Haj ne seri VrapčičaninBururetuglavi je napisao/la: ↑15 okt 2022, 18:33Care mislim da je sedam hiljada nas u Zenici na finalu kupa i vas jedva tri hiljade pokazalo ko je Bayern a ko Bohum u ovoj nama dragoj drzaviPitar6785 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 23:51Bilo bi posteno da FEDJA PODNESE OSTAVKU,mislim da bi ga velez angazovao preko noci (takodje onom zeljinom smradu dali otkaz expresno)
Tako nebi bio na ulici
Fedja FK SARAJEVO nije nk vrapcici .. u prevodu FK SARAJEVO TI je BAYERN MUNCHEN velez je bohum dinamo drezden itd
Nije to isto![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bi desnu ruku zalozio da je ono Ikic namjerno promasio, pa ljudi moji on 3 sekunde ceka nece da osita jos se u jednom momentu kratko okrece kao da ceka kad ce ga ovi stici da mu izbiju loptu.
Možemo mi pisati, govoriti, misliti dosta toga ali činjenica je ta da mi nikad se nećemo izdići iz ovog mulja. Skoro 10 godina imamo investitore a opet ništa, koliko god tužno zvučalo naš najveći domet jeste osvajanje titule i spletom sretnih okolnosti Play Off u Europi.
Mi smo bolesna nacija kad pobijediš jednu utakmicu odmah si prvak Svijeta, izgubiš jednu tjeraju te i psuju sve živo. Istina da Feđa ima mnogo mušica i nejasnih odluka ali dajte malo realnosti je li on kriv što su igrači promašili 2 100% prilike? Nije.
Pustite čovjeka da radi ljudi sinoć na sreću dali gol i ćao. U zadnje 4 godine promijenili smo čak 7 trenera. Da nije malo previše? Vraćanje na iste i komentarisanje njihovog vođenja ne želim komentarisati.
Bol i mene sve ovo, kidam živce, psujem, nerviram se nikakav sam ali dajte malo dignite ručnu, doći će i drugi trener pobijediti 2-3 utakmice pa će i on početi gubiti pa opet tjeranje. Dosta je bilo dajte mu godinu dana i gotovo Mirvić zna koje su posljedice ako se Europa ne izbori.
Proći će i ovo nekad a do tada mnogo živaca i tableta bordo braćo. Pozdrav od nekadašnjeg forumaša.
Mi smo bolesna nacija kad pobijediš jednu utakmicu odmah si prvak Svijeta, izgubiš jednu tjeraju te i psuju sve živo. Istina da Feđa ima mnogo mušica i nejasnih odluka ali dajte malo realnosti je li on kriv što su igrači promašili 2 100% prilike? Nije.
Pustite čovjeka da radi ljudi sinoć na sreću dali gol i ćao. U zadnje 4 godine promijenili smo čak 7 trenera. Da nije malo previše? Vraćanje na iste i komentarisanje njihovog vođenja ne želim komentarisati.
Bol i mene sve ovo, kidam živce, psujem, nerviram se nikakav sam ali dajte malo dignite ručnu, doći će i drugi trener pobijediti 2-3 utakmice pa će i on početi gubiti pa opet tjeranje. Dosta je bilo dajte mu godinu dana i gotovo Mirvić zna koje su posljedice ako se Europa ne izbori.
Proći će i ovo nekad a do tada mnogo živaca i tableta bordo braćo. Pozdrav od nekadašnjeg forumaša.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Od našeg trenera debilniji su jedino ovi sto govore da igrači namjerno promasuju prilike 

- napoleon72
- Kontakt:
Pogledaj jos jednom sansu Ikica i reci mi sta je on ondje htio, pri rezultatu 0:0 na tvrdom ligaskom gostovanju. Samo mi logicki obrazlozi sta se desilo i ja vise nikad necu uci na ovaj forum.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:

