FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
5 kola jos do kraja . Teško da uzmemo vise od 6-9 bodova
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Čim se to slikalo sa Bakirom, pa grilo sa Vicom, trebali smo znati da nas hargija čeka!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Niko ko je ozbiljan neće pristati da dođe na našu klupu kada letiš nakon tri mjeseca ako nije sve po mjeri istoka ili balavaca koje treniraš. Može pristati samo neki penzioner da čvakne koju marku po stare dane ili kockar i boemi poput Bake/Džene.
Dudić se evo vratio sto stepenica nazad, a sigurno da je planirao da mu Sa bude odskočna daska u karijeri. Poslije ovoga i GOŠK će se zamisliti da li da ga angažuju, u Veležu je bivši dok je živ.
Znači Ćali dodajemo i Feđu kao jedine koji su imali obraza dati ostavku, svi ostali su nam uzeli i zadnji fening koji im je ugovorom pripadao
Dudić se evo vratio sto stepenica nazad, a sigurno da je planirao da mu Sa bude odskočna daska u karijeri. Poslije ovoga i GOŠK će se zamisliti da li da ga angažuju, u Veležu je bivši dok je živ.
Znači Ćali dodajemo i Feđu kao jedine koji su imali obraza dati ostavku, svi ostali su nam uzeli i zadnji fening koji im je ugovorom pripadao
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Kad sam vidio da Trako izvodi peti penal sve mi je bilo jasno. Da je normalna situacija i Suljic i Varesanovic bi prije njeg bili izvodjaci, kao sto su bili i u finalu kupa u prvim izvodjacima
Ma samo Husref, nisu za bolje, msm što se tiče pristupa, samo postupat s njima ko sa stokom, čim ih daš oduška naprave ti ovakvo sranje, bojkoti i slično.
Ma kakav Suljić, jesil mu vidio tikova narkomanskih, čisto sumnjam da je znao i gdje se nalazi

Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 20 okt 2022, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nece husref doci zbog Zipa kazu.
Dodji sefe, samo da im uzmes jos 200 milja pa opet idi, mangupe
Dodji sefe, samo da im uzmes jos 200 milja pa opet idi, mangupe
NEMA NAZAD
Zaboravio si i Mandića koji je vratio Koševo Sarajevu u znak zahvalnosti za podršku navijača.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- ThrillerHz
- Kontakt:
Puno smo uložili na keca, na dvicu, na kartone, a malo su navijači dobili - Poluismir Polumirvić Poluinvestitor! Vratite nam viršle, loše igrače koji se bore i špicu na fino popunjenom stadionu koju smo imali prije ovih ulagača. Vratite nam Nuhanovića, viršle, Jahovića i svijeće, evo vam Mirvić, Aylah i uništeni klub bez duše.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Bravo Dudiću, u jednoj stvari si bio vizionar i pokazalo se da si upravu - VRATILO SE.
Vracanje Anele Poture
Azra Numanovic i citav SFK
Ajla Alimanovic i iNovine
Tjeranje Gorana Sablica na pravdi Boga
Pisanje po Velkoskom, Dupovcu, Hebibovicu kakvi god da su
Ponizavanje bivsih trenera
Vracanje Emira Hadzica u klub
Umakanje prsta u kafu sa Sejom Brajlovicem
Slikanje sa Bakirom Izetbegovicem
Instagram objave i brukanja vlasnika
Najbolji klub na Balkanu za 2 godine
Povecanje cijena ulaznica za "gledanje vrhunskog fudbala"
Zaposljavanje deklarisanih navijaca zeljeznicara u klub
Tjeranje Stojanke i Stojana Soje u penziju
I jos mnogo toga...
SVE SE VRATILO!
Ogadili ste mi voljeni klub hostapleri bijedni.
Vracanje Anele Poture
Azra Numanovic i citav SFK
Ajla Alimanovic i iNovine
Tjeranje Gorana Sablica na pravdi Boga
Pisanje po Velkoskom, Dupovcu, Hebibovicu kakvi god da su
Ponizavanje bivsih trenera
Vracanje Emira Hadzica u klub
Umakanje prsta u kafu sa Sejom Brajlovicem
Slikanje sa Bakirom Izetbegovicem
Instagram objave i brukanja vlasnika
Najbolji klub na Balkanu za 2 godine
Povecanje cijena ulaznica za "gledanje vrhunskog fudbala"
Zaposljavanje deklarisanih navijaca zeljeznicara u klub
Tjeranje Stojanke i Stojana Soje u penziju
I jos mnogo toga...
