FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 20 okt 2022, 09:37

MaroonBjelave je napisao/la:
20 okt 2022, 09:34
Shategabri je napisao/la:
20 okt 2022, 09:27
MaroonBjelave je napisao/la:
20 okt 2022, 09:10

Interesantna stvar je da se nađe neko ko ima obraza braniti bilo koga poslije bruke iz kola u kolo, nakon svake utakmice. Pa yebem im svima od do, svima redom, po hijerarhiji.
Da, uvijek ima onih kojima je neka ličnost bitnija od FKS.

Nekad su to bili husrefovci, prije njih čičkovo ulje, sad eto Feđa projekt propade, trebalo ga je istrpiti.

Libo me tuki i za Feđu i Hadžića i Mirvića. Šta mi je sa Saraj'vom???!
Ja sam prvi govorio hajde da istrpimo Feđu, jbg, ne ide iz godine u godinu da se mijenjaju po 2-3 trenera za sezonu. Ali i strpljenje ima svoje granice. Po meni bi to kasnije prešlo u Stockholmski sindrom.
Pa naravno, nisam ni jednog trenera prekrižio u startu.
Skeptičan jesam bio kako će to izgledati, vodio si GOŠK, vodio si Velež. Sarajevo je neki drugi nivo. I nažalost, moje slutnje bile opravdane.
Kažem nažalost, fakat bih volio da je Feđa uspio. Al on nije taj materijal.
Bilo je ishitrenih promjena trenera, al ovo...nema tu šta. I on jedva dočekao da da otkaz, ne zna šta bi uradio da bilo šta popravi. Šta ćeš onda od njega?
Koševo Zapad

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 okt 2022, 09:39

Da je bojkotovao, valjda bi se bacio u drugu stranu, izgledalo bi onda kao da nista nije mogao. Pored toga je i u utakmici dobro branio.

Ovdje je komotno mogao losije reagovati i ne bi niko ni primjetio.
Celik!3,2,2.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2022, 09:41

SedrenikHz je napisao/la:
20 okt 2022, 04:02
Feđa nam je kriv koji nece uzeti marke, dok se ponosimo onim sto su nas ogulili do zadnjeg feninga, pitaru pitaru.
Feđa koga god preuzeo pokazat ce opet kakav je trener i opet ce nas ka.rati. I nek kara nismo bolje zasluzili, uvijek je trener kriv a oustaju se igraci da rade kako hoce.
St je sa onim Sarajevom od prva 3 kola, sta je sa onim presingom 80 minuta? Nisam vidio od postojanja onako Sarajevo gladni pobjeda i golova. Sta se desilo ?? Feđa uyebao?
On je bivsi, doci ce neko drugi opet cemo krenuti dobro i kad se zamjeri jednom igracu okrecu mu se ledja i opet bojkot?
Suljicu, Dizdarevicu, Dzaficu, Nardine itd pizde jedne. Yebo li vas manageri usta zato i necete nigdje otici s vasim orijetnjama.
Noge vam treba polomit, ovi su zasluzili samare i udaranje, a ne Fanimo i ostali koji nisu plate prikili 6 mj.
Fuj
Pa otjerao je 10 igraca na početku sezone a doveo još gore. Tad se hvalio da je odradjen vrhunski posao i da je zadovoljan ekipom.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 okt 2022, 09:46

Odbranio je Bilbiji prosle sezone, skinuo je Zvonicu u finalu kupa. Cuj lose sutao, nek su ovi sinoc dobro sutali, ovaj zadnji penal a la Velkoski, haman po sredini gola. I kako nije bio na lopti kad je i kod prvog i treceg penala dirao loptu?
Uostalom vidjet ce se u narednom periodu da li su bojkotovali ili ne. Gledaj sad protiv Posusja kad se razlete po terenu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 okt 2022, 09:49

SedrenikHz je napisao/la:
20 okt 2022, 04:02
Feđa nam je kriv koji nece uzeti marke, dok se ponosimo onim sto su nas ogulili do zadnjeg feninga, pitaru pitaru.
Feđa koga god preuzeo pokazat ce opet kakav je trener i opet ce nas ka.rati. I nek kara nismo bolje zasluzili, uvijek je trener kriv a oustaju se igraci da rade kako hoce.
St je sa onim Sarajevom od prva 3 kola, sta je sa onim presingom 80 minuta? Nisam vidio od postojanja onako Sarajevo gladni pobjeda i golova. Sta se desilo ?? Feđa uyebao?
On je bivsi, doci ce neko drugi opet cemo krenuti dobro i kad se zamjeri jednom igracu okrecu mu se ledja i opet bojkot?
Suljicu, Dizdarevicu, Dzaficu, Nardine itd pizde jedne. Yebo li vas manageri usta zato i necete nigdje otici s vasim orijetnjama.
Noge vam treba polomit, ovi su zasluzili samare i udaranje, a ne Fanimo i ostali koji nisu plate prikili 6 mj.
Fuj
Neće uzeti marke? Naivan si.
Husref koji je za njega pitarčina je uzeo, a Feđa neće.
Obezbjedio se on da po ugovoru ima finu lovu ako ode i prije kraja sezone.
Što se tiče FKS, ta epizoda je završena. Feđa će ostati upamćen kao jedan od najgorih trenera naše ekipe.
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2022, 09:50