Ima li kakva aplikacija da nam rijesi stres i nerviranje dok gledamo utakmice, lahko cemo za guzve...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba nam aplikacija za pronalazenje normalnog strucnog štaba i igraca.
E to bi bio tek posao.
E to bi bio tek posao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Gledam atmosferu u Sirokom,jesam se zazelio da Sarajevo moje igra,na ovim utakmicama,i da se tresem od nervoze,i nadam se golu,pobjedi,vidim kako momci ginu,trce bore se,daju golove veselimo se,slavimo.
A sta nam uradise mi sad znamo da na ovakvim utakmicama nemamo sanse,nema borbe nema igre,nema nista,i onda gledas utakmicu i svejedno ti,a najvise me boli sto su me ovi doveli do ovo svejedno,ovo svejedno je najgore i zivotu sto se moze desiti,znaci ravna linija,pored svih obaveza imam u zivotu ta 2 sata u sedmici da zaboravim na sve,pa onda kad pobijedimo nova sedmica i nove pobjede idem nekako sa osmijehom,a sad i ovo su mi uzeli placenici,kad dodjem na posao najvise me boli ni kolege me vise ne zezaju,jer vide da su me ove placene picke dovele do ovo svejedno,ma ko im **** mater,zar moj sin da svake sedmice osjeti nervozu moju zbog placenika,koji su juce dosli,a ja sam tu davno prije njih,i biti cu abd poslije,ali oni ce opet doci pred tribinu reci,narkomani,seljaci,itd.
Ljudi meni moje Sarajevo puno znaci u zivotu,puno mi fali moje Sarajevo,moje "ruzno" Kosevo,i momci koji se bore za nas navijace,a ne dodju na posao da odrade da uzmu lovu,i kuci osmijeh,picke pocnite igrati,ovo ne ide vise,moje Sarajevo gubi,mi navijaci gubimo.
IGRAJTE PICKE
A sta nam uradise mi sad znamo da na ovakvim utakmicama nemamo sanse,nema borbe nema igre,nema nista,i onda gledas utakmicu i svejedno ti,a najvise me boli sto su me ovi doveli do ovo svejedno,ovo svejedno je najgore i zivotu sto se moze desiti,znaci ravna linija,pored svih obaveza imam u zivotu ta 2 sata u sedmici da zaboravim na sve,pa onda kad pobijedimo nova sedmica i nove pobjede idem nekako sa osmijehom,a sad i ovo su mi uzeli placenici,kad dodjem na posao najvise me boli ni kolege me vise ne zezaju,jer vide da su me ove placene picke dovele do ovo svejedno,ma ko im **** mater,zar moj sin da svake sedmice osjeti nervozu moju zbog placenika,koji su juce dosli,a ja sam tu davno prije njih,i biti cu abd poslije,ali oni ce opet doci pred tribinu reci,narkomani,seljaci,itd.
Ljudi meni moje Sarajevo puno znaci u zivotu,puno mi fali moje Sarajevo,moje "ruzno" Kosevo,i momci koji se bore za nas navijace,a ne dodju na posao da odrade da uzmu lovu,i kuci osmijeh,picke pocnite igrati,ovo ne ide vise,moje Sarajevo gubi,mi navijaci gubimo.
IGRAJTE PICKE
Samo Sarajevo
kanarinac je napisao/la: ↑15 okt 2022, 19:46Gledam atmosferu u Sirokom,jesam se zazelio da Sarajevo moje igra,na ovim utakmicama,i da se tresem od nervoze,i nadam se golu,pobjedi,vidim kako momci ginu,trce bore se,daju golove veselimo se,slavimo.
IGRAJTE PICKE

