NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Zenicanin988
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Zenicanin988 » 19 okt 2022, 23:41

Koga god da covjek krene pohvalit, nije posteno prema drugima. Svi ama bas svi su odigrali za 10. Vidjeli da mogu i to je to. Svaka cast momci. Ovi momci su tu jer su talenti i znaju lopte igrat...
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 19 okt 2022, 23:48

spezial je napisao/la:
19 okt 2022, 23:26
cestitke od pitara, pisao sam i na nasoj temi ali tek sad i ovu vidim. Bio sam na zapadu kamufliran s nekom rajom, vrhunska atmosfera, ali bez neke agresive bespotrebne i mrznje.

vidi se da ste pozeljeli dobar fudbal i grehota je da Celik ne igra premijer ligu, ali i to ce se valjda promijeniti. Zasluzena pobjeda, momci su preorali teren u drugom poluvremenu, vidjeli da mogu igrati i isplatilo im se to. Sretno u daljem takmicenju!
Hvala, mada se navijacki mozda se i previse paznje davalo protivniku. al jbg, kao i kod vecine kad imas bruku "derbi navijaca" pa deri ono sto svi znaju :D Nesto kao Bosnom behar probeharao. Al na stranu navijacki dio, Sarajevo kao klub dosta je zaduzio (mislim pomogao :D ) Celik i vjerujem da cete u nama uvijek imati sportskog prijatelja. Svako dobro vama a Boga mi i nama.

Hajd jos malo o igracima kad mi je na um palo: Vardi ocito fale utakmice Premijer lige i momak se tesko motivise protiv Batona, Jahorine... to mora promjeniti u glavi. Inace odlican je bio.
Salkic se mora brze rjesavati lopte u ovakvim utakmicama. Jbg, nema se vremena po 2-3 puta vrtiti oko sebe, a da ti niko ne pridje i napadne te. Sve ostalo je kapa do poda svima.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 okt 2022, 00:02

Sad lagano u miru ponoviti tekmu :D dobra prilika u prvoj minuti :D
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 20 okt 2022, 00:06

prisonbreak je napisao/la:
20 okt 2022, 00:02
Gdje da gledam. Bio na jugu. Vidio sam samo pozrtvovanost. A ni jedan penal nisam smio pogledati .

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 okt 2022, 00:07

Svaka cast zenicani i hvala vam. Ko zna koliko bih onog smecara morao jos gledati na klupi da je danas uzeo celika.

Nadam se da ste svjesni da bi ovo bilo rutinskih 0-3 da nije bilo bojkota, ali to je vec nas problem. Zivjeli
NEMA NAZAD

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 okt 2022, 00:09

aeroms33 je napisao/la:
20 okt 2022, 00:06
prisonbreak je napisao/la:
20 okt 2022, 00:02
Gdje da gledam. Bio na jugu. Vidio sam samo pozrtvovanost. A ni jedan penal nisam smio pogledati .
Imas na yt ukucaj celik-sarajevo. A ja gledam preko MOJE TV, moze se vratiri na Areni 1 BH
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 20 okt 2022, 00:14

holyman je napisao/la:
20 okt 2022, 00:07
Svaka cast zenicani i hvala vam. Ko zna koliko bih onog smecara morao jos gledati na klupi da je danas uzeo celika.

Nadam se da ste svjesni da bi ovo bilo rutinskih 0-3 da nije bilo bojkota, ali to je vec nas problem. Zivjeli
Pa ne znam sada sta bi bilo kad bi bilo ali redom ove godine padaju OFK Beograd pa Velež pa GOŠK koji je već PL ekipa sa 4-5 komada pa Sarajevo..bez poraza sa ekipama iz većih rangova..nije bas sada to toliko slučajno.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 20 okt 2022, 00:18

Malo se sve smirilo u glavi. Zaista, veliki rezultat! Sve sto smo prizeljkivali se i dogodilo. Zeljeli smo atraktivnog protivnika, izvukli Sarajevo. Nadali se velikoj posjeti, 7-8 hiljada hladno. Ocekivali cudo, a desio se veoma los momenat u Sarajevu, mozda i najgori u sezoni... ali to nikako ne umanjuje nasu pobjedu. Kako je lijepo bilo vidjeti ove golobrade mladice kako ginu za svaku loptu. Naravno, nije se moglo ocekivati da imamo loptu u nogama, ali su se napravile dobre sanse i pored gola.
Suma sumarum, Zenica je ponovo pokazala da zivi za Celik i u sedmoj ligi ako treba. Robija odlicna, zapad ledi krv u zilama. Igracima svaka cast, radite, borite se, nista nije nemoguce. Idemo zajedno, nastaviti ovu pricu jos jace i privrzenije.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 20 okt 2022, 00:18

