odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ima li neko iskustva sa stranicom tradeinn, vidim ima raznih stvari sa solidnim cijenama pa da se provjeri pouzdanost 
1946-1987
Da vas pitam, da li je iko od vas primijetio razliku kod Air Force modela u pitanju izdržljivosti? Po nekom mom iskustvu do sada, ličnom i iz užeg okruženja, stariji modeli dosta duže traju. Npr. lično imam iskustvo gdje obične bijele traju vec 2 godine i tragovi korištenja su minimalni s obzirom koliko su stare, dok novi model star otprilike 6 7 mjeseci već ima naznake odvajanja kože na mjestu spajanja sa džonom.
Ne znam sada da ki je to možda mene zadesilo tako, ali i lo kolegama mogu isto primijetit, neki nose stare modele po 3 godine, dok novi traju 1-1.5 godinu max.
Ne znam sada da ki je to možda mene zadesilo tako, ali i lo kolegama mogu isto primijetit, neki nose stare modele po 3 godine, dok novi traju 1-1.5 godinu max.
Ja sam crne uzeo tacno prije 2 godine, a bijele par mjeseci nakon toga.. I dan danas kad se operu izgledaju kao da su tek izvadjene iz kutije. Doduse vjerujem da zavisi dosta od toga gdje ih uzimas, ja sam svoje uzimao u austriji pa sad..AdMer12 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 03:01Da vas pitam, da li je iko od vas primijetio razliku kod Air Force modela u pitanju izdržljivosti? Po nekom mom iskustvu do sada, ličnom i iz užeg okruženja, stariji modeli dosta duže traju. Npr. lično imam iskustvo gdje obične bijele traju vec 2 godine i tragovi korištenja su minimalni s obzirom koliko su stare, dok novi model star otprilike 6 7 mjeseci već ima naznake odvajanja kože na mjestu spajanja sa džonom.
1946-1987
I ja sam svoje u Austriji uzeo, i iskreno nisam zadovoljan sa ovim zadnjim modelom, al vidjet cemo kako će na kraju bit, možda se neće širiti dalje.leo1946 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 11:03Ja sam crne uzeo tacno prije 2 godine, a bijele par mjeseci nakon toga.. I dan danas kad se operu izgledaju kao da su tek izvadjene iz kutije. Doduse vjerujem da zavisi dosta od toga gdje ih uzimas, ja sam svoje uzimao u austriji pa sad..AdMer12 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 03:01Da vas pitam, da li je iko od vas primijetio razliku kod Air Force modela u pitanju izdržljivosti? Po nekom mom iskustvu do sada, ličnom i iz užeg okruženja, stariji modeli dosta duže traju. Npr. lično imam iskustvo gdje obične bijele traju vec 2 godine i tragovi korištenja su minimalni s obzirom koliko su stare, dok novi model star otprilike 6 7 mjeseci već ima naznake odvajanja kože na mjestu spajanja sa džonom.
Regularno, planirao sam uzimati i znam ljude koji jesu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
to ti zavisi od modela do modela, svake forsice se razlikuju po kvaliteti materijala, jer ima toliko modela i uzoraka da jedino moze se usporedba praviti u klasik modelimaAdMer12 je napisao/la: ↑04 okt 2022, 03:01Da vas pitam, da li je iko od vas primijetio razliku kod Air Force modela u pitanju izdržljivosti? Po nekom mom iskustvu do sada, ličnom i iz užeg okruženja, stariji modeli dosta duže traju. Npr. lično imam iskustvo gdje obične bijele traju vec 2 godine i tragovi korištenja su minimalni s obzirom koliko su stare, dok novi model star otprilike 6 7 mjeseci već ima naznake odvajanja kože na mjestu spajanja sa džonom.

naravno da ove nece duze trajati od klasicnih crnih kad je kombinacija materijala losija
al veci problem je cijena neki plitki modeli kao ovaj sa slike presli cijenu od 305 KM , sto forsice dovodi u polozaj da se biraju bolje tene nasuprot njih , kad covjek skonta da se iste prije svega tri godine mogle uzeti za 180-190KM
- Beduin
- Kontakt:
Gdje mi je @AlemSA?
Ima li brate one robe, je li dolazilo sta zanimljivo?
Ima li brate one robe, je li dolazilo sta zanimljivo?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
meni nekako nevjerovatno da na ovim online stranicama nikako nema ni force ni max 90 bijele, jedina opcija nike zvanicna pa u Zg 
Force bijele bile u SCCu u Nikeu neki dan.
To izgleda dođe, bude par dana i pukne. U BCC u Tuzli kad god uđem u Buzz, nova tura modela AF, sve nešto divlje.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Koliko kesha
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Preporuka za neki pristojan miris, za office-a okruzenja?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Shategabri
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Invictus je tata mata parfemima, jer u office-u neces biti pretoplo obucen pa ti i ne treba neki klasicni zimski, jaci parfem. I ovaj Versace Eros mi je dobar za toplije dane i lakse obucen kad sam.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 okt 2022, 11:56Preporuka za neki pristojan miris, za office-a okruzenja?
