FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 17 okt 2022, 00:04

PapirnaMarka je napisao/la:
17 okt 2022, 00:00
slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 okt 2022, 00:05

Sad je jasnije sto se okruzio Poturom, Aylaaah i ostalim. Isti mentalni sklop..
Bahati, bahati Željkan!
1946

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 okt 2022, 00:11

Treba lijepo istrazit sto je njegov brat htio da ulaze u Zelju, kakav pakleni plan su burazeri smislili da brukaju sport u Sarajevu. Zeljo se nazalost spasio ove bruke, Mulalic je ipak manji cirkusant od ovog...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 okt 2022, 00:12

fera je napisao/la:
16 okt 2022, 17:52
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 okt 2022, 17:42
Pa ako bi se mučili protiv čelika, i eventualni kiks protiv posusja, mislim da bi tu bio i kraj Feđi. Iako stvarno nemam ideje ko bi ga mogao zamjeniti. Sve smo žive trenere izmijenili.
Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.
Njega bi do kraja jedino moglo oprati da se tim skroz preporodi ali kolike su sanse da se to desi. Mislim da najveci optimisti vise u to ne vjeruju.
Sorry na upadu, samo da napisem da je Fedja vec pricao s Mirvicem i ponudio ostavku ako smatra da je on kriv za lose rezultate ali Mirvic nije prihvatio jer smatra da nije do Fedje. I to nije samo jednom ponudjena ostavka tako da Mirvic malo kenja po Instagramu i skrece paznju na gluposti. 2 puta mu je ponudjena ostavka do sada, cak u tom slucaju ne bi Fedja i pomocnici dobili ni marke odstete a ovako ako ne krene na bolje i klub raskine ugovor s Fedjom i pomocnicima morat ce im isplatiti 6 plata.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 okt 2022, 00:12

miky_hz je napisao/la:
16 okt 2022, 22:51
Kakve su ublehe i ovi "investirori" naši ,Kortrijk Tanov umjesto nama da posudi neke fudbalere on dva Afrikanca posudio u Cukaricki,od toga jedan spic vec na 9 golova u 14 kola,mi za to vrijeme placamo odštetu za Nardina :roll:
Neshvatljivo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 okt 2022, 00:13

Na ovom nasem pdf imas likova kad bi im se Mirvic u usta p.osrao rekli bi to valjda tako treba, sta vise pojedinci od njega pravite svetu kravu, lik povlaci poteze kao da nam ga je neko od onih sa Grbavice infiltrirao u klub, isto nekakvo neizivljeno deriste. Ugled kluba srozan rezultatima ove sezone, obaranje negativnih rekorda do onog seljakluka u petak onog Kodre i sefa mu kockoglavog. Nazalost, sve vise sam ubijedjen da on i nema neke casne namjere sa nasim klubom, nego da je pozadina svega ovoga drugacija. Jednostavno ne mogu vjerovati da je on toliki kao levat pa ga uhvatile ove bosnje u centrifugu, prije ce biti da je dobro namazan, vidjet cemo vrijeme ce pokazati sta kako.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 okt 2022, 00:14

GalileoGalilei je napisao/la:
16 okt 2022, 16:27
Jeste da je više izlizano, ali meni je ovo klasični bojkot. Ruku dajem da dođe neko drugi da bi na prvoj tekmi proigrali i riješili glat protivnika. Svi oni koji očekuju poboljšanje iz tekme u tekmu su budale, od toga nema ništa. Atmosfera je loša i narušena, trenera ne vole, trener se pogubio odavno i to je gotova priča.

Moramo hitno mijenjati nešto na klupi, jer će nam sezona otići u propast, nećemo ni Evrope vidjeti.
Apsolutno se slazem

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 okt 2022, 00:18

Joj budalastinja.Pa reži te plate covjece.Da imas ne znam ti koliko miliona kako ti nije zao da te prave budalom i na guzove bez imalo truda uzimaju enormne plate svakog prvog

Ja da sam na njegovom mjestu jos poslije drugog debakla od Zrinjskog rekao bi do nove godine su vam fiksne plate 2000 KM ostalo po zasluzi,za poslije zavisi kako odigrate do zime.Ko se pobuni mars na tribine do kraja ugovora ali djaba nemaju oni muda da ulete u svlacionicu i kazu to isto kao sto Dudic nema muda da im skoci sa klupe ko Husref,zaleti se do aut linije i yebe im citav rod od-do cim krenu setkati i preko qurca igrati.Pa Musemic bi im oci iskopao na treningu zbog ovi promasaja.Zato i jesmo uvijek bili prvi kod njega.Picke jedne razmazene igrajte
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 okt 2022, 00:23

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 okt 2022, 00:18
Joj budalastinja.Pa reži te plate covjece.Da imas ne znam ti koliko miliona kako ti nije zao da te prave budalom i na guzove bez imalo truda uzimaju enormne plate svakog prvog

