Pa naravno, nisam ni jednog trenera prekrižio u startu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 okt 2022, 09:34Ja sam prvi govorio hajde da istrpimo Feđu, jbg, ne ide iz godine u godinu da se mijenjaju po 2-3 trenera za sezonu. Ali i strpljenje ima svoje granice. Po meni bi to kasnije prešlo u Stockholmski sindrom.Shategabri je napisao/la: ↑20 okt 2022, 09:27Da, uvijek ima onih kojima je neka ličnost bitnija od FKS.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 okt 2022, 09:10
Interesantna stvar je da se nađe neko ko ima obraza braniti bilo koga poslije bruke iz kola u kolo, nakon svake utakmice. Pa yebem im svima od do, svima redom, po hijerarhiji.
Nekad su to bili husrefovci, prije njih čičkovo ulje, sad eto Feđa projekt propade, trebalo ga je istrpiti.
Libo me tuki i za Feđu i Hadžića i Mirvića. Šta mi je sa Saraj'vom???!
Skeptičan jesam bio kako će to izgledati, vodio si GOŠK, vodio si Velež. Sarajevo je neki drugi nivo. I nažalost, moje slutnje bile opravdane.
Kažem nažalost, fakat bih volio da je Feđa uspio. Al on nije taj materijal.
Bilo je ishitrenih promjena trenera, al ovo...nema tu šta. I on jedva dočekao da da otkaz, ne zna šta bi uradio da bilo šta popravi. Šta ćeš onda od njega?