FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 17 okt 2022, 10:42

Napapijri je napisao/la:
17 okt 2022, 09:23
Sjecam se vakta kada se Sabrina branila na forumu kao danas Mirvic. Iako se ne mogu porediti, prije svega jer Mirvic nije tu kako bi se okoristio i obogatio kao sto je cinila doticna prije njega, ali morate prihvatiti cinjenicu da covjek grijesi iz poteza u potez. Najgore u svemu ovome ce biti to da ce doci do momenta zasicenja usljed tih gresaka, a onda ide scenario kao sa Namom
Pa dok je Sabrina bila bar smo derali sve redom dok nije nestalo para, sad lafo najbolje stanje finansijsko ikad, a sloga doboj se izdrkava na nama

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 okt 2022, 10:46

sonpenn je napisao/la:
16 okt 2022, 23:06
slika
Meni sve vise izgleda se se Mirvic takvim storyima zajebava s nama koji zivce, nokte i kosu gubimo zbog njihovih igara...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 17 okt 2022, 10:46

Ali kako odmah bukvalisti donose zakljucke na osnovu par postova, prvo niti ko moze otjerati Mirvica jer je covjek vlasnik upravljackih prava, dakle on je to otkupio, druga stvar niko ga i ne tjera, a niti tvrdi da on sta mulja, ali da covjek moze imati odredjene sumnje moze, prva stvar je vracanje likova u Upravu koji su tu oznaceni kao crne ovce tipa Hadzic, Potura. Zatim ono nekakvo "sponzorisanje" Denisa Stojnica preko kluba isto nidze veze potez, Denis niti je mlad i perspektivan sportista, druga stvar ko god je iz Sarajeva zna vec o cemu pricam.

Ali ono sto mene i nas navijace Sarajeva najvise treba da interesuje to su sportski rezultati, a mi ih pod predsjedavanjem Mirvica u klubu nemamo, cak sta vise dozivljavamo bruku vikend za vikendom, ok mogu shvatiti proslu sezonu i katastrofu od rezultata, bio je taj momenat kada je Nam odustao itd., ali za ovu sezonu nema nikakvih opravdanja. Mi smo fudbalski klub, a ne firma i ne interesuje nas toliko koliko je prihodovao fan shop, a biljezi rekordne prihode jer proizvodi u istom su debelo poskupili, znamo to svi koji redovno uzimamo nesta.

Shvatite pojedinci da je kritika nekad i dobra stvar, a ne samo Ismir spasio klub ugasili bi se, ne bi se ugasili, nismo se ugasili ni u onom crnom periodu kada smo titulu cekali 7 godina, a nikad u ovoj ligi nismo na kraju se plasirali ispod 5.mjesta, Evropu smo manje vise redovno igrali, i sta sad to ako izborimo treba ovaj kockoglavi da predstavi kao epski uspjeh nekakav. Uvijek smo imali visoke ciljeve i ostvarivali smo ih i ostvarivat cemo ih i ubuduce ma ko vlasnik upravljackih prava bio, a ne da nam cilj bude izlazak u Evropu jednom u pet godina, mi smo jedan od najtrofejnih klubova ove lige ma kakva ona bila.

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 okt 2022, 10:52

Antikloc je napisao/la:
17 okt 2022, 10:02
MostarskiSin je napisao/la:
17 okt 2022, 00:12
fera je napisao/la:
16 okt 2022, 17:52

Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.
Njega bi do kraja jedino moglo oprati da se tim skroz preporodi ali kolike su sanse da se to desi. Mislim da najveci optimisti vise u to ne vjeruju.
Sorry na upadu, samo da napisem da je Fedja vec pricao s Mirvicem i ponudio ostavku ako smatra da je on kriv za lose rezultate ali Mirvic nije prihvatio jer smatra da nije do Fedje. I to nije samo jednom ponudjena ostavka tako da Mirvic malo kenja po Instagramu i skrece paznju na gluposti. 2 puta mu je ponudjena ostavka do sada, cak u tom slucaju ne bi Fedja i pomocnici dobili ni marke odstete a ovako ako ne krene na bolje i klub raskine ugovor s Fedjom i pomocnicima morat ce im isplatiti 6 plata.
Pa gdje si Fedja !? Nismo te odmah prepoznali !! Nego,jbs fudbal,nego nam reci sto ne smrsas malo ? Onoliku stomacinu na mladom covjeku,nije lijepo vidjeti ! A frizuru bi trebao promijeniti,da malo sakrijes onu seljacku glavusu !! :mrgreen:
Kakav Fedja sta bulaznis hahaha pisem vam info iz prve ruke, iz Kodrinih usta a ti kako hoces. Fedja ponudio ostavku Mirvicu a Mujo i Jaso natezu jos malo da ostanu da uzmu para makar do polusezone.

Vidim da i Mulica spominjete, zavrsio je u Koreji tako da s te strane nemate nikakvih prepreka

Fumble
Kontakt:

Post Postao/la Fumble » 17 okt 2022, 10:53

Elvedin Topuzović (Tuzla) sudi u srijedu. Mašu Novalić i Čejvanović, a 4. je Peljto.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 17 okt 2022, 10:56

17 okt 2022, 10:52
Antikloc je napisao/la:

Sorry na upadu, samo da napisem da je Fedja vec pricao s Mirvicem i ponudio ostavku ako smatra da je on kriv za lose rezultate ali Mirvic nije prihvatio jer smatra da nije do Fedje. I to nije samo jednom ponudjena ostavka tako da Mirvic malo kenja po Instagramu i skrece paznju na gluposti. 2 puta mu je ponudjena ostavka do sada, cak u tom slucaju ne bi Fedja i pomocnici dobili ni marke odstete a ovako ako ne krene na bolje i klub raskine ugovor s Fedjom i pomocnicima morat ce im isplatiti 6 plata.
Pa gdje si Fedja !? Nismo te odmah prepoznali !! Nego,jbs fudbal,nego nam reci sto ne smrsas malo ? Onoliku stomacinu na mladom covjeku,nije lijepo vidjeti ! A frizuru bi trebao promijeniti,da malo sakrijes onu seljacku glavusu !! :mrgreen:
Kakav Fedja sta bulaznis hahaha pisem vam info iz prve ruke, iz Kodrinih usta a ti kako hoces. Fedja ponudio ostavku Mirvicu a Mujo i Jaso natezu jos malo da ostanu da uzmu para makar do polusezone.

Vidim da i Mulica spominjete, zavrsio je u Koreji tako da s te strane nemate nikakvih prepreka
Znaci ti nisi Fedja ?! Pa ,mnogo toga znas direktno o nasem Fedji !! Da vas dvojica niste intimni ?? :mrgreen:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 okt 2022, 10:59

Do koga li je, Mirviću?
Daj da vidimo nekog da sankcionišeš, nabiješ nogom za ovaj cirkus.
Koševo Zapad

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 17 okt 2022, 10:59

Po meni se svih ovih treba riješit, ako ne mogu svi na zimu onda na ljeto. Uglv da ih ne bude na početku sljedeće sezone najkasnije.
slika

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 17 okt 2022, 11:02

Antikloc je napisao/la:
17 okt 2022, 10:56
Antikloc je napisao/la:

Znaci ti nisi Fedja ?! Pa ,mnogo toga znas direktno o nasem Fedji !! Da vas dvojica niste intimni ?? :mrgreen:
Zna pola Mostara kad mu pomocnici sjednu u Forzzu u Fejicevoj i pricaju u detalje kako im je dobro :mrgreen:

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 17 okt 2022, 11:26

17 okt 2022, 11:02
Antikloc je napisao/la:
17 okt 2022, 10:56

Zna pola Mostara kad mu pomocnici sjednu u Forzzu u Fejicevoj i pricaju u detalje kako im je dobro :mrgreen:
Nece dugo. To je nas kokosarski mentalitet zbog kog smo najnesportskiji narod planete, daj da se cvakne koja hiljada brzinski, koga briga sta ce biti sutra

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 17 okt 2022, 11:38

Kodro se treba izbacit iz kluba.