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

zaostrog
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zaostrog » 20 okt 2022, 00:19

Grehota je što ne igrate PLBiH fakat. I od mene čestitke, nadam se da će i po povratku u ligu, zbog svih ovih dešavanja u proteklim godinama, ipak biti malo relaksirani odnosi na relaciji Čelik-Sarajevo. Makar je normalna raja na obje strane sad dosta civilizovana :D

Što je najgore, ja sam očekivao čak i više od Čelika danas. Baš se vidi da je ekipa kvalitetom 2. liga, a opet nas uspjeli izbaciti :D Hajd doduše, ovo je samo igra da se odigra, dok ne dođete u 1. ligu FBiH. Nadam se da ćete onda pametnije fakat, a ne da se sve svede na otpatke kao nekad ranije. Helem, u pravu si @avenija, nije slučajno, ali mislim da je stvar toga da Čelik zna na čemu je i da tako igra i da je u tome štos - dobroj samoprocjeni. Vidiš recimo, Dudić i co su nas vidjeli ko Real i onda imaš tu problem :D Generalno, ne trebate upasti u zamku da je ovo dovoljno, jer 80% ovog kadra ne trebate zadržati ni u 1. ligi FBiH. Realno, ozbiljna ekipa bi ovo rutinski riješila sa visokom razlikom (doduše, imaš jednu takvu ekipu u državi :D ).

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 20 okt 2022, 01:11

Govorim vec danima svojoj raji da imam osjecaj da cemo proci. Milina mi gledat ovu ekipu, igraju momci, bore se, nisu podegli pritisku, pa velikoj vecini njih je ovo prva utakmica pred ovako popunjenim stadionom. Odigrase je momci sa takvom zeljom, koju nismo vidjeli ima 20 godina. Gledam Celika vec skoro 30 godina, svega sam se nagledao, kakvi su sve odroni Imali cast da nose Celikov dres a ovi momci veceras poginuse za njeg.
Isakovic majstorcino, najbolja utakmica karijere, cijeli tim fenomenalno odigrao, pokazali smo svima da smo I u Trecoj Ligi,
BH. Gigant!! Srce ko Lamela, hvala vam momci, usrecili ste nas🖤❤️
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 20 okt 2022, 01:14

Za sve klošare što su očekivali 0:5, za sve dušmane nemojte nikad više na BP doći....

Ovo od danas nema nijedan klub u BiH. Niti će nikad imati. N/FSBiH nam treba račun odblokirat i mimo svih pravila nas vratiti u PL.

VOLIM TE ČELIK!

Harakiri79
Kontakt:

Post Postao/la Harakiri79 » 20 okt 2022, 01:19

redbull93 je napisao/la:
19 okt 2022, 23:21
limvolikce1945 je napisao/la:
19 okt 2022, 23:15
Prevazišli su moje očekivanja večeras. Čestitke!!!
Da li ovo znači da samo znamo igrati s ekipama iz višeg ranga, a da s ovim iz nižih nikako da se naviknemo? Šteta što ćemo se mučiti s Mošćanicom...

Da li je Mehić živ, jer pogin'o je večeras...

Ne bih da kvarim sad ovaj štimung, ali samo da kažem za Fenu... pa frajer prigovara sudijama sa zagrijavanja, a još se kači prilikom izvođenja penala s protivničkim igračima. Pod hitno kod psihijatra, i neka nas poštedi sebe u narednom periodu ako ikako može.
I još ono ubacivanje predmeta u teren, pa to je više krkanski i za seoske turnire, hoće li se to kad kod nas promijeniti već jednom!
Ovo za fenana si upravu, lik se svadja sa svima. Ljudi bacaju novcic na koju ce stranu sutati se penali, on se uhvatio pomocnog hoce se tuci sa njim. Mislim svaka cast na svemu, al ne ide to i svaku utakmicu tako.
Ne znam zasto to u vezi Salcinovica gledate negativno? Da bar mi imamo jednog takvog u ekipi, da malo rasplamsa vatru da razbudi saigrace, medjutim kod nas sve p.cka do p.cke, niko nema muda za to. Ko je pratio Zrinjskog posljednjih godina, mogao je vidjeti da kad god je ekipa padala Bilbija bi pravio neki ekces da razbudi saigrace i to stalno radi kad se “lomi” rezultat. Taj naboj koji unesu ti igraci s karakterom, u mnogo slucajeva bude pozitivan sok za ekipu

