FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

Gomis99
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Gomis99 » 16 okt 2022, 15:39

Senner je napisao/la:
16 okt 2022, 15:10
Igrači hoće, a najgore je kada te stručnjak i kondicioni lome na treninzima bez ikakvog plana i rada, polome te da nisi za goli **** na utakmicama.

Ovoliki broj povreda igrača nije ok u normalnim trenažnim procesima! Sve više izgleda da je Fedja izgubio svlačionicu svojim preseravanjima i taktikama tako da nam je 100% mrka kapa dok se lik ne otjera ili dok ne ode sam 😔

Jbo majku nikada sklopiti sva dobra, il nema para, ili nemaš igrača, ili imaš sve to a imaš trenera koji igrače gura na neprirodne pozicije i koji očigledno nema to nešto da bi s nama napravio rezultat. I s Veležom su ga vile nosale u finalu Kupa pa se izvukao na penale!!!

Nadam se da će stručnjak ponuditi ostavku nakon sljedećeg poraza jer mi, ako se ovaj trend skupljanja bodova nastavi, idemo u niži rang, ne znam šta treba da se desi da kloc sam odstupi?!?!

Idi više vidiš da si ti problem čovječe!!!
Bi l ti sam otisao da ima 15 ljami i da ti je to jedina sansa da uzmes neki novac jer znas svoje limite? Samo se sjetite suplje njegove kada je govorio kad me navijaci ne budu zeljeli saam cu oticii... Ahaaa.. Da ne pricam kako je Velez izdigao za novi ugovor, mozda mu se i to vraca ko ce ga znati.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 okt 2022, 15:43

MortemHz je napisao/la:
16 okt 2022, 15:16
bordobijeli je napisao/la:
16 okt 2022, 14:43
Kakvi smo mi stručnjaci nije nam Bilbija valjao :rol:
Kaze mentalni patuljak
Čovjek je imao više žutih kartona nego dobrih utakmica u dresu Sarajeva, otjeran nakon malo vremena sa užasnom statistikom gdje god da je otišao. Naravno da je mentalni patuljak ali treba priznati da se jako dobro snašao u Zrinjskom samo što to ne treba vezati sa našim klubom.
Tino je zabijao eurogolove u Belgiji a ovdje nije meda mogao, glupo je porediti jedan period sa drugim.
Ma čudno je to sto su kod nas svi talasike, a negdje drugo razvaljivaju :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 16 okt 2022, 15:55

ElCartel11 je napisao/la:
16 okt 2022, 15:43
MortemHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
16 okt 2022, 14:43
Kakvi smo mi stručnjaci nije nam Bilbija valjao :rol:
Kaze mentalni patuljak
Čovjek je imao više žutih kartona nego dobrih utakmica u dresu Sarajeva, otjeran nakon malo vremena sa užasnom statistikom gdje god da je otišao. Naravno da je mentalni patuljak ali treba priznati da se jako dobro snašao u Zrinjskom samo što to ne treba vezati sa našim klubom.
Tino je zabijao eurogolove u Belgiji a ovdje nije meda mogao, glupo je porediti jedan period sa drugim.
Samo što Bilbija nigdje nije dobar bio sem zrinjskog

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 16 okt 2022, 16:07

Sedmi smo braco napredujemo :kafa:
04.10.2009 !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 okt 2022, 16:13

Ali i dalje 4 boda do 3 mjesta. to je samo dokaz da ova sezona sve je moguce. sada imas utakmice koji moras dobiti i eto ti 3 mjesto. ali odmah te Sloge jeb.. i sve ide u pm. zato treba novi trener. najvece greska bila da ostane Dudic preko zime.

dok nije kasno mora ici lik sto prije sve bolje. da ne bude kasne umjesto 4 boda 10.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 okt 2022, 16:16

Ovakav amaterizam od Slobode mi nismo pobjedili :facepalm:

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 16 okt 2022, 16:25

Evo nas na sedmom mjestu. Hvala Feđa, hvala manekeni u usta vam se popišam

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 16 okt 2022, 16:25

Gomis99 je napisao/la:
16 okt 2022, 15:39
Senner je napisao/la:
16 okt 2022, 15:10
Igrači hoće, a najgore je kada te stručnjak i kondicioni lome na treninzima bez ikakvog plana i rada, polome te da nisi za goli **** na utakmicama.

