FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 177

Lucas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lucas » 19 okt 2022, 08:33

Nadam se da će biti prostora da u drugom poluvremenu barem jedno-dvoje od ove djece iz Akademije upišu minute i osjete teren.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 19 okt 2022, 08:41

Chony533 je napisao/la:
19 okt 2022, 08:17
Bit ce skidanje dresa kad go zabijemo koliko smo losi.
Skidali su se i protiv Ljubica, ne vidim sto ne bi i protiv Celika. :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 19 okt 2022, 08:44

ala smo mi spali ko goli racku,juce duduk prica o celiku kao da je finale lige sampiona a igramo protiv kluba koji je prije dvije godine bio zadnja opstinska liga,kao oni su jaki nisu bezazleni dobili goska.Oj **** te trofejni trenere
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 19 okt 2022, 08:59

donDondon je napisao/la:
19 okt 2022, 08:44
ala smo mi spali ko goli racku,juce duduk prica o celiku kao da je finale lige sampiona a igramo protiv kluba koji je prije dvije godine bio zadnja opstinska liga,kao oni su jaki nisu bezazleni dobili goska.Oj **** te trofejni trenere
Ako danas ispadnemo, dobit će otkaz na isti način kao Ilija Stolica nedavno u Partizanu (ispali u Evropi od AEK Larnake, otkaz mu dali prije nego je ušao u svlačionicu nakon te utakmice), a igrači će autobusom morati u Sarajevo preko Vakufa i Bugojna.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 okt 2022, 09:09

Lucas je napisao/la:
18 okt 2022, 12:09
"U prvenstvu smo napravili kikseva, to se sve brzo stigne" :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Da imamo jedan pravi klub u ligi bili bi na -30 :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 19 okt 2022, 09:13

MortemHz je napisao/la:
19 okt 2022, 09:09
Lucas je napisao/la:
"U prvenstvu smo napravili kikseva, to se sve brzo stigne" :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Dobro si, i to Čukarički, Vojvodinu ili Osijek.Klubove velike četvorke da ne spominjem.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 okt 2022, 09:33

Zasto nebi smjenio fedju do 19 kola, zato sto nebi prvo dozvolio da igraci mjenjaju trenera (bojkotom ili nekim ne zadovoljstvom, trener postoji upravo tu da bi neki igraci bili nezadovoljni a neki zadovoljni u suprotnom imali bi u rosteru 14 igraca a ne 25)

Belmin nije zadovoljan buni se bla bla bla, 100% FEDJA UPRAVU sto je SEHINOVICA stavio na go.. Belmin rezerva i to je to.. glupo je bit ne zadovoljan ako je tvoja konkurencija bolja..

Takodje Fedja kad dibije onda nakon 19 kola treba odkaz dat sve i jednom igracu koji se bunio bojkotovo sa 0 km za raskid ugovora..

Ja vjerujem da ovi igraci koji su tu - ahmetovic nardin, i da se dovede jedan klasan spic i stoper uz dobrig trenera MEHO KODRO MOZDA CAK SA FEDJOM JELESKOVUCEM CALOM U SS OVA EKIPA BI UZELA ZRINJSKI U OBJE NAREDNE UTAKMICE..

Tuca Jakirivica bilbije i jos par standardni igraca protiv igraca leotara zadnja ekipa na tabeli govori da ni njima nije svedno, i da vide da bas neide onako kako su mislili.. JOS VECA BRUKA I DOKAZ DA NEIDE SVE KAKO SU PLANIRALI TO JE STO JE KLUB STAO I CAK OPRAVDAO NASILJE CAK RASKINUO (izjevili su da ce) sve odnose sa sportskim portalima.

Takodje Nemanja Bilbija je noso bojler i govorio da im da dinaciju.. jakirovic 2 puta ponavlja da su im ponistili 2 cista gola,, vidjecemo hocel bit suspenzija mislim tuca opeavdavanje tuce nasilja komentiranje sudije ….minimu po jedna utakmica suspenzije 1000 za jakira za nermina i vise radi tuce psovanja nosanja bojlera..

