FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
45%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
63
31%

Ukupno glasova: 203

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 16 okt 2022, 12:57

napoleon72 je napisao/la:
16 okt 2022, 10:31
GalileoGalilei je napisao/la:
16 okt 2022, 10:26
Nema se šta pretjerano komentarisati, sve ide po istom. Rekao sam nakon prošle tekme i pobjede nad Borcem, da se ne zanosite i da će sve nastaviti istom putanjom. Nema od ovoga ništa, neće biti bolje, sve dok se ne podjele otkazi. Tratimo samo vrijeme.
Također, i dalje mislim da su ovi promašaji namjerni.
Ma namjerni 1000%, samo je pitanje zasto to rade, da li je bojkot trenera il nesto vise. Haj one precke i stative, to ne mozes ciljat da isfulas, al brate ove prazne golove i te 1 na 1 zicere gdje nabijas u 3 pm... Ne znam, otici ce Dudic, a ako gov.nari tad proigraju, za svaki gol im treba samare pucat. Znaci mogli su a nisu htjeli.
Da se razumijemo, nemamo mi s Dudicem nikakvu igru i nikakve mehanizme, nikakav napredak se ne vidi od cetvrtog kola do danas, al barem ove "slucajne" sanse koje nam izlete su se mogle iskoristit pa da imamo 6-7 bodova vise.
Ma sve nalupati i to dobro, picka im materina.
Jel bitno jesu li promasaji namjerni ili nisu?
Imas vrtoglave predsjednicke plate i nekakvim bojkotima samo stetis klubu i navijacima, apsolutno me boli khurac jel namjerno ili ne.
Kao takvi nemaju sta vise traziti u ovome klubu, a naravno prije svih fedja da leti.
9 kola nisi pbojedio, sve ti redovno i ti odlucio nesto ili nekog da bojkotujes ma mrs majku li im yebem i citavoj upravi koju boli khurac.
Eno ih svaki dan neke nazovi sponzore navlave u klub, bog sami zna kakve su prevare u pitanju.

Sta bi bilo da su na mjestu mesanovica koji nije marku uzeo za vrijeme koje je proveo u klubu, a onda sve oprostio samo da bi dobio papire, a bolji je od svih zajedno
NEMA NAZAD

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 16 okt 2022, 13:03

Šahinović
Tomašević Trako Drobarov Mulalic
Đokanović Čirjak
Ikić Avramovski Suljić (Džafić)
Nardin (Ćataković)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 okt 2022, 13:08

holyman je napisao/la:
16 okt 2022, 12:57
napoleon72 je napisao/la:
16 okt 2022, 10:31
GalileoGalilei je napisao/la:
16 okt 2022, 10:26
Nema se šta pretjerano komentarisati, sve ide po istom. Rekao sam nakon prošle tekme i pobjede nad Borcem, da se ne zanosite i da će sve nastaviti istom putanjom. Nema od ovoga ništa, neće biti bolje, sve dok se ne podjele otkazi. Tratimo samo vrijeme.
Također, i dalje mislim da su ovi promašaji namjerni.
Ma namjerni 1000%, samo je pitanje zasto to rade, da li je bojkot trenera il nesto vise. Haj one precke i stative, to ne mozes ciljat da isfulas, al brate ove prazne golove i te 1 na 1 zicere gdje nabijas u 3 pm... Ne znam, otici ce Dudic, a ako gov.nari tad proigraju, za svaki gol im treba samare pucat. Znaci mogli su a nisu htjeli.
Da se razumijemo, nemamo mi s Dudicem nikakvu igru i nikakve mehanizme, nikakav napredak se ne vidi od cetvrtog kola do danas, al barem ove "slucajne" sanse koje nam izlete su se mogle iskoristit pa da imamo 6-7 bodova vise.
Ma sve nalupati i to dobro, picka im materina.
Jel bitno jesu li promasaji namjerni ili nisu?
Imas vrtoglave predsjednicke plate i nekakvim bojkotima samo stetis klubu i navijacima, apsolutno me boli khurac jel namjerno ili ne.
Kao takvi nemaju sta vise traziti u ovome klubu, a naravno prije svih fedja da leti.
9 kola nisi pbojedio, sve ti redovno i ti odlucio nesto ili nekog da bojkotujes ma mrs majku li im yebem i citavoj upravi koju boli khurac.
Eno ih svaki dan neke nazovi sponzore navlave u klub, bog sami zna kakve su prevare u pitanju.

