FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma samo nek nije Husro trener a trofeja ce biti

Samo 1/4 krivaca otislo (strucni stab).
Steta nije imao ko da ih pljune pri odlasku.
Druga cetvrtina je celavi. Ismire dje zapelo? 23:26 jos ga nisi sutno? Koliko jos treba istrpiti da otvoris oci? **** li vam vise te zime i lazne rekonstrukcije.
Hocu titulu, a ne da se sezona samo privede kraju pokopane li vam..
Dali smo vam sansu u sve vase "iznova, SVISVISVI, reorganizacije i ostale pizdarije" - niste ih iskoristili.
Nema vise pocinjanja od pocetka, nema vise davati priliku kojekakvim igracima i trenerima pa da se istrpe.
Hocemo rezultate, ne sljedece sezone, ne sutra nego jos veceras. Zasto celavi prevarant jos nije otjeran?
Hocemo pojacanja, p o j a c a n j a!
Ne zanimaju nas potencijalne kazne za kvaziigrace, ko je jednom bojkotovao i priredio ovu sramotu i radio na stetu kluba - RADIT CE OPET
Ovo je FKS majku li vam **** svima
Steta nije imao ko da ih pljune pri odlasku.
Druga cetvrtina je celavi. Ismire dje zapelo? 23:26 jos ga nisi sutno? Koliko jos treba istrpiti da otvoris oci? **** li vam vise te zime i lazne rekonstrukcije.
Hocu titulu, a ne da se sezona samo privede kraju pokopane li vam..
Dali smo vam sansu u sve vase "iznova, SVISVISVI, reorganizacije i ostale pizdarije" - niste ih iskoristili.
Nema vise pocinjanja od pocetka, nema vise davati priliku kojekakvim igracima i trenerima pa da se istrpe.
Hocemo rezultate, ne sljedece sezone, ne sutra nego jos veceras. Zasto celavi prevarant jos nije otjeran?
Hocemo pojacanja, p o j a c a n j a!
Ne zanimaju nas potencijalne kazne za kvaziigrace, ko je jednom bojkotovao i priredio ovu sramotu i radio na stetu kluba - RADIT CE OPET
Ovo je FKS majku li vam **** svima
NEMA NAZAD
Jest Sinan poceo gurati Mirzu?
-
- Kontakt:
Nijedna uprava godinama unazad neće da stane iza trenera kada su ovakvi problemi. Samim tim morali bi se riješiti tih 4/5 igrača koji prave probleme, a vjerovatno imaju i neke talove u njihovim ugovorima. Nego je lakše smijeniti trenera ili ga natjerati da to sam uradi kao što je slučaj sada. Smjenom trenera se smiri situacija i agonija odloži na par mjeseci. Fuj, gadi mi se više i ovaj klub i ove turbulencije i fudbal i život mi se moj zgadio zbog retarda.
Yebem ti nebo bolje da sam kičmu slomio nego što sam kročio na stadion prvi puta.
Yebem ti nebo bolje da sam kičmu slomio nego što sam kročio na stadion prvi puta.
Ti ćeš valjda prvi saznat pa obavijestit forumski puk?
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Kad neko kaze trener psuje,seljak itd treba preventivno udarat hebat majke ako im se ne svidja i ako su curice nek uzmu ispusnice ili tribine,kolika kolicina vanago na terenu,Suljica kad vidim nije mi dobro,jednog mangupa nema na terenu sve neke frizurice,linije na glavama itd treba im pakao napraviti svaki trening,izlazak u grad,da ova toksicna sredina naplati te njihove plate koje dobijaju. Mogu mislit da je ovako u nekom ex Yu velikanu serija rezultata nebi smjeli izac u prodavnicu
-
- Kontakt:
Gomila preplacrnih sminkera na celu sa Dudukom kojem zelim sve najgore u karijeri,ljepota od zivota,plate ogromne,izlasci u grad,sise,trebe,auta to im je premija u zivotu,bolje nego u Gosku da igraju,SB i slicnim timovima nema tamo gdje izac,nema treba,publike jel vas stid klosari?
ado-hz je napisao/la: ↑19 okt 2022, 23:23
Mi smo i u doba Muče i rahmetli Ismeta dovodili najbolje igrace, Grujica, Milenkovica itd.
Ovdje kad dodje investitor i kaze isti dan pocinje gradnja kampa, kad izvali par miliona za profesionale igrace a ne amatere onda cu vjerovati da zeli napraviti pravi i normalan klub.