Tako da ovo sto vam rade Salcinovic i u jednoj mjeri Isakovic, ko je igrao fudbal zna koliko te “prznice” znace mentalno ekipi kada pocne padati

Sve u svemu cestitke Celiku i da se sto prije vratite da imamo minimalno 3 ovakve utakmice :)

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 20 okt 2022, 01:21

Divna noć..... :opaopa:

Aladin Isaković !!!!

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 20 okt 2022, 03:32

Isakovic je odigrao kapitenski. Sada samo da prenesu ovu vrstu zalaganja i na ligu. E to bi vec pokazalo i mentalni kapacitet ekipe.

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 20 okt 2022, 05:00

Harakiri79 je napisao/la:
20 okt 2022, 01:19
Ne znam zasto to u vezi Salcinovica gledate negativno? Da bar mi imamo jednog takvog u ekipi, da malo rasplamsa vatru da razbudi saigrace, medjutim kod nas sve p.cka do p.cke, niko nema muda za to. Ko je pratio Zrinjskog posljednjih godina, mogao je vidjeti da kad god je ekipa padala Bilbija bi pravio neki ekces da razbudi saigrace i to stalno radi kad se “lomi” rezultat. Taj naboj koji unesu ti igraci s karakterom, u mnogo slucajeva bude pozitivan sok za ekipu

Tako da ovo sto vam rade Salcinovic i u jednoj mjeri Isakovic, ko je igrao fudbal zna koliko te “prznice” znace mentalno ekipi kada pocne padati

Sve u svemu cestitke Celiku i da se sto prije vratite da imamo minimalno 3 ovakve utakmice :)
Jedno je kad to qrcenje opravdas na terenu, onda ono dobija duplo na vrijednosti, a drugo je kad si i s loptom na terenu tetka (mada danas je ucinio bas ono sto je i trebao, da ne grijesim dusu).

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 20 okt 2022, 07:09

Čestitke na prolazu u Kupu , sasvim zasluženo :bih: Srce i hrabrost vaših igrača se na kraju maksimalno isplatilo.Sretno vam u nastavku sezone i Kupa BiH , da prestignete Kolinu i vratite se u PL BiH do 2025.godine :salut:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 20 okt 2022, 07:45

Od danas se vec treba okrenuti ligi i ovih 5 kola do kraja jesenjeg dijela.
Ocekujem minimum 3-3.5 hiljade protiv Moscanice i da se igračima lijepom posjetom i na ovoj utakmici zahvalimo za perfektnu partiju od sinoc ! :bih:

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 20 okt 2022, 08:30

Za dvije sedmice, tj. 2.11 izricanje presude. Na krilima ove pobjede, igraci nek nastave i odrade do kraja polusezonu kako treba, valjda ce i navijaci u vecem broju podrzati. Ono sto je zadaca nama jeste da izvrsimo pritisak na vakufskog dzikana kada se donese presuda u nasu korist. Sad je pravi momenat, pa ako treba izvesti 3,4k ljudi pred gradsku upravu. Jednostavno je pravi trenutak za to, da se vise rijesi ta agonija i preko zimske pauze odblokira racun. Ne mogu zamisliti koji bi nam to vjetar u ledja bio.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 20 okt 2022, 08:34

Truhlo je napisao/la:
20 okt 2022, 08:30
Za dvije sedmice, tj. 2.11 izricanje presude. Na krilima ove pobjede, igraci nek nastave i odrade do kraja polusezonu kako treba, valjda ce i navijaci u vecem broju podrzati. Ono sto je zadaca nama jeste da izvrsimo pritisak na vakufskog dzikana kada se donese presuda u nasu korist. Sad je pravi momenat, pa ako treba izvesti 3,4k ljudi pred gradsku upravu. Jednostavno je pravi trenutak za to, da se vise rijesi ta agonija i preko zimske pauze odblokira racun. Ne mogu zamisliti koji bi nam to vjetar u ledja bio.
Tako je. Sad je pravi trenutak da se zada konačan udarac i da Čelik dobije ono što je njegovo!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.