OzmoodPinglewood
Kontakt:

Post Postao/la OzmoodPinglewood » 17 okt 2022, 11:55

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
17 okt 2022, 10:59
Po meni se svih ovih treba riješit, ako ne mogu svi na zimu onda na ljeto. Uglv da ih ne bude na početku sljedeće sezone najkasnije.
slika
Slobodno precrtaj i Rashida i Tomaševića.
SARAJEVO SIAMO NOI

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 17 okt 2022, 12:01

OzmoodPinglewood je napisao/la:
17 okt 2022, 11:55
slika
Slobodno precrtaj i Rashida i Tomaševića.
Rashid svakako ide sad na zimu sumnjam da ce se produzit ugovor a Tomasevic moze ostat na klupi ako nista

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 17 okt 2022, 12:09

Onim ustaškim klošarima se trener tuče poslije utakmice i opet smo mi najveća bruka lige.

Bože sačuvaj..
The saddest thing in life is wasted talent.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 okt 2022, 12:10

Antikloc je napisao/la:
fera je napisao/la:
16 okt 2022, 17:52

Sto je najgore i Fedja je manje vise svjestan da ne moze vratiti ekipu na pravi put. Nek stave Mersu za trenera sta da se radi Dudic je dobio priliku i nije je iskoristio.
Njega bi do kraja jedino moglo oprati da se tim skroz preporodi ali kolike su sanse da se to desi. Mislim da najveci optimisti vise u to ne vjeruju.
Po onom sto ja znam sve sto je napisao je manje vise istina.
You are someone else I am still right here

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 okt 2022, 12:15

17 okt 2022, 11:38
Kodro se treba izbacit iz kluba.
Ako smo imalo ozbiljan klub ne da treba nego jednostavno mora.
Zadnja izmjena: IstocnjakSaKoseva, dana/u 17 okt 2022, 12:17, ukupno mijenjano 2 puta.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 17 okt 2022, 12:16

slika
Nardin, Suljic i Kobiljar mogu ostat realno. Nardin je okej za drugog spica, Suljic se znatno popravio u zadnje vrijeme, njemu samo treba ogranicit soliranje i bio bi solidan, a Kobiljaru bi se mogla naci fina uloga na terenu, a nije sigurno skupa opcija. Jbg, ne treba se sad opet rjesavat pola igrackog kadra pa se hvatat za glavu poslije prve povrede. Ako Avram ode, Kobiljar ostaje kao jedina kakva-takva alternativa za AMFa i konkurencija Dalu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 17 okt 2022, 12:18

scholsey je napisao/la:
17 okt 2022, 12:09
Onim ustaškim klošarima se trener tuče poslije utakmice i opet smo mi najveća bruka lige.

Bože sačuvaj..
To sto je Jakirovic ocigledno teski ljakse ne dozvoljava da neki idiot iz "strucnog" staba bruka FKS svojim malogradjanskim ispadima

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 okt 2022, 12:20

treba istrpiti. ipak smo mi novoosnovani klub bez ambicija i fokusu na akademiji.
NEMA NAZAD

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 17 okt 2022, 12:25

IstocnjakSaKoseva je napisao/la:
17 okt 2022, 12:18
scholsey je napisao/la:
17 okt 2022, 12:09

Bože sačuvaj..
To sto je Jakirovic ocigledno teski ljakse ne dozvoljava da neki idiot iz "strucnog" staba bruka FKS svojim malogradjanskim ispadima
Tačno. Svako iole ozbiljan bi Kodru već poslije tuširanja otjerao.

Mislio sam na to u kakvu smo se situaciju mi doveli.. pa da nas ni ovakvo nešto ne prešiša u brukanju.
The saddest thing in life is wasted talent.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Hajdeee, mnon46 i 27 gostiju.