FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Krivaca je mnogo, najveci Hasijin sin naravno, ali ima ih za tjeranje koliko hocete, ali se to nažalost neće desiti, prvi po meni je Hadzic,Ajla pa ove ženturače iz SFK.
A ovog g.ovnara malog Dizdarevića bih veceras razdužio i poklonio Čeliku, fino je odradio ove penale nema sta, ali tu opet dolazimo do Dudića, nije se Dizdarević sam postavio veceras na gol, pa bar smo na toj poziciji vec utakmicama mirni sa malim Šahinovićem.
Idemo sad novi "najbolji prelazni rok ikad" sa poluinvalidima Drobarovi,Aničići, Avramovski itd.
Čeliku i zeničanima sve cestitke na prolazu, zasluzili su jednu ovakvu tekmu i prolaz na kraju krajeva, poginuli su za pobjedu.
A ovog g.ovnara malog Dizdarevića bih veceras razdužio i poklonio Čeliku, fino je odradio ove penale nema sta, ali tu opet dolazimo do Dudića, nije se Dizdarević sam postavio veceras na gol, pa bar smo na toj poziciji vec utakmicama mirni sa malim Šahinovićem.
Idemo sad novi "najbolji prelazni rok ikad" sa poluinvalidima Drobarovi,Aničići, Avramovski itd.
Čeliku i zeničanima sve cestitke na prolazu, zasluzili su jednu ovakvu tekmu i prolaz na kraju krajeva, poginuli su za pobjedu.
-
- Kontakt:
Istina 1000% samo haj to objasni Mirvicu budali.siroliver69 je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:30Zar ne vidite da je celava uš dovela i ispratila sve i jednog trenera u zadnje 4 godine. Znate li da se ugrađuje u ugovore i da sa tim igracima zbog para munta trenere da mu moraju igrati. Kad se treneri usprotive i skontaju ga, on krene na njih sa istim tim igracima s kojima je u talu!
Rak rana kluba je Celava fukara, sve mu mrtvo yebem!
- ElCartel11
- Kontakt:
7 u ligi, ispali odmah u 1/16 finala kupa BiH. Sve to sa gazdom milijonerom. I to ne sa jednim, nego dva!
Ima li jos gdje koja trebica, da je zaposle u klub. Da snima storye ocito je to prvi uslov, jer nam ih gazda voli snimati.
Ovaj odlazak Fedje nece nista znaciri, ako i dalje u klubu pojedinci u upravi i u igrackom rosteru. Znaci u godini dana su otisli Sablic, Makedonac i Fedja. 3 trenera u godini dana, pa i budala bi skontala, da tu nesto drugo smrdi.
Ima li jos gdje koja trebica, da je zaposle u klub. Da snima storye ocito je to prvi uslov, jer nam ih gazda voli snimati.
Ovaj odlazak Fedje nece nista znaciri, ako i dalje u klubu pojedinci u upravi i u igrackom rosteru. Znaci u godini dana su otisli Sablic, Makedonac i Fedja. 3 trenera u godini dana, pa i budala bi skontala, da tu nesto drugo smrdi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Manite se teorija zavjere, i priznajte si da smo goli qrac od glave do pete.
Procijeni Belmin stranu, ruka ide na loptu, i dira loptu rukom, i kao on ima u tom trenutku toliki refleks da da može odlučiti hoće li pustiti gol. Pa on je golman poluamater, nije on toliko fudbalski inteligentan. Tako da ja ne mogu tu priču, pustio, sabotirao, smijao se i to.
A jeste me ovdje prozivali nenormalnim kad sam pisao da mi se nista ne svidja, ni od igrača koji se dovode, ni od uprave. Na kraju bi onako kako sam i mislio da će biti.
Prvo treba novi direktor, koji voli fudbal i klub i koji ima reference da bude direktor Sarajeva. Trebaju nam skauti, jedan za Afriku, jedan za region, jedan za našu ligu. Treba nam sportski direktor koji ima ime poznato u svijetu fudbala, pa da nam na taj način pomogne u dovodjenju dobrih igrača.
Treba nam trener koji je inteligentan tip, sa karakteristikama vodje. I tek onda možeš očekivati da se napravi dobar roster i da se ide naprijed.
Mirvic je sve ovo lose organizovao davajući povjerenje pogrešnim ljudima da kroje sudbinu FK Sarajevo. Ispada da je Mirvic neznalica. A kako može jedan uspješan biznismen biti neznalica? Što otvara dalje neke teme o teorijama zavjere, Tan, pranje para, kladionice i sl.
Nije ovo vrijedno nerviranja, ne treba se puno davati i trošiti u ovoj priči.