napoleon72 je napisao/la:
20 okt 2022, 09:46
Odbranio je Bilbiji prosle sezone, skinuo je Zvonicu u finalu kupa. Cuj lose sutao, nek su ovi sinoc dobro sutali, ovaj zadnji penal a la Velkoski, haman po sredini gola. I kako nije bio na lopti kad je i kod prvog i treceg penala dirao loptu?
Uostalom vidjet ce se u narednom periodu da li su bojkotovali ili ne. Gledaj sad protiv Posusja kad se razlete po terenu.
A sta bojkotuju, koga, zašto??

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 20 okt 2022, 09:56

Još jedna šansa za trofej bacena niz vodu. U zrinjskom također postoje krize, to se vidjelo protiv Leotara ali ljudi nastavljaju dalje i osvajaju titule. U nas kad se desi kriza nemamo napretka narednih 5 godina.

Sve igrače mogu nekako svariti zašto su dovedeni, ali ovaj atletičar Tomašević mi nije jasan nikako. Čovjek pravolinijski trći isto sprint na 100m, nema bocnih kretanja, promjene pravca, intenziteta, loši centaršutevi, napravio nekoliko penala u polusezoni itd..djeluje neinteligentnije od Dušana Hodžića onomad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 okt 2022, 09:57

bordobijeli je napisao/la:
20 okt 2022, 09:50
Poslije Tuzle doslo do sukoba u svlacionici, grupa igraca se izvinila Fedji za losu predstavu, druga veca grupa ih napala u fazonu "sta ga branite, do njega je, yebo vas on". Poslije Igmana ponovo doslo do belaja jer ih je Fedja tjerao da dodju pred navijace. Kad je sklonio Belmina, on za sobom povukao jos 5-6 igraca s kojim je bio u najboljim odnosima i to je problem. I Fedja dodatno zacinio.stvari vrijedjajuci ih po trenizima i qrcenjem kako ce.prije svi oni letjet iz kluba nego on. Mozda nije klasicni bojkot al sukob trenera s dijelom igraca. Zato kazem, ima i njegovog masla tu, al itekako i njihovog.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 20 okt 2022, 09:58

Jeste Mirvic milioner dosao u Fks da gubi pare i eto on kao ljut i preko intsta to dokazuje :rol:
Price za djecu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 20 okt 2022, 10:01

20 okt 2022, 09:09
Jbt jedan Celikov igrac policajac, juce izbacio Sarajevo u kupu a danas negdje s radarom cuci.
Drugi je danas u prvoj u bolnici kao tehnicar a treci se vratio na strazu sa dopusta.Par njih je u svojim klupama i vjerovatno prepricavaju profesorici desavanja sa jucerasnje utakmice.Na vasu zalost, to je istina. :bih:
!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 20 okt 2022, 10:03

Sad kad je bivsi, koga bi voljeli vidjeti umjesto feđe? Meni se onaj karacic cini kao dobra opcija, fino je radio u sirokom, ne znam jel jos slobodan?

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 20 okt 2022, 10:09

boki86 je napisao/la:
20 okt 2022, 10:03
Sad kad je bivsi, koga bi voljeli vidjeti umjesto feđe? Meni se onaj karacic cini kao dobra opcija, fino je radio u sirokom, ne znam jel jos slobodan?
Ma te sto su fino radili u manjim klubovima ne treba ni uzimat u obzir realno. Njegovo "fino je radio" bi u FKS dovelo do grcevite borbe za Evropu, kao i sa Fedjom i Goranom. Po meni bi trebalo dovest autoritativnog trenera iz regiona, ako ne moze to onda iskusnog trofejnog domaceg trenera, tacnije Sliskovica. Covjek sa Zrinjskim.klepio dvije titule, uspjesno vodio ne bas sjajnu generaciju reprezentacije, takticar je, cijenjeno ime u svijetu fudbala, ima i nekog inostranog iskustva...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 20 okt 2022, 10:10

ja i da želim bojkotovati, pobijedio bih fenana i isakovica
NEMA NAZAD

PapirnaMarka
Kontakt:

Post Postao/la PapirnaMarka » 20 okt 2022, 10:10

Jel fakat istina ovo što se priča za Dudića i tjeranje?

