Zovi hodzu i oba popa mozda nam pomogne
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma postavio Fedja uslove nema sanse da ih sve trojicu pronadju.
You are someone else I am still right here
I tako...spezial je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:06Pojacanja su pun pogodak. Drobarov vec bez ikakve rutine izgleda ko Van Dijk za ovu ligu, Musa i Cirjak svaki komentar suvisan, rutineri i vec ponajbolji igraci lige na svojoj poziciji. Utisak je da je Ikic puno ubitacniji s klupe kad udje na umornu odbranu. Tomasevic brz ko munja, agilan.
Fedja je unio sampionski mentalitet u ovu ekipu. Zasad sve izgleda top
Iskreno sumnjam na neki bojkot u svlačionici, već mislim da je ekipa jednostavno užasno selektirana.
Hadžija je odradio prelazni rok "šablonski". Doveo nekoliko povratnika, ubacio nekog ko se u inostranstvu nije snašao i tjt. Za ligu u kojoj se igra na mišiće i na energiju je to premalo.
U ekipi jednostavno mora biti više profesionalaca, više igrača od "zadatka", malo drugačiji tip širine u rosteru, jer je malo besmisleno imat dva napadača kao što su Nardin i Ćataković i poslije im izmišljati pozicije jer oba moraju igrati, a jednostavno ne mogu jedan od drugog.
Sigurno da i ovakva ekipa jednostavno mora biti među 3 u ovakvoj ligi, porazi od Doboja i Konjica, koju su tek ušli u ligu su sramotni i to već ide na dušu struke, koja je također zakazala.
Zadnje što nam sad treba je nova čistka u svlačionici i sa tim bi se unazadili još više. Novi trener kad bi se dovodio mislim da mora biti stranac.
Hadžija je odradio prelazni rok "šablonski". Doveo nekoliko povratnika, ubacio nekog ko se u inostranstvu nije snašao i tjt. Za ligu u kojoj se igra na mišiće i na energiju je to premalo.
U ekipi jednostavno mora biti više profesionalaca, više igrača od "zadatka", malo drugačiji tip širine u rosteru, jer je malo besmisleno imat dva napadača kao što su Nardin i Ćataković i poslije im izmišljati pozicije jer oba moraju igrati, a jednostavno ne mogu jedan od drugog.
Sigurno da i ovakva ekipa jednostavno mora biti među 3 u ovakvoj ligi, porazi od Doboja i Konjica, koju su tek ušli u ligu su sramotni i to već ide na dušu struke, koja je također zakazala.
Zadnje što nam sad treba je nova čistka u svlačionici i sa tim bi se unazadili još više. Novi trener kad bi se dovodio mislim da mora biti stranac.
Preduslov za prolaz sutra, da bude što manje izmišljenih pozicija. Nadam se da nece biti vise od četiri.
"Zasad sve izgleda top". Sta ti nije jasno u ovom postu?nokee je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:14I tako...spezial je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:06Pojacanja su pun pogodak. Drobarov vec bez ikakve rutine izgleda ko Van Dijk za ovu ligu, Musa i Cirjak svaki komentar suvisan, rutineri i vec ponajbolji igraci lige na svojoj poziciji. Utisak je da je Ikic puno ubitacniji s klupe kad udje na umornu odbranu. Tomasevic brz ko munja, agilan.
Vecina ljudi je vidjela u prvih par utakmica neko novo sarajevo, zasto se to raspalo niko ne zna. Mene nije stid priznati da sam ocekivao da cemo prepisati ligu, a da sam od tog osjecaja dosao na to da mi puca tuki zato sto se cirjak povrijedio jer nema nikakvog doprinosa u igri.
To ti moram priznati da si bio u pravu da se ne treba zalijetati sa preranim zakljuccima i dizanjem ekipe i trenera u nebesa. Ali ostajem pri tome da bismo sa ovim igrackim kadrom i ovolikim ulaganjima trebali se bar tuci za titulu sa zrinjskim.