Procijeni Belmin stranu, ruka ide na loptu, i dira loptu rukom, i kao on ima u tom trenutku toliki refleks da da može odlučiti hoće li pustiti gol. Pa on je golman poluamater, nije on toliko fudbalski inteligentan. Tako da ja ne mogu tu priču, pustio, sabotirao, smijao se i to.
A jeste me ovdje prozivali nenormalnim kad sam pisao da mi se nista ne svidja, ni od igrača koji se dovode, ni od uprave. Na kraju bi onako kako sam i mislio da će biti.
Prvo treba novi direktor, koji voli fudbal i klub i koji ima reference da bude direktor Sarajeva. Trebaju nam skauti, jedan za Afriku, jedan za region, jedan za našu ligu. Treba nam sportski direktor koji ima ime poznato u svijetu fudbala, pa da nam na taj način pomogne u dovodjenju dobrih igrača.
Treba nam trener koji je inteligentan tip, sa karakteristikama vodje. I tek onda možeš očekivati da se napravi dobar roster i da se ide naprijed.
Mirvic je sve ovo lose organizovao davajući povjerenje pogrešnim ljudima da kroje sudbinu FK Sarajevo. Ispada da je Mirvic neznalica. A kako može jedan uspješan biznismen biti neznalica? Što otvara dalje neke teme o teorijama zavjere, Tan, pranje para, kladionice i sl.
Sa Dudićem treba da ide više od pola ekipe, neka igraju juniori. Dizdarevića nabiti sa noge, slina od golmana. Da je Muhamed branio skinuo bi 3 sigurno, mada nisu smjeli dozvoliti da dođe do penala, od 74 godine nisam ovako bio raz.ban što se tiče kluba.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja sam licno bio pored momka iz Sarajeva, joj scena mi je bila kako navija za Celikspezial je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:52Dudic je imao svoje mane i greske, ali nije normalno da igraci bojkotuju vec 10. trenera, to se ne smije tolerisati. Daj boze da se nesto promijeni nabolje, ali treba im dobro samaranje za ovo danas.
Jos jedna stvar, vidim dosta momaka se ovdje javlja sto navijaju za Celik, mrsko mi je sad ih trazit i tagovat i to, ali lijepo je vidjeti takve stvari. Bio sam na zapadu, super atmosfera, i sto je najvaznije bez brutalnog vrijedjanja i mrznje i slicnih stvari (osim naravno gazi pitare i yebem te sarajvo, ali to je dio navijackog folklora, i mi vratimo istom mjerom).
Ljudi su se u drugom poluvremenu pokidali na terenu, preorali ga i zasluzeno prosli. O nasim curicama ne vrijedi trositi rijeci.
I da, Fedja izadji i javno sve ispricaj ko bojkotuje i na koji nacin, u suprotnom ne pali ta prica da je bojkot u pitanju!

Nije danas lagano bilo na zapadu kao Sarajlija hahah nikako
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Pogledajte od druge minute, sve isto se i danas vidi i osjeti u klubu.
PISCIS PRIMUM A CAPITE FOETET
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto se tiče fudbala Mirvic nema pojma. Hoce da se pita za sve a veze lik nema.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 okt 2022, 23:06Manite se teorija zavjere, i priznajte si da smo goli qrac od glave do pete.
Pa ni sejci, kinezi i ostali ulagaci u evropske velikane ne donose sportske odluke sami vec za to imaju cijeli sportski tim. Koji je pazi sad STRUCAN. Kod nas instragamuse i tiktokerke kolo vode. Pa dobro, da ikako igramo.
Mirvic je za biznis i pare mozda babo, ali za sport/fudbal je taraba i ne treba se puno tu upletati. A uz to sve okruzio se bas dobrim ljudima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ako sam ikakve nade imao da cemo biti neki klub, vise je nemam, ni sa investitorima, ni bez njih. Nema od nas hajra, gazde su nam redom bili cirkusanti, a sad je bas na redu klaun ko zna kakvih namjera. Povlaci katastrofa poteze, a fol se necem nadamo i neki se plan ima. Siguran sam da nije on dosao slucajno, nit je takva naivna budala da vrati sve ublehe u klub od Poture do Celavog, sve je to ista klapa i cehra ko i on. Nabijem ih kolektivno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Neznalica za fudbal,mozda je strucnjak za neke medicine ili cime se vec bavi pa zgrnuo milione i to je ok,al sto se tice fudbala i vodjenja kluba po tome je debil nevidjeni,cuj javiti se jednom Emiru celavom i pitati ga hoces biti SD,tako bitna pozicija bolan i ti njega bas.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑19 okt 2022, 23:06Manite se teorija zavjere, i priznajte si da smo goli qrac od glave do pete.