Ja da sam na njegovom mjestu jos poslije drugog debakla od Zrinjskog rekao bi do nove godine su vam fiksne plate 2000 KM ostalo po zasluzi,za poslije zavisi kako odigrate do zime.Ko se pobuni mars na tribine do kraja ugovora ali djaba nemaju oni muda da ulete u svlacionicu i kazu to isto kao sto Dudic nema muda da im skoci sa klupe ko Husref,zaleti se do aut linije i yebe im citav rod od-do cim krenu setkati i preko qurca igrati.Pa Musemic bi im oci iskopao na treningu zbog ovi promasaja.Zato i jesmo uvijek bili prvi kod njega
Sve manje vjerujem u to da ga neko pravi budalom i da je on na nekom gubitku. Prije da on nas sve pravi budalama i skriva se iza nekih emocija i ljubavi prema.klubu, a Bog sami zna sta se krije iza svega. Pa i maloumna osoba bi do sad skontala "jbt ne ide nesta kako treba, klub je u donjem dijelu tabele prvi put u Bog zna koliko godina". Al ovaj suti i roka statuse i storyje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 okt 2022, 00:34

Izbrisao post Mirvic, fakat mi nije jasan sta ces po instagramu ono pisati..

Trebas uletiti u svlacionicu i napasti ih zbog lose igre i po platama ih udarit kakav instagram yebo te , sam je sve kriv sto je dao ovlasti Feđi da dovodi koga on hoce yebiga.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 17 okt 2022, 00:40

f0rest1946 je napisao/la:
17 okt 2022, 00:34

Trebas uletiti u svlacionicu i napasti ih zbog lose igre i po platama ih udarit kakav instagram yebo te , sam je sve kriv sto je dao ovlasti Feđi da dovodi koga on hoce yebiga.
Nije nista obrisao
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 17 okt 2022, 00:57

Ovo kao da nas neki zeljovac prca, a ne nas vlasnik jbt, gdje ces ono staviti 😂

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 okt 2022, 01:02

Svi u klubu trebaju da ugase društvene mreže, od vlasnika do igraca. Samo klubska stranica i osnovna obavještenje kad je utakmica, rezultat i to je to.

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 17 okt 2022, 01:07

Aduka87 je napisao/la:
17 okt 2022, 00:40
f0rest1946 je napisao/la:
17 okt 2022, 00:34

Nije nista obrisao
Auh vidi fakat :urnebes: , bug mi bio pokazalo mi samo 3 storija njegova.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 okt 2022, 02:55

Nikad nismo bili neozbiljniji.
You are someone else I am still right here

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 17 okt 2022, 03:11

napoleon72 je napisao/la:
17 okt 2022, 00:11
Treba lijepo istrazit sto je njegov brat htio da ulaze u Zelju, kakav pakleni plan su burazeri smislili da brukaju sport u Sarajevu. Zeljo se nazalost spasio ove bruke, Mulalic je ipak manji cirkusant od ovog...
Samo mala ispravka nije htio nego hoce. Njegov brat je i sada jedan od potencijalmij ulagaca i sa ogromnim sansama da bude izabran.
Ne shvatljivo je sta se desava u Fudbalskom klubu Sarajevo. Za pocetak treba se provjeriti na koji nacin se upumpava novac i ako je to putem pozajmnice ne sluti na dobro. Dobra i losa stvar u jednom je da Sarajevo nema imovine i da ga ne mogu ojaditi na taj nacin.
Ako me sjecanje dobro sluzi pricalo se da Nam ulaze putem pozajmnice i da je sve oprostio kako bi omogucio Ismiru da udje u klub.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 17 okt 2022, 04:45

Ne radi se to tako na zapadu, nema ulijetanja u svlačionice a on se bas afirmisao kao bisnismen na zapadu. Tamo a pogotovo u Americi ne dolazi uspjeh preko noći, pa tako da mislim da jos uvijek ima strpljenja ali ga odaju komentari i storyiji da polahko sve izmiče kontroli…
Nadati se da će ostati uz klub ako ovo ne izađe na dobro.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 17 okt 2022, 06:17

Mirvicu je ovo nepoznat teren, nije covjek nikada radio i vodio fudbalski klub. Naravno da ima gresaka i fula. Mislim da se prije svega zaletio sa vracanjem Hadzica. Ocito da fula u sportskom dijelu, sto je nama najvidljivije jbg. Sve stoji, greske.. ali reci da nema dobre namjere..pa evo ne znam. Ulozio bruku para da sanira sta je ostalo iza Nama pa ulozio bruku da dovede igrace za koje smo svi svrsavali i evo nema dobre namjere. Nervira i mene ostavljanje Dudica ali izgleda da hoce da ga istrpi po svaku cijenu..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 17 okt 2022, 07:16

dosli smo i sa tjeranjem mirvica

mrtvi pitarluk
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, JavierBosnia, MrPink, rimljanin90 i 59 gostiju.