga blati po gradu, jos od Tuzle ima trzavica sa par igraca, ljudi prazne golove fulaju. Ne znam, ne ide na dobro nikako, i ovo golova sto zabijemo nekako na srecu sve, imam dojam da su 3-4 igraca u ekipi uz trenera i trude se (Sahinovic, Dal, Suljic, Mustafic), ostale boli qrac i pruzaju 15% mogucnosti, fulaju namjerno, zayebavaju se. Volio bih samo da Ikica u 4 oka upitam sta je juce htio da izvede s onim potezom.
A najgora stvar je sto nema ko da to primjeti izgleda, a pogotovo da rijesi. Mirvic kao vlasnik i glavni i odgovorni u klubu je ocito nedovoljno potkovan u tom dijelu,a nema ni adekvatne savjetnike.
Ovo je bas ta situacija kad vlasnik kluba treba da ‘uleti’ u svlacionicu i da pokusa da vidi sta je problem i da isti rijesi, ali nista od toga ocigledno. I upravo ta neobjasnjiva nezainteresiranost otvara brojna nezgodna pitanja pa cak i teorije zavjere.
Zanimljivo bi bilo vratiti postove 95% ljudi koji pisu ovdje vezane za Bodula dok je bio kod nas. I sad odigra dobru akciju, daj ga nama, nismo ga iskoristili itdnapoleon72 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 17:40Igrace kao Bodul treba znat iskoristit, iza njih stavit dva destruktivca i trkaca, nek s loptom budu na Vi, samo da trce za ovog. Kod nas gurnes takvu desetku i tjeras ga na pressing. Kako je Osim nas karindzao sa Stilicem, ima tri veznjaka iza od kojih jedan kao zna lopte, ostali operisani od tog al imaju pluca i srce, i eto rezultata. Das majstoru slobodu i ne tjeras ga na trku.miky_hz je napisao/la: ↑15 okt 2022, 16:09Veca je enigma kako Bodul za Igman svaku pocne i izgura svaku skoro po 90 minuta.Kockoglavi je napisao/la: ↑15 okt 2022, 15:57I sta kazu nama Bodul ne bi valjao fuj Dudicu odlazi vise
Kod nas je npr zadnjih 20 utakmica imao samo 2 starta i nekih 7 utakmica u tih 20(nemogu dalje da trazim) nije ni bio spreman nikako za tekmu nit je bio u rosteru(povredice šta li).
Vjerujem i ovaj Avramovski da ode bilo gdje da bi sastavio svaku utakmicu po 90 minuta,sta se kod nas radi to ptice na grani znaju.
Pa eto nasi trce, i? Mi se furamo na tu neku Evropu i moderni fudbal i idemo, kao, u korak s vremenom a kuburimo i borimo se za trece mjesto u najgoroj ligi Evrope. Slazem se da u svijetu takve desetke izumiru i da to ne postoji, al isto tako u svijetu skoro niko vise ne igra ovu 4231 formaciju, bekovi su najbitniji zupcanici u mehanizmu, golmani znaju s loptom, targetman spicevi su rijetkost, veznjaci "osmice" poput TSSa i Kapica su glavna snaga svake ekipe... Kod nas je sve suprotno, al eto mi bismo kao ukidali te desetke, a Stilic i Bekric i dalje razvaljuju. Ova liga je kharina i prvo nju treba znat pokorit a onda se furat na evropu.nokee je napisao/la: ↑15 okt 2022, 18:09Zanimljivo bi bilo vratiti postove 95% ljudi koji pisu ovdje vezane za Bodula dok je bio kod nas. I sad odigra dobru akciju, daj ga nama, nismo ga iskoristili itdnapoleon72 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 17:40Igrace kao Bodul treba znat iskoristit, iza njih stavit dva destruktivca i trkaca, nek s loptom budu na Vi, samo da trce za ovog. Kod nas gurnes takvu desetku i tjeras ga na pressing. Kako je Osim nas karindzao sa Stilicem, ima tri veznjaka iza od kojih jedan kao zna lopte, ostali operisani od tog al imaju pluca i srce, i eto rezultata. Das majstoru slobodu i ne tjeras ga na trku.miky_hz je napisao/la: ↑15 okt 2022, 16:09
Veca je enigma kako Bodul za Igman svaku pocne i izgura svaku skoro po 90 minuta.
Vjerujem i ovaj Avramovski da ode bilo gdje da bi sastavio svaku utakmicu po 90 minuta,sta se kod nas radi to ptice na grani znaju.joj cirkusa, za placa majke mi..
Pa odigro je Bodul i kod nas dobih poteza al lik vise nije za ozbiljnog fudbala, ovo das mu loptu i pusti ga je bilo al prije jedno 20 godina, danas je trka sve..
Care mislim da je sedam hiljada nas u Zenici na finalu kupa i vas jedva tri hiljade pokazalo ko je Bayern a ko Bohum u ovoj nama dragoj drzaviPitar6785 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 23:51Bilo bi posteno da FEDJA PODNESE OSTAVKU,mislim da bi ga velez angazovao preko noci (takodje onom zeljinom smradu dali otkaz expresno)
Tako nebi bio na ulici
Fedja FK SARAJEVO nije nk vrapcici .. u prevodu FK SARAJEVO TI je BAYERN MUNCHEN velez je bohum dinamo drezden itd
Nije to isto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.