Npr. Phantom od Paco Rabanne je malko jaci i za ove hladnije dane je, samo ne znam jel' ima jos uvijek u nasim prodavnicama jer je NEW. Ja ga uzeo u Duty Free Shopu u Turskoj.
075 ❤
075 ❤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dylan Blue? Za ovaj Eros sam čuo da je previše jak i "sexy"Beduin je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:44Invictus je tata mata parfemima, jer u office-u neces biti pretoplo obucen pa ti i ne treba neki klasicni zimski, jaci parfem. I ovaj Versace Eros mi je dobar za toplije dane i lakse obucen kad sam.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 okt 2022, 11:56Preporuka za neki pristojan miris, za office-a okruzenja?
Npr. Phantom od Paco Rabanne je malko jaci i za ove hladnije dane je, samo ne znam jel' ima jos uvijek u nasim prodavnicama jer je NEW. Ja ga uzeo u Duty Free Shopu u Turskoj.
⚜️~⚜️~⚜️
- AshburtonG
- Kontakt:
Za office nista preslatko i orijentalno, jer ce imat jaku projekciju u zatvorenom prostoru sto je super u klubu tokom izlaska, ali je no go u office-u. Dakle gledaj "blue" parfeme(Bleu de Chanel, Dylan Blue, Prada Luna Rossa Carbon),Pradinu L´Homme liniju, Versace Pour Homme(ili ako si old school onda The Dreamer). ADG Profumo je odlican za sve prilike.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑18 okt 2022, 11:56Preporuka za neki pristojan miris, za office-a okruzenja?
Eros je clubbing parfem. Invictus je smor, a nove formulacije svakako qrcu ne valjaju. Phantom je vec preko godinu dana na trzistu i bas su promasili s njim. Bukvalno slatkasti parfemcic za raju do max 25 godina. Preslatko i bez ikakve posebnosti. Ljudi smiksali parfem inspirisan sa jedno 4-5 best selling parfema((Eros, Invictus, Le Male...) , napravili ludu bocu i pokusali to uvalit korisnicima kao neki deal breaker. U mojoj firmi se bas lose prodavao, a i raja koja ga kupi, kupi ga vise kupi zbog boce, nego mirisa. Bukvalno njihov pokusaj da naprave novi 1 million.
Bleu de Chanel je tata svih parfema. Nosim samo njega vec skoro 10 godina (2013. dobio prvi kao poklon), u svim prilikama i tokom cijele godine. Mozda bi se, doduse, zimi moglo i sta drugo uzeti, ali ostao sam vjeran jednostavnosti. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Beduin
- Kontakt:
Ni ja nisam odusevljen Phantomom kao notom, ali je znatno jaca i za hladnijeg je dana od prijasnjih nota. Mada, nisam znao da je kod nas u BiH toliko dugo na trzisti, barem ga ja nisam toliko dugo vidio.
Ali reci da je Invictus smor, de ba rodjak. Kao i One Million, jednostavno traju i trajat ce, vazda prijatno mirisat. Paco Rabanne je Tito za farfeme, mada, velikim dijelom jeste i stvar ukusa, ali ako na jednom DXB aerodromu bude par godina best seller, onda nemamo o cemu pricati.
Ja npr. uvijek kod kuce imam Versace Blue, fantastican za ljeta, odlicno sjeo na moju kožu i zato ga godinama kupujem neka se nadje, ali je pojam i postojan za officea. A eto probao sam i sa Erosom i sasvim lijepa nota, prijatan, rekao bih karakteristicna za Versace.
Opet, velikim dijelom je i do ukusa, kao i samog odnosa tijela i parfema kako reaguju jedno na drugo, odjece, prilike...
I da, Givenchy Gentleman sam uzeo radi zimskog perioda jer je pojak, ali mi nikako nije sjeo kao tester prilikom kupovine (normala, nerijetko ogromna razlika), nikome ga ne bih preporucio.
Ali reci da je Invictus smor, de ba rodjak. Kao i One Million, jednostavno traju i trajat ce, vazda prijatno mirisat. Paco Rabanne je Tito za farfeme, mada, velikim dijelom jeste i stvar ukusa, ali ako na jednom DXB aerodromu bude par godina best seller, onda nemamo o cemu pricati.
Ja npr. uvijek kod kuce imam Versace Blue, fantastican za ljeta, odlicno sjeo na moju kožu i zato ga godinama kupujem neka se nadje, ali je pojam i postojan za officea. A eto probao sam i sa Erosom i sasvim lijepa nota, prijatan, rekao bih karakteristicna za Versace.
Opet, velikim dijelom je i do ukusa, kao i samog odnosa tijela i parfema kako reaguju jedno na drugo, odjece, prilike...
I da, Givenchy Gentleman sam uzeo radi zimskog perioda jer je pojak, ali mi nikako nije sjeo kao tester prilikom kupovine (normala, nerijetko ogromna razlika), nikome ga ne bih preporucio.
075 ❤
075 ❤
Ne znam koliko je za office parfem, ali Armani Code Profumo miriše prelijepo.
Samo se ne špricajte nemilice, i može proći dosta parfema u office varijantu.
Samo se ne špricajte nemilice, i može proći dosta parfema u office varijantu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.