Moram ti priznati da sam molio Boga da ne budem u pravu, ali predugo ja volim FKS i previse puta sam se opekao sa takvim mislima da smo prvaci svemira nakon 2 pobjede..spezial je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:34"Zasad sve izgleda top". Sta ti nije jasno u ovom postu?nokee je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:14I tako...spezial je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:06Pojacanja su pun pogodak. Drobarov vec bez ikakve rutine izgleda ko Van Dijk za ovu ligu, Musa i Cirjak svaki komentar suvisan, rutineri i vec ponajbolji igraci lige na svojoj poziciji. Utisak je da je Ikic puno ubitacniji s klupe kad udje na umornu odbranu. Tomasevic brz ko munja, agilan.
Vecina ljudi je vidjela u prvih par utakmica neko novo sarajevo, zasto se to raspalo niko ne zna. Mene nije stid priznati da sam ocekivao da cemo prepisati ligu, a da sam od tog osjecaja dosao na to da mi puca tuki zato sto se cirjak povrijedio jer nema nikakvog doprinosa u igri.
To ti moram priznati da si bio u pravu da se ne treba zalijetati sa preranim zakljuccima i dizanjem ekipe i trenera u nebesa. Ali ostajem pri tome da bismo sa ovim igrackim kadrom i ovolikim ulaganjima trebali se bar tuci za titulu sa zrinjskim.
Slazem se, imamo kadar za napasti titulu ili se bar pofajtati, sto ne ide tesko ce bilo ko reci, osim nekih najava da je bojot nista drugo nisam cuo da je moguce..
Sto sam ti stavio post? Braca nista licno ali je bezveze moras priznati danas nebesa sutra mrtvo blato, eto samo iz tog razloga..a ima ih ovdje jos mali milion, sa istim prognozama i najavama a sad bi Mirvica tjerali.. Ako su ti valjali ti igraci kad smo ih doveli, valjaju i sad valjda, ili ih neko nije uklopio kako treba.. Ne znam!
Ma sve ok, tu smo da diskutujemo, mozemo se i prcati podyebavati, sve dok nema teskih uvreda nije frka.nokee je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:46Moram ti priznati da sam molio Boga da ne budem u pravu, ali predugo ja volim FKS i previse puta sam se opekao sa takvim mislima da smo prvaci svemira nakon 2 pobjede..spezial je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:34"Zasad sve izgleda top". Sta ti nije jasno u ovom postu?
Slazem se, imamo kadar za napasti titulu ili se bar pofajtati, sto ne ide tesko ce bilo ko reci, osim nekih najava da je bojot nista drugo nisam cuo da je moguce..
Sto sam ti stavio post? Braca nista licno ali je bezveze moras priznati danas nebesa sutra mrtvo blato, eto samo iz tog razloga..a ima ih ovdje jos mali milion, sa istim prognozama i najavama a sad bi Mirvica tjerali.. Ako su ti valjali ti igraci kad smo ih doveli, valjaju i sad valjda, ili ih neko nije uklopio kako treba.. Ne znam!
Jbg ona prva pripremna gdje smo razvalili one crnogorce koji ipak nisu toliko levatska ekipa, pa onda se posteno pofajtali sa odlicnim TSC-om i razvalili Borac u prvoj tekmi u gostima, ja sam mislio to je to.
Nemoguce je kao sto kazes da ti igraci isti ne valjaju, zato mnogi i sumnjaju u neki bojkot ili sta vec, jer je nepojmljivo da ti 10 dana nakon odlicnih igara tuzla slozi peticu i da ne opucas na gol protiv igmana.
Nisam pametan, ali ovo sto gledamo od tad je teski odron, pa koji god da je razlog...
Karacica dovesti odmah
Varaš se brat mojharis004 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 21:19Iskreno sumnjam na neki bojkot u svlačionici, već mislim da je ekipa jednostavno užasno selektirana.
Bojkot u pravim smislu te riječi, ali da ne idemo sa detaljima, vrijeme je najbolji pokazatelja svega, a mi ga nikako nemamo, na žalost
Sutra kada bi zijanili ostao bi Ferguson tako da jbo sve ovo, pokušati se što manje nervirati jer ipak svima njima svakog prvog na mjeseca legne nekoliko hiljada KM na račun.