Jasno, ali mani toga Bogati. I menadžeri su ljudi, i njima je u interesu da zarade.kanarinac je napisao/la: ↑19 okt 2022, 22:51Kako smo lijepo bili krenuli,sjecam se priprema,protiv TSC drugoplasirani u srpskoj ligi,kako smo odigrali evropski,pobjeda protiv Borca,pa na Kosevu pocetak strasno navijaci igra i sve.
A sta se onda desilo niko ne zna,zasto kako,jer preko noci nisu mogli zaboraviti igre,prvih par kola se vidjelo da disu kao jedan,svi letili Dudicu u zagrljaj,sve je extra bilo.A poslije sta se desilo ne znam,ali vidjelo se mahanje rukama na terenu,galama jedan na drugog.
Ovde nesto smrdi opasno,zao mi je Fedje jer je posten,ali je ispao glup,dozvolio da ga golobradim mladicima da ga izsabotiraju,a to ljudi ide sve preko menadzera,koji igracima kazu,kako ti igras 50 minuta,kako ti igras tu poziciju,kako ti igras jednu jednu ne igras,kako je tebe kao kapitena izveo u 45,i onda krene pomalo,i sjebu ga,uvale Hadzica tu jer se ugradi nesmije da pisne,i sta se desi da nas dere ko stigne.
Ovo je je samo nekompetentnost.
The saddest thing in life is wasted talent.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ma stipu toga, vidiš da ovdje svi misle čim si platio puno novca da se rezultati moraju vidjeti iste sekunde. Nerealne ambicije, nesposobni ljudi u klubu, igrači koji imaju moć da "protestuju" protiv trenera a istim u međuvremenu kapaju hiljade i hiljade maraka će ovaj ovaj klub zavit u crno. Ljudi misle da je najviše kriv Dudić koji je za ova 2 mjeseca ostarao ko da je na klupi 10 godina i koji je sve davao od sebe ali eto doći će drugi kojem će se također trest stolica nakon prvog remija.
Nama je akademija najvažnija
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Onaj ko misli da Mirvic ovdje daje pare i poklanja tek tako grdno se vara. Sve je to pozajmnica samo sto raja vjeruje u bajke da je Mirvic neka dobra vila pa nam samo daje i poklanja. Al u qurcu.
Kako on te pare sto daje kasnije uzima i vraca to je drugi par rukava.
Al i on i Tan i Nam da su ozbiljni investitori mi bi do sad bili u rangu npr TSC da ne spominjem neki jos bolje organizovani klub.
Ovdje su dosli da se sprdaju,peru pare,vodaju qurave a klub ko yebe.
Mi smo i u doba Muče i rahmetli Ismeta dovodili najbolje igrace, Grujica, Milenkovica itd.
Ovdje kad dodje investitor i kaze isti dan pocinje gradnja kampa, kad izvali par miliona za profesionale igrace a ne amatere onda cu vjerovati da zeli napraviti pravi i normalan klub.
Kako on te pare sto daje kasnije uzima i vraca to je drugi par rukava.
Al i on i Tan i Nam da su ozbiljni investitori mi bi do sad bili u rangu npr TSC da ne spominjem neki jos bolje organizovani klub.
Ovdje su dosli da se sprdaju,peru pare,vodaju qurave a klub ko yebe.
Mi smo i u doba Muče i rahmetli Ismeta dovodili najbolje igrace, Grujica, Milenkovica itd.
Ovdje kad dodje investitor i kaze isti dan pocinje gradnja kampa, kad izvali par miliona za profesionale igrace a ne amatere onda cu vjerovati da zeli napraviti pravi i normalan klub.
Nijedan interview nije dao nijedan igrac, osim ono na presicama.
Trenera netreba dovodit samo da bi ga doveo, vec trazit kvalitet, prem da me nebi zacudilo da u sledecu srijedu vec novi trenere dodje..
Fedja ce sigurno preuzet city ili velez vrlo brzo i imace dobar rez
Trenera netreba dovodit samo da bi ga doveo, vec trazit kvalitet, prem da me nebi zacudilo da u sledecu srijedu vec novi trenere dodje..
Fedja ce sigurno preuzet city ili velez vrlo brzo i imace dobar rez
Zašto je Šahinović najavljen u prvom sastavu a nije branio? Ako nije neka povreda na zagrijavanju u pitanju onda je Dudić još jednom pokazao da je samo pokušaj od trenera tako što nije ubacio Šahinovića da brani penale do kojih u suštini nije trebalo ni doći da smo mi normalan Klub.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Hajdeee, kogmagie46, MElloo, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 58 gostiju.