Uzet cernobilje danas sa 1-0 dosta

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 19 okt 2022, 10:00

Evo nema cirjaka, ocekujem rasida danas u paru sa mustaficem. Kakvi smo pehovi 3 desna beka, svi povrijedjeni. Ja bi pustio hamzu danas na svojoj prirodnoj pozicij, dzafic ili ramic mogu desno.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 19 okt 2022, 10:27

MortemHz je napisao/la:
19 okt 2022, 09:09
Lucas je napisao/la:
Ma Fedja se mozda cak i drogira. Ili je samo :zviz:
- FKS -

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 okt 2022, 10:29

Ako ce poraz od celika natjerati izgubljenog mirvica da otjera sve sto sto ima veze sa sportskim segmentom onda neka izgubimo. Izgubili sad ili naredno kolo od igmana ili slobode isti khurac
NEMA NAZAD

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 19 okt 2022, 10:33

holyman je napisao/la:
19 okt 2022, 10:29
Ako ce poraz od celika natjerati izgubljenog mirvica da otjera sve sto sto ima veze sa sportskim segmentom onda neka izgubimo. Izgubili sad ili naredno kolo od igmana ili slobode isti khurac
I da ispadnemo neće se ništa mijenjati ko da gledam, gurat će se Dudić sve dok ne ostanemo na 5% šanse da obezbijedimo Evropu kroz ligu, ali danas uzimamo ipak su ljudi treća liga.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 okt 2022, 10:36

SarajevoForza je napisao/la:
19 okt 2022, 10:33
holyman je napisao/la:
I da ispadnemo neće se ništa mijenjati ko da gledam, gurat će se Dudić sve dok ne ostanemo na 5% šanse da obezbijedimo Evropu kroz ligu, ali danas uzimamo ipak su ljudi treća liga.
A najgore je sto se ceka njegov niz od 3-4 pobjede (sto je za nas zdrva razum i logika) pa da ispliva 30 kiklopa i govori "trebalo je ovim momcima vremena, vidite kako kidaju itditditd.
Klub ne pokazuje znake zivota i nikakve naznake da bi moglo biti bolje, od hadzije, strucnog staba do igraca. Niti u jednom momentu se za 4 mjeseca nije vidio pomak, nista na bolje.
NEMA NAZAD

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 19 okt 2022, 10:56

holyman je napisao/la:
Najgore je što je Dudić sve luđi i luđi sa svojim medijskim nastupima, dovoljno se samo sjetiti komedije na pressu na Grbavici i jučerašnje izjave da se ovaj zaostatak na tabeli "brzo stiže".

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 19 okt 2022, 10:58

slika

MELJI RAJVO :bih:

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 19 okt 2022, 11:00

holyman je napisao/la:
19 okt 2022, 10:36
holyman je napisao/la:
A najgore je sto se ceka njegov niz od 3-4 pobjede (sto je za nas zdrva razum i logika) pa da ispliva 30 kiklopa i govori "trebalo je ovim momcima vremena, vidite kako kidaju itditditd.
Klub ne pokazuje znake zivota i nikakve naznake da bi moglo biti bolje, od hadzije, strucnog staba do igraca. Niti u jednom momentu se za 4 mjeseca nije vidio pomak, nista na bolje.
Niko normalan ne bi volio da se tjera i mijenja svako 3-4 mjeseca i da se ponovi greška sa Kodrom radi instant uspjeha, ali ovo sa Dudićem ne vodi ničemu. Na isključivo njegovu želju dovedeno je 8-9 igrača i sad ga svi oni bojkotuju ili šta već, prošla sezona jedna od najgorih u historiji kluba i opet se da podrška od starta, pun istok protiv Crnogoraca i GOŠKa, sve se zaboravilo zarad "novog Sarajeva". I šta dobijemo, nakon skoro pola prvenstva (14/33) mi imamo skor 5-4-5 kao prosječna ekipa ove poluamaterske lige (2-4-5 ako ne uzmemo u obzir period dok je sve ferceralo kako i treba i mora, hej 2 pobjede u zadnjih 11 utakmica, riječima DVIJE :rol: ) i još negativnu gol razliku (18-20). Sedmi smo i bliži zoni ispadanja nego prvom mjestu. Novopromovirani klubovi Igman i Sloga nas uzimaju jer im se može. Je li to neko novo Sarajevo koje nam je obećano??? Igra ne postoji, alibi od početka kao idemo na Evropu, da je ok 3-4 mjesto, a dovode se igračine po imenima za ovu ligu. Fudbalski klub Sarajevo ne smije imati za cilj ništa ispod duple krune, a nije problem ispasti iz kupa ili biti drugi, treći ako je neko objektivno bolji od tebe u datom trenutku, ali da ti znaš šta hoćeš i radiš ka tome i unapređuješ se postepeno, ali mi sa milionerom vlasnikom da težimo ka 3. mjestu u bh ligi sa budžetom kakvim imamo... Jakirović se žali kako mu uzimamo igrače jer imamo više novca, jer nam se može, ali da hoćemo na kraju 3. mjesto kao uspjeh, e ne znam više... Ohladio sam se totalno, manje više mi je svejedno dok gledam utakmice, ali kad se stane i malo razmisli teško je prešutiti udar na zdrav razum.
Zadnja izmjena: SarajevoForza, dana/u 19 okt 2022, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 okt 2022, 11:03