Kad na ss ukucas "sok" samo nasi rezultati izlaze, dobro smo mi uopste zivi od ovolikih sokova
NEMA NAZAD
Rezultati i uspjesi Dzene nasuprot neuspjesima Kodre i Debelog nam jasno pokazuju koji je nacin rada sa nasim igracima ispravan.napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:51I kod Kodre im je smetala disciplina i treninzi poslije utakmica. Zato Dzenu nikad nisu bojkotovali, poslije tekme Dzeno vodi na tocenu a Kodro na trening. Bosnjo mentalitet.
Kakva disciplina i qurac,pa to su momci koji igraju igru a ne SS ili Hitlerjugend ! To su poluamateri. Fudbaleri sa platama od 10-15 hiljada KM su poluamateri. Nasi mediji su naprimjer igrace Hamruna sa Malte ,hladno nazivali amaterima a primanja su im 100-150 hiljada eura godisnje. No,mediji su u pravu,to je amaterski nivo,kao sto je i nas. Nasi igraci su napaceni bosanski ljudi,no inatni ,ponosni i prkosni,ne daju na sebe. Sta neko misli,daces mu par hiljada KM i onda ces mu srati po glavi. Ocito neces,ne bi ni meni prvom. Sta treba da se odrasli ljudi igraju Liverpula,jer im je trener retardirani sizofrenicar,koji zivi u nekom svom svijetu.
Momci su umorni od budalastina Debelog i njegove ekipe retardinjosa. Slomili su momke fizicki,zato slabo igraju. U svom dugom zivotu,bogatom iskustvima,sam samo za vrijeme rata ,najtezih ratnih dana,vidio ljude onako iscrpljene i izmozdene kao sto su bili nasi igraci protiv TC-ija. Jedva su hodali,ono je bio zlocin. Za momentalnog otkaza.
Fizicka priprema igraca je znanost,sa primjesom kreativnosti,pa granici i na umjetnost. Fizicka priprema nije nekoga slomiti pretjeranim vjezbanjem,to moze svaki retard,sto vidimo na primjeru Sarajeva.
Samo odmoran igrac je koristan igrac. Suljic je odlican igrac,majstor. Dal je najveci potencijal lige,biser. Par laganih treninga ,dosta lopte,da igraju izmedju sebe,da se upoznaju kretanje i razmisljanje. A ostatak sedmice,kafice,nargila,trebe. Lagano,opusteno za svaki vikend bi njih dvojica imala par asistencija i par golova.
Koji je nas igrac bio disciplinovan i sportista ?? Znam ko nije : Safet Susic,Svrakic,Barnjak,Bozovic,Baljic,Smjecanin,Turkovic,Skoro,Husejinovic,Rahmanovic,Tatar. Niko od njih nije disciplinovanog sportiste ni na slici vidio. A sviju njih bi Debeli polomio,da ne bi mogli hodati,ne bi valjali ni sebi ni nama. A to bi uradio jer je debilni konj,koji pojma nema od fudbalu,o svom poslu ,ni o ljudima.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mogao bi se djelimično sloziti. Mi ovdje pricamo kad trener ima 10 000 kao o ogromnom novcu a za te pare ne mozes naci u europi ni u drugoj ligi trenera.Antikloc je napisao/la: ↑18 okt 2022, 22:42Rezultati i uspjesi Dzene nasuprot neuspjesima Kodre i Debelog nam jasno pokazuju koji je nacin rada sa nasim igracima ispravan.napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:51I kod Kodre im je smetala disciplina i treninzi poslije utakmica. Zato Dzenu nikad nisu bojkotovali, poslije tekme Dzeno vodi na tocenu a Kodro na trening. Bosnjo mentalitet.