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
@ kanarinac sve si upravu, ali ovdje nesto nije uredu tj ove sezone, neki je ****....
Igracki kadar je 0 , igraci amateri zezci, nema nikakve igre, elana , nista nisu oni ni za termina, lopta ko od kamen se odmija, izbij, nabij, nista jednostavno da bi covjek rekao, vidi oni bar stvaraju sanse , jok bolje se sprdati, pobjedit ne znamo , ove sezone 5 je mjesto najrealnije za nas, nazalost !
Igracki kadar je 0 , igraci amateri zezci, nema nikakve igre, elana , nista nisu oni ni za termina, lopta ko od kamen se odmija, izbij, nabij, nista jednostavno da bi covjek rekao, vidi oni bar stvaraju sanse , jok bolje se sprdati, pobjedit ne znamo , ove sezone 5 je mjesto najrealnije za nas, nazalost !
04.10.2009 !
Lopta mu na desnoj nozi, nikog ispred, yebeni gol preko 7m sirok i on saceka ljude da se vrate. Ondje bi i tele zvano Mirza zabilo gol.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Gledajući ove druge ekipe iz naše lige sam shvatio jedno; sasvim je dovoljno kreirati 2-3 dobre šanse da se pobijede utakmice (sem Zrinjskog). Samim tim mislim da smo mi u SVIM utakmicama sem Zrinjskog, Igmana i TC napravili dovoljno šansi da pobijedimo i imamo bolji bodovni saldo trenutno al sta je tu je. Ubijeđen sam kad Feđa shvati da igrače treba stavljati na svojim prirodnim pozicijama i izbaci Suljića, Mersu i Čatkovića (volio bi ga vidjeti na prirodnoj poziciji) iz prve postave da možemo biti u vrh tabele.
-
- Kontakt:
Ne treba se svake **** sezone dovoditi po 10 lupam igraca, treba imati jedan kostur, i gdje zaskripi dovesti, ja ne znam umjesto da svake godine napadamo titulu, sa konama pa j svinjskim, jok mi sve gori , skroz sam se razocaro, nemam vise snage ni da pratim tekmu majkemi.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Široki Brijeg 9 bodova vise od nas

Bruka i sramota.

Bruka i sramota.
I Široki je ekipa koja je ljetos promjenila dosta igraca (uglavnom im došli anonimusi iz nižih rangova, napustio ih najbolji igrac Ikic), njihov trener Ivica Barbarić, inace Ancelotti za Dudića, ni jednom nije rekao da im trebaju godine i više prelaznih rokova da ostvare neki rezultat.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 15 okt 2022, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sto brate ljudi igraju kako god, pobjedjuju proslu slobodu trehnuli, sad vode protiv kona, sta je sa nama?
Kakva nam je gol razlika, sta kontaju ovi do kraja sezone, mozda i za opstanak, nista nije iskljuceno, ove sezone mi smo **** da ti ja kazem , igraca kod nas nema !

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Sta trofeji pokazuju? Pokazali smo vam u Zenici kako se navija vrapcici nasi maliBururetuglavi je napisao/la: ↑15 okt 2022, 18:33Care mislim da je sedam hiljada nas u Zenici na finalu kupa i vas jedva tri hiljade pokazalo ko je Bayern a ko Bohum u ovoj nama dragoj drzaviPitar6785 je napisao/la: ↑14 okt 2022, 23:51Bilo bi posteno da FEDJA PODNESE OSTAVKU,mislim da bi ga velez angazovao preko noci (takodje onom zeljinom smradu dali otkaz expresno)
Tako nebi bio na ulici
Fedja FK SARAJEVO nije nk vrapcici .. u prevodu FK SARAJEVO TI je BAYERN MUNCHEN velez je bohum dinamo drezden itd
Nije to isto![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubaciti momke sljedeći vikend..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amidzaa, Beli98, benko21, Bing [Bot], Bordo10, Burberry46, DzemoSmjecanin, ErosViverosViv, fudbaler14, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Hajdeee, Mahalac7, mire971, MokraKifla, Morpheus, Mostarska, muhamedhulk, Pact1921, Rule_hz, Sazg, Shategabri, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946, Zagor i 197 gostiju.