SVE SE VRATILO!
Ogadili ste mi voljeni klub hostapleri bijedni.
Ovdje izgleda da sto si veci kokuz bolje prodjes. Nema lesinara da te izjedaju. Tu ostanu samo srcani ljudi koji daju svoj maksimum. Necemo se oporavati od zadnje 3 sezone jos bar 5 sezona. Smanjiti ocekivanja i postediti zivce i zdravlje.joker90 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 00:24Puno smo uložili na keca, na dvicu, na kartone, a malo su navijači dobili - Poluismir Polumirvić Poluinvestitor! Vratite nam viršle, loše igrače koji se bore i špicu na fino popunjenom stadionu koju smo imali prije ovih ulagača. Vratite nam Nuhanovića, viršle, Jahovića i svijeće, evo vam Mirvić, Aylah i uništeni klub bez duše.
- feniksptica
- Kontakt:
Ljudi info iz prve ruke. ne moze bit svjezija i blize igracima. Ko hoce nek provjeri postove moje i nek nadje povezanost s nekim igracom.
ispunili su cilj.
Yebem im mater. Radije bi otjero 20 igraca nego trenera u ovoj situaciji.
Razumite ovo kako hocete.
ispunili su cilj.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Dzeno je logično potez do kraja polusezone. A onda pronaci trenera i nek sprema ekipu za narednu sezonu, ova je izgubljena.
- feniksptica
- Kontakt:
Nebitan je trener, Dzeno ili Pep ili Arteta. Igraci dok odlucuju hoce li igrat il ne a tako je donji smo.
Protiv nasilja sam, i dok su bojkotovaliklub zbog plata i zbog 1001 razloga, al kad bojkotujes klub zbog trenerra pagdje su Horde sad
Protiv nasilja sam, i dok su bojkotovaliklub zbog plata i zbog 1001 razloga, al kad bojkotujes klub zbog trenerra pagdje su Horde sad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Pa sta bojkotuju, koga ?? Meni je to alibi za lošu igrufeniksptica je napisao/la: ↑20 okt 2022, 00:46Nebitan je trener, Dzeno ili Pep ili Arteta. Igraci dok odlucuju hoce li igrat il ne a tako je donji smo.
Al koji su oni vise faktor ovdje? Ja ne znam da mi u ekipi imamo halanda, mbappea, messija i de bruynea pa da oni vedre i oblacefeniksptica je napisao/la: ↑20 okt 2022, 00:42Ljudi info iz prve ruke. ne moze bit svjezija i blize igracima. Ko hoce nek provjeri postove moje i nek nadje povezanost s nekim igracom.
ispunili su cilj.

1946-1987
-
- Kontakt:
Mirvic je ovo trebao da rijesi,da udje u svlacionicu i hebe im sve kao Mamic,da im kaze da oni nisu bitni,par ih na tribine posaljes da pokazes autoritet do kraja ugovora pa nek se kurche negdje drugo,prije su se Enesu Mesanovicu i slicnim za bravure na terenu pucali samari po Bazenima
- feniksptica
- Kontakt:
Druze ne znam da l imamo kojeg gazdu ovdje na forumu. Lakse mu je otpustit jednog sefa koji handri radnike za bolje firme na kraju krajeva i za nejgovo dobro nego 20 radnika bez kojeg bi taj dobri sef za gazdu bio nula. Realnost je jedno. A zelja da se ti bojkoti konacno zavrse i presjeku pod cjenu ispadnja npr je sasvim drugo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Aha, sve leti. Klaun koji veze nema od posla kojeg se prihvatio, nabijem i njega i sve one kuravele sto se grebu od FK Sarajevomosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 okt 2022, 00:54Mirvic je ovo trebao da rijesi,da udje u svlacionicu i hebe im sve kao Mamic,da im kaze da oni nisu bitni,par ih na tribine posaljes da pokazes autoritet do kraja ugovora pa nek se kurche negdje drugo,prije su se Enesu Mesanovicu i slicnim za bravure na terenu pucali samari po Bazenima
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Ferrante071, Google Adsense [Bot], HyperOS, Kyle88, mnon46, skoJaa i 93 gosta.