Ovoliki broj povreda igrača nije ok u normalnim trenažnim procesima! Sve više izgleda da je Fedja izgubio svlačionicu svojim preseravanjima i taktikama tako da nam je 100% mrka kapa dok se lik ne otjera ili dok ne ode sam 😔

Jbo majku nikada sklopiti sva dobra, il nema para, ili nemaš igrača, ili imaš sve to a imaš trenera koji igrače gura na neprirodne pozicije i koji očigledno nema to nešto da bi s nama napravio rezultat. I s Veležom su ga vile nosale u finalu Kupa pa se izvukao na penale!!!

Nadam se da će stručnjak ponuditi ostavku nakon sljedećeg poraza jer mi, ako se ovaj trend skupljanja bodova nastavi, idemo u niži rang, ne znam šta treba da se desi da kloc sam odstupi?!?!

Idi više vidiš da si ti problem čovječe!!!
Bi l ti sam otisao da ima 15 ljami i da ti je to jedina sansa da uzmes neki novac jer znas svoje limite? Samo se sjetite suplje njegove kada je govorio kad me navijaci ne budu zeljeli saam cu oticii... Ahaaa.. Da ne pricam kako je Velez izdigao za novi ugovor, mozda mu se i to vraca ko ce ga znati.
Stalno mi je ta njegova rečenica u glavi i kontam svaku tekmu sad će, sad će, a evo ga neće jbo majku svoju 😞

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 16 okt 2022, 16:27

Jeste da je više izlizano, ali meni je ovo klasični bojkot. Ruku dajem da dođe neko drugi da bi na prvoj tekmi proigrali i riješili glat protivnika. Svi oni koji očekuju poboljšanje iz tekme u tekmu su budale, od toga nema ništa. Atmosfera je loša i narušena, trenera ne vole, trener se pogubio odavno i to je gotova priča.

Moramo hitno mijenjati nešto na klupi, jer će nam sezona otići u propast, nećemo ni Evrope vidjeti.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 okt 2022, 16:46

GalileoGalilei je napisao/la:
16 okt 2022, 16:27
Jeste da je više izlizano, ali meni je ovo klasični bojkot. Ruku dajem da dođe neko drugi da bi na prvoj tekmi proigrali i riješili glat protivnika. Svi oni koji očekuju poboljšanje iz tekme u tekmu su budale, od toga nema ništa. Atmosfera je loša i narušena, trenera ne vole, trener se pogubio odavno i to je gotova priča.

Moramo hitno mijenjati nešto na klupi, jer će nam sezona otići u propast, nećemo ni Evrope vidjeti.
Dovoljno je pogledati Ikiće potez i Mersin promašaj da zaključiš šta se dešava.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 16 okt 2022, 16:52

Fedja je izgubio svlačionicu, sada je do gazde da vidi jel ga tjeramo sada ili na zimu, ali kako god biće raskid ugovora i bolje je da se to odmah uradi nego da čekamo zimu (možda ima klauzula probni rad polusezona pa se to čeka 😔).
Ako ga ne otjeraju prije pauze dno tabele nam se opasno smiješi.