Sad imamo Fan Shop to nam je prioritet

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kapiten zmiga na oko samo sto na celu ne pise POLICIJA PRATITE NAS
Boze dragi zasto nam ovako vracas
Boze dragi zasto nam ovako vracas
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dati Cali do polusezone da privede,ako zadovolji ostaviti do kraja sezone.Ko da ce nekoga boljeg naci...I ako nadju ili je jos jedna ubleha ili mu pucaju bojkot nakon 2 mjeseca
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 okt 2022, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Suljića, Tomaševića, belmina, nogirati u januaru odmah
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dati Asmiru Suljicu da nas vodi do zime. Kad nam jedno anoreksicno kopilence moze bojkotovat i qrcit se, nek prci do kraja...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ismir hadzic su morali dat podrsku fedji veceras i sa igracima indivudualno popricat sutra i poslat 2-3 na trbine do
Kraja ugovora zaprijetit sve ijednom ko se bude ponasao ovako kako su se ova dvoica troica ponasala zavrsice ko i oni..
Drugo nikad necemo imat investitora koji ce istres hrpu para 15-20 m€ na pojacanja ne mi niko zasto
150 k € dobijes od generalnog sponzora i tv prava i ti ako si prvak
Nisi u evropskoj uni
2000 ljudi u prosjeku na tribini ulaznica 6 km u prosjeku
Najskuplji igrac prodat prije 7 godina za 1.3 m€
Od evrope da udjes u grupu konfederacije 2.3 m€
Kojom matematikom logikom da neko dodje ulozi 15 m€ godisnje
Ti mozes ulozit 300 m€ u ekipu Vico ako je zacrto da birac bude prvi on ce bit prvi
Trener zrinjskog tuce igraca drugog tima klub njegov ga podrzava
Kapiten istog tog tima nosa bojler
Nema kazne nas kazne radi slike NANICA NA TRBINI
NASI LJUDI PILAV I CO PODPISALI DA IGRAJU ITAKMICU SA RUSIJOM
NEDO NAMA BOG DA OSTANEMO BEZ INVESTITORA MI BI ZAVRSILI KO CELIK MOZDA I GORE INVESTITORI SU SPASILI KLUB
Kraja ugovora zaprijetit sve ijednom ko se bude ponasao ovako kako su se ova dvoica troica ponasala zavrsice ko i oni..
Drugo nikad necemo imat investitora koji ce istres hrpu para 15-20 m€ na pojacanja ne mi niko zasto
150 k € dobijes od generalnog sponzora i tv prava i ti ako si prvak
Nisi u evropskoj uni
2000 ljudi u prosjeku na tribini ulaznica 6 km u prosjeku
Najskuplji igrac prodat prije 7 godina za 1.3 m€
Od evrope da udjes u grupu konfederacije 2.3 m€
Kojom matematikom logikom da neko dodje ulozi 15 m€ godisnje
Ti mozes ulozit 300 m€ u ekipu Vico ako je zacrto da birac bude prvi on ce bit prvi
Trener zrinjskog tuce igraca drugog tima klub njegov ga podrzava
Kapiten istog tog tima nosa bojler
Nema kazne nas kazne radi slike NANICA NA TRBINI
NASI LJUDI PILAV I CO PODPISALI DA IGRAJU ITAKMICU SA RUSIJOM
NEDO NAMA BOG DA OSTANEMO BEZ INVESTITORA MI BI ZAVRSILI KO CELIK MOZDA I GORE INVESTITORI SU SPASILI KLUB
- napoleon72
- Kontakt:
Naravno da je bojkot, i naravno da Belmin nije jedini. Vratite film unazad, sjetite se Ikicevog poteza u zadnjem kolu, pogresnih pasova na 2 metra, odbrane koja daje lopte protivnickim napadacima direktno u noge... Ovi sto pravdaju, kazu "pali igraci, utopili se u sivilo". Vidjet cemo od narednog kola hoce li se izvuc iz tog "sivila". Tipujem na uvjerljivu i sigurnu pobjedu protiv Posusja, mozda ne rezultatski al nece nam pogledat na gol. Ovi banditi su svoj cilj ostvarili.
I Fedja nije nikakav.mag da se za njim place. Trebao je davno ici, ima izuzetno glupih poteza. Vise brine to sto bi i svaki drugi trener mogao upast u ovo kolo i dozivjet isto. Dovedi profesionalca, potrosit ces ga. Dovedi neku barabu, nista nisi postigao jer se mozes izvrtit sezonu-dvije u ovoj mocvari al sta onda? Ja licno bih u ovoj situaciji potrazio Baku, nekako se profilom uklapa. Ogromno je ime i autoritet u svijetu fudbala, a s druge strane je itekakva baraba i mangup koji je i gore glave imao u ekipama.
I Fedja nije nikakav.mag da se za njim place. Trebao je davno ici, ima izuzetno glupih poteza. Vise brine to sto bi i svaki drugi trener mogao upast u ovo kolo i dozivjet isto. Dovedi profesionalca, potrosit ces ga. Dovedi neku barabu, nista nisi postigao jer se mozes izvrtit sezonu-dvije u ovoj mocvari al sta onda? Ja licno bih u ovoj situaciji potrazio Baku, nekako se profilom uklapa. Ogromno je ime i autoritet u svijetu fudbala, a s druge strane je itekakva baraba i mangup koji je i gore glave imao u ekipama.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako saznaje Avaz, s Uščuplićem bi sutra trebali biti obavljeni razgovori oko preuzimanja ekipe. On bi tim vodio do zime, kada će na Koševu uslijediti radikalne promjene.
U slučaju da Uščuplić ne pristane na takvu opciju, nije isključeno da prijelazno rješenje bude neko od aktuelnih trenera iz Akademije FK Sarajevo.
A na zimu će se bordo tim dati u potragu za novim - stalnim trenerom. Tu se već znaju neki potencijalni kandidati - Husref Musemić, Mirza Varešanović i Risto Vidaković.
Ostaje da se vidi šta će prvi čovjek kluba Ismir Mirvić sada smisliti. Da li će slušati glas navijača ili krenuti u još jedan eksperiment.
U slučaju da Uščuplić ne pristane na takvu opciju, nije isključeno da prijelazno rješenje bude neko od aktuelnih trenera iz Akademije FK Sarajevo.
A na zimu će se bordo tim dati u potragu za novim - stalnim trenerom. Tu se već znaju neki potencijalni kandidati - Husref Musemić, Mirza Varešanović i Risto Vidaković.
Ostaje da se vidi šta će prvi čovjek kluba Ismir Mirvić sada smisliti. Da li će slušati glas navijača ili krenuti u još jedan eksperiment.
Husrefa vratiti, ovim igračima i treba neko da im je.be majke svaki trening i svaku utakmicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bordo10, bvsic, Haksss, istokzeljo, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, ronaldo99, Tarapi, UltraNorth, Vanja8, Velaxsa i 85 gostiju.