In Fele we trust
da cemo opet ostati bez Evrope
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 okt 2022, 11:22

ElCartel11 je napisao/la:
19 okt 2022, 11:03
In Fele we trust
da cemo opet ostati bez Evrope
Trazili smo kontinuitet i dobili smo ga.
You are someone else I am still right here

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 okt 2022, 11:22

19 okt 2022, 11:00
holyman je napisao/la:

Niko normalan ne bi volio da se tjera i mijenja svako 3-4 mjeseca i da se ponovi greška sa Kodrom radi instant uspjeha, ali ovo sa Dudićem ne vodi ničemu. Na isključivo njegovu želju dovedeno je 8-9 igrača i sad ga svi oni bojkotuju ili šta već, prošla sezona jedna od najgorih u historiji kluba i opet se da podrška od starta, pun istok protiv Crnogoraca i GOŠKa, sve se zaboravilo zarad "novog Sarajeva". I šta dobijemo, nakon skoro pola prvenstva (14/33) mi imamo skor 5-4-5 kao prosječna ekipa ove poluamaterske lige (2-4-5 ako ne uzmemo u obzir period dok je sve ferceralo kako i treba i mora, hej 2 pobjede u zadnjih 11 utakmica, riječima DVIJE :rol: ) i još negativnu gol razliku (18-20). Sedmi smo i bliži zoni ispadanja nego prvom mjestu. Novopromovirani klubovi Igman i Sloga nas uzimaju jer im se može. Je li to neko novo Sarajevo koje nam je obećano??? Igra ne postoji, alibi od početka kao idemo na Evropu, da je ok 3-4 mjesto, a dovode se igračine po imenima za ovu ligu. Fudbalski klub Sarajevo ne smije imati za cilj ništa ispod duple krune, a nije problem ispasti iz kupa ili biti drugi, treći ako je neko objektivno bolji od tebe u datom trenutku, ali da ti znaš šta hoćeš i radiš ka tome i unapređuješ se postepeno, ali mi sa milionerom vlasnikom da težimo ka 3. mjestu u bh ligi sa budžetom kakvim imamo... Jakirović se žali kako mu uzimamo igrače jer imamo više novca, jer nam se može, ali da hoćemo na kraju 3. mjesto kao uspjeh, e ne znam više... Ohladio sam se totalno, manje više mi je svejedno dok gledam utakmice, ali kad se stane i malo razmisli teško je prešutiti udar na zdrav razum.
Potpisujem.
Krmak je uspio okrenuti mentalitet navijaca fks za 360 stepeni, sada su svi zadovoljni i remijem protiv nekih tuzli i sloboda i to boli najvise.
Nisam ni ja za tjeranje, kada su ga dovodili smijao sam se da trazimo neke iskorake sa mrtvim fedjom iz veleza, ali kada sam vidio pripremne utakmice i kako je dobio podrsku 99% navijaca, stao sam sa strane jer sam mislio da grijesim.
Ovo je necuveno sta se za kratak period desilo, ovo nisu istine
NEMA NAZAD

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 19 okt 2022, 11:30

Ne kontam, hoćete trenera na duže staze ali i da ima instant uspjeh?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 19 okt 2022, 11:31

19 okt 2022, 11:00
holyman je napisao/la:

:thumbup: :salut:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Hajdeee, JavierBosnia, Konzerva, Lecler, mnon46, NazorUso, newton_heath_lyr, Proximic, Rajvosa4ever, Vanja8 i 98 gostiju.