Sta bi bilo da su na mjestu mesanovica koji nije marku uzeo za vrijeme koje je proveo u klubu, a onda sve oprostio samo da bi dobio papire, a bolji je od svih zajedno
Nemojte se provaljivati.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 okt 2022, 14:00

Potura na Bjelašnici uživa u životu, bez sekiracije bez ijedne brige u životu osim šta će možda jesti za ručak... uživaj mala kad je plata redovna, libo te piChoka za neke tamo fanatike koji zdravlje gube zbog nekakvog kluba...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 okt 2022, 14:03

Tebi odmah bio bolji zivot da ona ima neki brigu? odmah bi Sloga primio 3 gola da ona ne ide na Bjelasnicu?

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 16 okt 2022, 14:08

BordoArmy88 je napisao/la:
16 okt 2022, 14:00
Potura na Bjelašnici uživa u životu, bez sekiracije bez ijedne brige u životu osim šta će možda jesti za ručak... uživaj mala kad je plata redovna, libo te piChoka za neke tamo fanatike koji zdravlje gube zbog nekakvog kluba...
I tvojoj firmi kad lose ide, i tebe sef vidi u svom slobodnom vremenu nedeljom na bjelasnici, jel mu dozvoljeno da ti yebe mater?

Strasno sta ljudi pisu, kriv je trener yebeni i igraci koji se ponasaju kao debili i igraju prelose

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 okt 2022, 14:40

Ne vjerujem da uopšte zna s kim smo igrali niti rezultat, njoj je jedina briga da je sponzor pored nje i da je kešira.Inace, glupa ko noć, stepen inteligencije u rangu nekog otpatka.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 okt 2022, 14:43

Kakvi smo mi stručnjaci nije nam Bilbija valjao :rol:
Kaze mentalni patuljak

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 okt 2022, 14:48

Ko ti je kriv sto gubis zdravlje zbog grupe preplacenih debila. Opusti se i nadji neki hobi

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 okt 2022, 14:51

Jah eto sjedit ce kod kuce i plakati.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 okt 2022, 14:54

bordobijeli je napisao/la:
16 okt 2022, 14:43
Kaze mentalni patuljak
Kod njih Bilbija ima zacimentirano mjesto u špicu i kad igraju protiv nas ili Borca i kad igraju protiv Leotara.Naš ublehaš stavi Nardina u špic prve dvije utakmice, momak bude solidan za početak, postigne gol, u trecoj ga klupira i stavi u špic lijevo krilo :facepalm:
To je ta razlika naših ublehaških trenera zadnjih godina i Jakirovića, koji je iskristalisao jedan tim I formaciju, ne izmišlja toplu vodu sa pozicijama i mijenja samo u slucaju baš nužne potrebe, kad nema izbora.
Sto se tice Bilbije kod nas, nije ni mogao ostvariti kontinuitet golova kad jednu utakmicu počne, drugu krene sa klupe, trecu počne na krilu ili polušpicu.Treneri koji su ga vodili (Jarni, Uscuplic i Kodro) jednostavno nisu znali s njim.

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 16 okt 2022, 15:07

Zukanovic je napisao/la:
16 okt 2022, 14:03
Tebi odmah bio bolji zivot da ona ima neki brigu? odmah bi Sloga primio 3 gola da ona ne ide na Bjelasnicu?
Da imaš ljude kojima je stalo do kluba drugačije bi mi igrali i na terenu i van njega

Ghost67
Kontakt:

Post Postao/la Ghost67 » 16 okt 2022, 15:09

Joj Handže i slobodnjaka :bow:

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 16 okt 2022, 15:10

Igrači hoće, a najgore je kada te stručnjak i kondicioni lome na treninzima bez ikakvog plana i rada, polome te da nisi za goli **** na utakmicama.

Ovoliki broj povreda igrača nije ok u normalnim trenažnim procesima! Sve više izgleda da je Fedja izgubio svlačionicu svojim preseravanjima i taktikama tako da nam je 100% mrka kapa dok se lik ne otjera ili dok ne ode sam 😔

Jbo majku nikada sklopiti sva dobra, il nema para, ili nemaš igrača, ili imaš sve to a imaš trenera koji igrače gura na neprirodne pozicije i koji očigledno nema to nešto da bi s nama napravio rezultat. I s Veležom su ga vile nosale u finalu Kupa pa se izvukao na penale!!!

Nadam se da će stručnjak ponuditi ostavku nakon sljedećeg poraza jer mi, ako se ovaj trend skupljanja bodova nastavi, idemo u niži rang, ne znam šta treba da se desi da kloc sam odstupi?!?!