Kažu Krle ga bojkotovao iz Skoplja, a Dupovac i Hebibović iz Konjica.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 20 okt 2022, 10:12

Ako nista hvala mu što nas je rijesio onih 5-6 penzionera.
JURIŠ

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2022, 10:12

20 okt 2022, 09:57
bordobijeli je napisao/la:
20 okt 2022, 09:50
Poslije Tuzle doslo do sukoba u svlacionici, grupa igraca se izvinila Fedji za losu predstavu, druga veca grupa ih napala u fazonu "sta ga branite, do njega je, yebo vas on". Poslije Igmana ponovo doslo do belaja jer ih je Fedja tjerao da dodju pred navijace. Kad je sklonio Belmina, on za sobom povukao jos 5-6 igraca s kojim je bio u najboljim odnosima i to je problem. I Fedja dodatno zacinio.stvari vrijedjajuci ih po trenizima i qrcenjem kako ce.prije svi oni letjet iz kluba nego on. Mozda nije klasicni bojkot al sukob trenera s dijelom igraca. Zato kazem, ima i njegovog masla tu, al itekako i njihovog.
Trener je taj koji mora izbalansirati te stvari ima i Ahmet koji je ostao upravo da drzi svlacionicu. U svakoj ekipi ima trzavica i nezadovoljni igraca to je normalna stvar. Ja nisam vidjeo na ovoj ekipi da bojkotuje, borili su se protiv Širokog, Zelje, Slobode Borca itd nisam vidjeo šepurenje nego jednostavno ne znaju i nemaju psihu, minoću. Jednostavno kolaps u ekipi, psihološki pad koji je paralizivao ekipu. Logican potez je odlazak trenera, ja sam protiv promjena trenera al ovo se moralo ovako zavrsiti Fedja nije riješenje za klupu Sarajeva.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 okt 2022, 10:19

Ne znam sta je cudno oko bojkota. dogadja se i u top klubovima. Sve zavisi koliko se igraca udruzi i isplatil se klubu ostavit te igrace il trenera.

On je moro bolje balansirat to medju njima, nije trebo kako je odmah zacrto il nema druge.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 okt 2022, 10:24

Apsolutna je glupost Dudica braniti tim "bojkotovali su ga" pa evo za tog Belmina se prica par mjeseci kakva je situacija i on ti brani sad penale.Ja mislim da je on izgubio svlacionicu samo svojom prepotetnoscu i izdizanjem sebe iznad ekipe,prva tri kola i citave pripreme se toliko dizao i hvalio sam sebe,nema emisije i televizije na kojoj nije bio,kasnije kroz izjave neke igrace je indirektno prozivao(trebao je javno da se razumijemo sto se mene ticr) dok npr Varešanovic mu je svaku poceo iako se vidjelo da je momak u baš lošu formu upao da se nije mogao sastavit.Imao je te neke privilegovane igrace i to je tako.I nemam ja nista protiv Varesanovica ili bilo koga,samo kazem da je evidentno bilo da je pao tih 5/6 kola i da trebas gledat malo da ga ohladis ne da ga forsiraš.

I kažem nije mi žao ni jednog trenera kojeg tako okrenu ,jer svako sebi kroji svlacionicu i ekipu,ako je vidio da ga neko bojkotuje sklonis ga u stranu i tog igraca nema više ,pa taman da ih je i 10 takvih.Najlakse se povuc i ušutit i sad evo mi cemo nagadjat jel to tako,pa ko te j.ebe loše si nas vodio,nisi izašao nikad i rekao taj taj taj,nismo promjetili nikoga da si sklonio sem Belmina to jedno vrijeme,znaci sa te strane gledajuci sve ti je bilo ok .

Fulio si Mirvicu sa Dudicem tvoja greška,nama druga sezona sa tobom ko vlasnikom uj.ebana.Svi nek daju ostavke i odu nama 2 godine niko vratit nece,za to odgovarat neko treba najlakse je otic
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 okt 2022, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 okt 2022, 10:24

Belmin je nebitan lik svakako. Sve i da je pustio penale a i meni djeluje da jeste jer se kod onog drugog jasno može primjetiti kako ruku ne ispruža do kraja a ima loptu na sebi, Šahinović je 3 klase iznad u svakom segmentu. A uz to i mlađi i potencijalno je neko na kome ćemo zaraditi finu cifru u budućnosti kao na Vladanu. S ovim malim **** raskinuti ugovor pa nek ide braniti za Famos.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 okt 2022, 10:28

feniksptica je napisao/la:
20 okt 2022, 10:19
Ne znam sta je cudno oko bojkota. dogadja se i u top klubovima. Sve zavisi koliko se igraca udruzi i isplatil se klubu ostavit te igrace il trenera.

On je moro bolje balansirat to medju njima, nije trebo kako je odmah zacrto il nema druge.
Po meni ovo nije bojkot ekipe, nego mozda nezadovljstvo par igraca a to je nesto normalno. Ne vidim zasto bi bojkotovali, mozda belmin zato sto je izgubio mjesto i ko još ??
Sto bi Šahinovic, Trako, Djokanovic, Dal, Dzafic, Suljic, Nardin, Ahmet, Musa, Čirjak, Tomaševića bojkotovali
A oni su nosioci igre, po meni je bojkot šuplja prića i alibi za trenera i ove takozvane igrace.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 20 okt 2022, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Dave, JavierBosnia, Maestro^^, supervizor i 49 gostiju.