Fedja ne želie te ni navijači ni igrači, diži sidro.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 okt 2022, 17:10

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
16 okt 2022, 15:55
ElCartel11 je napisao/la:
16 okt 2022, 15:43
MortemHz je napisao/la:

Samo što Bilbija nigdje nije dobar bio sem zrinjskog
S Borcem odlican u mladoj reprezentaciji isto odlican , u Sarajevu uzeo titulu da smo mu dali pravu podrsku i kad ga nije išlo imao bi još 4-5 titula s Sarajevom ovako ce ih imati s Zrinjskim. Najbolji strijelac Premijer lige i najbolji igrac zadnji 10 godina al eto mi znamo on je mentalni patuljak.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 okt 2022, 17:12

Senner je napisao/la:
16 okt 2022, 16:52

Fedja je izgubio svlačionicu, sada je do gazde da vidi jel ga tjeramo sada ili na zimu, ali kako god biće raskid ugovora i bolje je da se to odmah uradi nego da čekamo zimu (možda ima klauzula probni rad polusezona pa se to čeka 😔).
Ako ga ne otjeraju prije pauze dno tabele nam se opasno smiješi.

Fedja ne želie te ni navijači ni igrači, diži sidro.
Igrači koji bojkotuju trenera trebaju biti otjerani odmah. Mada sumnjam da je to u pitanju, jednostavno su izgubili samopouzdanje i oni trenutno nemogu nikoga dobiti.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 okt 2022, 17:13

Idi bolan na temu zrinjskog pa dr.kaj na Bilbiju, eno Morto ti je sve objasnio, frajer je kod nas bio ocajan i boli me qrac da sutra u Arsenalu zaigra i osvoji FA kup s njima, u bordo dresu je bio NULA.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 16 okt 2022, 17:14

Ma kakvi bojkoti i qrci, jednostavno precijenili smo trenera i to je to.

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 16 okt 2022, 17:21

Ali sta onda, kako dalje?!

Opet ce ova grupa debila nakon 5 utakmica bojkotovati tog novog trenera? Je li tebi normalno da svakog trenera pod milim bogom nase primadone bojkotuju kad im je qurcu cejf? Pa ako je to istina, a ima nacina da se sazna, jer nisu u pitanju KGB-ovi agenti nego preplaceni cuclaci shishe s iq-om ko sobna temperatura, treba ih sviju opaucit po dzepu, a predvodnike poslat da do kraja ugovora igraju u butmiru izmedju sebe

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 okt 2022, 17:24

napoleon72 je napisao/la:
16 okt 2022, 17:13
Idi bolan na temu zrinjskog pa dr.kaj na Bilbiju, eno Morto ti je sve objasnio, frajer je kod nas bio ocajan i boli me qrac da sutra u Arsenalu zaigra i osvoji FA kup s njima, u bordo dresu je bio NULA.
Nije uopšte ocajan bio. Imao dobar ucinak s njim smo osvojili Kup i titulu, izbacili atromitos dva zabio, igrali play off Europske lige. Problem je sto je promašio neke šanse i penale i standardno krenulo psovanje majke, sestre i tjeranje. Vrhunski igrac i karakter za ovu ligu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 okt 2022, 17:28

napoleon72 je napisao/la:
16 okt 2022, 17:13
Ruku na srce ova Tamara 2 je malo proslo kolo dr.kao i na Almira Bekica, nije samo na Nemanju. Treba biti posten. A Nemanja se snasao u Zrinjskom, ostali transferi su mu bili vecinom ekskurzije..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 okt 2022, 17:28

Jednostavno treba drukčije ugovore potpisivati da igrači imaju neku normalnu osnovicu plate i da ostala primanja zasluže prema učinku. Kome se tako ne sviđa nek ne dolazi. I naravno da imadnemo konačno trenera koji koristi igrače na prirodnim pozicijama a ne ko ovaj debil.
ISTINA ZA VEDRANA!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 okt 2022, 17:30

Ilijas-Celik 1:1
Hajde jos nas samo i vi namucite/dobijte :rol:

Ma Dudic ide prije ili poslije,do zime sigurno.Ja mu predvidjam jos kiks protiv Posusja i to je to
Sto prije to bolje i za nas i za njega jer svlacionicu sigurno nece vratiti.Bezveze ce jos koju blamazu dozivjeti a nas udaljiti od Evrope
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 okt 2022, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 15 gostiju.