Idi više vidiš da si ti problem čovječe!!!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 okt 2022, 15:12

Ghost67 je napisao/la:
16 okt 2022, 15:09
Joj Handže i slobodnjaka :bow:
Jucer ga je Jakirović na pressu Zrinjskog spomenuo kao opasnost :D

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 okt 2022, 15:15

Zamisli nerviras se oko lige u kojoj je Mirsad Ramic najbolji strijelac, a sustize ga Haris Handzic

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 okt 2022, 15:16

bordobijeli je napisao/la:
16 okt 2022, 14:43
Kaze mentalni patuljak
Čovjek je imao više žutih kartona nego dobrih utakmica u dresu Sarajeva, otjeran nakon malo vremena sa užasnom statistikom gdje god da je otišao. Naravno da je mentalni patuljak ali treba priznati da se jako dobro snašao u Zrinjskom samo što to ne treba vezati sa našim klubom.
Tino je zabijao eurogolove u Belgiji a ovdje nije meda mogao, glupo je porediti jedan period sa drugim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 okt 2022, 15:19

spezial je napisao/la:
16 okt 2022, 15:15
Zamisli nerviras se oko lige u kojoj je Mirsad Ramic najbolji strijelac, a sustize ga Haris Handzic
Sta ces, njihovi treneri ih samo postavili na prirodne pozicije i pružili kontinuitet nastupa.I Nardin bi danas imao golova ko Ramić, da je nakon Sloge i postignutog gola, nastavio sa redovnim nastupima na svojoj poziciji.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 16 okt 2022, 15:24

Jedina sreca u nesreci je ta sto ce brzo pauza pa mozemo da dovedemo nekoga, spica prije svega i stopera. Mora se dovest i adekvatna zamjena za Tomasevica jer se je previse opustio jer nema adekvatne konkurencije. Zna da ce igrat pa kako god, poredjenja radi ovaj Tomasevic i onaj kad je tek dosao su nebo i zemlja. Mozda se samo uklopio u sivilo al da je obecavao u onim prvim tekmama itekako jeste.
Jos jedna dobra stvar sto dolazi ta pauza je ta sto cemo se aBd konpletirati i svi povrijedjeni ce biti na raspolaganju. Izgurat jos ovo par kola sto je ostalo i probati uzet sto vise bodova poslije toga nek se malo i fele sabere i oduzme, nekim igracima se mora vec na zimu zahvalit jer nikakvog ucinka nemaju. Rasida prvim avionom poslat nazad za ganu, jer nam ne treba stranac od kojeg su nam i juniori bolji. Ako cemo vec dovodit tamnopute daj da su bar negdje igrali u evropi kao druga francuska liga ili tako nesta, slicno kao sto tc dovodi a ne neke divljake pravo iz gane dovodit ovdje pa dok se on navikne na klimu i na ligu brat bratu 2 sezone ce biti klupiran i uzimat pare nizasta.
Pored rasida tu ima jos potencijala za otjerat preko zime, catakovic nije ni krilo nije ni spic nakon skoro 2 godine jos nismo ni skontali na kojoj lik poziciji bi dobro odgovorio, svaki sut mu ide daleko preko gola ili dok se namjesti da osuta prodje minut i po. Nakon njih dvojice jos bi se zahvalio i dizdarevicu. Ako ces srat po treneru i neke svoje bezobrazluke prosipiat hajde lagano negdje drugo. Mali Sahinovic ga izguro iz prvih 11 i to umjesto da mu da motiv vise za dokazivanjem on ide linijom manjeg otpora i pljuvanjem trenera. To nije ni kolegialno a i utice na samo atmosferu u klubu, ako vec ima nekih ponuda pa prodaj ga odma. Mali Sahinovic za njega licno Casillas u najboljim danima. Treba pravit ekipu oko ikica dala i nekog mladog spica. Dal sad odigra jednu dobru pa ga 5 nema, jedina mu je prednost sto je jos uvijek mlad i moze nadoci ali da je potencijal itekako jeste i to sto se pljuje ovdje je zato jer mi kao navijaci ocekujemo od njega svaku utakmicu da da go ili asistira. Pa da ima takvu statistiku davno bi on iz Sarajeva otisao tj nebi se ni vracao ovdje.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 okt 2022, 15:32

10/10

slika

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, bvsic, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, juka55, N3R3D, Sazg, Varijantas8 i 74 gosta.