Kakva disciplina i qurac,pa to su momci koji igraju igru a ne SS ili Hitlerjugend ! To su poluamateri. Fudbaleri sa platama od 10-15 hiljada KM su poluamateri. Nasi mediji su naprimjer igrace Hamruna sa Malte ,hladno nazivali amaterima a primanja su im 100-150 hiljada eura godisnje. No,mediji su u pravu,to je amaterski nivo,kao sto je i nas. Nasi igraci su napaceni bosanski ljudi,no inatni ,ponosni i prkosni,ne daju na sebe. Sta neko misli,daces mu par hiljada KM i onda ces mu srati po glavi. Ocito neces,ne bi ni meni prvom. Sta treba da se odrasli ljudi igraju Liverpula,jer im je trener retardirani sizofrenicar,koji zivi u nekom svom svijetu.
Momci su umorni od budalastina Debelog i njegove ekipe retardinjosa. Slomili su momke fizicki,zato slabo igraju. U svom dugom zivotu,bogatom iskustvima,sam samo za vrijeme rata ,najtezih ratnih dana,vidio ljude onako iscrpljene i izmozdene kao sto su bili nasi igraci protiv TC-ija. Jedva su hodali,ono je bio zlocin. Za momentalnog otkaza.
Fizicka priprema igraca je znanost,sa primjesom kreativnosti,pa granici i na umjetnost. Fizicka priprema nije nekoga slomiti pretjeranim vjezbanjem,to moze svaki retard,sto vidimo na primjeru Sarajeva.
Samo odmoran igrac je koristan igrac. Suljic je odlican igrac,majstor. Dal je najveci potencijal lige,biser. Par laganih treninga ,dosta lopte,da igraju izmedju sebe,da se upoznaju kretanje i razmisljanje. A ostatak sedmice,kafice,nargila,trebe. Lagano,opusteno za svaki vikend bi njih dvojica imala par asistencija i par golova.
Koji je nas igrac bio disciplinovan i sportista ?? Znam ko nije : Safet Susic,Svrakic,Barnjak,Bozovic,Baljic,Smjecanin,Turkovic,Skoro,Husejinovic,Rahmanovic,Tatar. Niko od njih nije disciplinovanog sportiste ni na slici vidio. A sviju njih bi Debeli polomio,da ne bi mogli hodati,ne bi valjali ni sebi ni nama. A to bi uradio jer je debilni konj,koji pojma nema od fudbalu,o svom poslu ,ni o ljudima.
- napoleon72
- Kontakt:
Izbaci to "anti" iz nicka.Antikloc je napisao/la: ↑18 okt 2022, 22:42Rezultati i uspjesi Dzene nasuprot neuspjesima Kodre i Debelog nam jasno pokazuju koji je nacin rada sa nasim igracima ispravan.napoleon72 je napisao/la: ↑18 okt 2022, 12:51I kod Kodre im je smetala disciplina i treninzi poslije utakmica. Zato Dzenu nikad nisu bojkotovali, poslije tekme Dzeno vodi na tocenu a Kodro na trening. Bosnjo mentalitet.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jedini koji je bio disciplinovan je najbolje i prosao
Cimirot
nikakve prevelike razlike nema u odnosu na ostale igrace al je imao tu disciplinu i znao je sta hoce bez nargila, kurvi i ostalog
jos dodjes iz Trebinja u Sarajevo al nisu ga zanijela svjetla velikog grada i sad uzima fine pare i isplatilo mu se
Cimirot
nikakve prevelike razlike nema u odnosu na ostale igrace al je imao tu disciplinu i znao je sta hoce bez nargila, kurvi i ostalog
jos dodjes iz Trebinja u Sarajevo al nisu ga zanijela svjetla velikog grada i sad uzima fine pare i isplatilo mu se
U periodu dok je igrao kod nas, nije ni imao profile na mrežama, niti je viđen po Taverni, raznim kafanama, Lukavici i tamošnjim rupama. Čisti profesionalizam, kuca - trening - utakmica i zato mu se sve kasnije vratilo.BegovicRamiz je napisao/la: ↑18 okt 2022, 23:10jedini koji je bio disciplinovan je najbolje i prosao
Cimirot
Istovremeno, onu ublehu od Radovca u 18 toj godini izvlačili iz kafana i nargilana, menadžer mu kupio tada nekog bijesnog džipa, jos je stigao i pištoljem prijetiti.
Trenutno korisnika/ca: Lordiox101, nedimmmm1337, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 46 gostiju.