Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Neka dovede ove igrace jer su nam potrebni. Briga me na kraju ako se hvali. Bitno je da igraju momci za BiH.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Denis potvrdio svabama da ce igrati za BiH.

https://amp.express.de/sport/fussball/1 ... ler-113507Der FC-Profi über seine Beziehung zum Land: „Über einen langen Zeitraum war ich jedes Jahr zum Urlaub bei den Verwandten in Bosnien. Mit Ausnahme eines Onkels, der in Deutschland lebt, ist dort meine komplette Familie beheimatet. Ich möchte zusehen, dass ich es zukünftig wieder nach Bosnien schaffe.“ Nicht nur als Urlauber, sondern als Nationalspieler!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Treba se fokusirat na Šunjića, nema mjesta kod hrvata sigurno, zvat ga i završit to, da se odma zna hoće li ili neće
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ivan Sunjic meni dodje kao dosta slican igrac Amiru Hadziahmetovicu sto se tice pozicije i nekih karakteristika. Istina, Sunjic nastupa u dosta jacoj ligi. Bilo bi dobro viditi njegov status. Mada ja mislim na duze staze bilo bi korisnije viditi za Gigovica jer ima veci potencijal po mom od Sunjica. Naravno to ne znaci da se ne treba viditi za obadva igraca.
Iako nemam dobar feeling ni za njega, ni za rodjaka mu.. eto neka udje u zapisnik.

Najmladji igrac koji je ikad debitovao u drugoj ligi Svedske. Prosle sezone sa samo 15 godina.
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Pa onaj koji je odgovoran i stavi mladog igraca u tim. On treba i da prisvoji kredite za to. Ipak je lakše pisati na forumu da tako treba kada ne odgovaraš za svoj rad.Sveti je napisao/la: ↑20 okt 2022, 10:49Pa tako je bilo i kod papeta za Besica. Forum 4 godine trubio da nam je prijeko potreban bio, jer se profilom uklapa u deficitarne pozicije u repci jer smo tad igrali sa 4 dizelasa na sredini.
Nakon svjetskog kad je pape trebao dobiti otkaz bilo je, doveo sam Besica kad niko nije znao za njeg![]()
Jedino je problem što je Pape duže bio na klupi i jedini je mogao mladog ga gurnuti u vatru.
To je isto kao kad se sda botovi hvale kako je Novalić najbolji premijer zadnjih 10 godina, a jedino on i bio.

-
- Kontakt:
Ne bih rekao da je Gigovic pravi Sved. Mozes mu viditi na FB profilu da normalno komunicira na nasem jeziku sa familijom koja je bila u posjeti prilikom zadnje utakmice za klub, i opcenito po slikama mi djeluju kao tipicni Bosanci iz dijaspore. Jedino moze biti da gleda gdje moze najbolje da napreduje, ali ne pripada on u kategoriji asimilirani kao sto je bio onaj Denni Avdic i slicni za koje se odma znalo da nemaju neke veze sa domovinom.
Odgovorio si na vlastito pitanje.Hansestadt je napisao/la: ↑20 okt 2022, 14:29Ne bih rekao da je Gigovic pravi Sved. Mozes mu viditi na FB profilu da normalno komunicira na nasem jeziku sa familijom koja je bila u posjeti prilikom zadnje utakmice za klub, i opcenito po slikama mi djeluju kao tipicni Bosanci iz dijaspore. Jedino moze biti da gleda gdje moze najbolje da napreduje, ali ne pripada on u kategoriji asimilirani kao sto je bio onaj Denni Avdic i slicni za koje se odma znalo da nemaju neke veze sa domovinom.

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Nazovi ga onda interesdzija ili sta vecReX je napisao/la: ↑20 okt 2022, 14:41Odgovorio si na vlastito pitanje.Hansestadt je napisao/la: ↑20 okt 2022, 14:29Ne bih rekao da je Gigovic pravi Sved. Mozes mu viditi na FB profilu da normalno komunicira na nasem jeziku sa familijom koja je bila u posjeti prilikom zadnje utakmice za klub, i opcenito po slikama mi djeluju kao tipicni Bosanci iz dijaspore. Jedino moze biti da gleda gdje moze najbolje da napreduje, ali ne pripada on u kategoriji asimilirani kao sto je bio onaj Denni Avdic i slicni za koje se odma znalo da nemaju neke veze sa domovinom.![]()

Nece Gigovic dobiti poziv Svedske. Sumnjam.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Kako Huseinbasic odmah u centar, igrat ce za nas i vozdra.
Ne kontam sto Gigovic nece, udjes mu na fb i vidis da je pravi Bosnjo.
Ne kontam sto Gigovic nece, udjes mu na fb i vidis da je pravi Bosnjo.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Moje misljenje ono sto sam i nacuo i mogao procitati izmedju redova je da decko nema jasan vlastiti stav. Odnosno nece sa se zamjeri sa svedima, barem sada. Prosle godine dok je igrao u Allsvenskan bio je i pritisak na njega od strane medija i nasih i svedskih i imao je par izjava tipa ”ne brinite, nemam planova mijenjati repku”. Sto je slucaj sa mnogim. I to je okej. Moras postovati. Jeste on iz prave bh familije i siguran sam da bi mu roditelji (citaj otac) i mnogi ostali zeljeli da nastupa za BiH ali… Slican je slucaj sa ovim Smajicem.
Za razliku od Dennisa i Anela koji su vec odavno zeljeli bh dres ali su ih nasi hadalji ignorisali sve do pet do 12. Reda radi Dennis je bio na kampu otvorena vrata. Cim su nasi pokazali interesovanje i bili ozbiljni u namjeri momci su odma pristali na promjenu nacionalnog dresa.
Onda kosto kaze i kolega iznad jbg mnogi gledaju interes. Gdje moze napredovati, igrati velika takmicenja i slicno. Da smo mi na nivou od 2014 siguran sam da bi x igraca odma pristalo da igra. Takodjer ne treba ni zaboraviti menadzere koji su zmije i kojih boli qurac i gledaju iskljucivo kako ce mu se klijent bolje prodati odnosno koliko ce on zaraditi. Sto i to je okej u danasnjem svijetu.
Rijetki su slucajevi poput Pjanica, Dedica, Kolasinca, Anela itd koji su svjesni sta se odricu ali ljubav prema BiH pravi prevagu.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vecina potencijalnih reprezentativaca su se odlucili za BH dres iz ovog ili onog razloga, kada bi se samo Bosnjaci gledali onda mozes par njih nabrojati poput Seferovica, Tankovica i Omeragica koji su interesovanje i poziv odbili.
Gubitci realno nisu bili veliki, velik gubitak bi bio recimo neki igrac rang Kulusevskog koji je se na kraju odlucio za Svedsku.
Gubitci realno nisu bili veliki, velik gubitak bi bio recimo neki igrac rang Kulusevskog koji je se na kraju odlucio za Svedsku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Eh kad se sjetim tog kampa, 2013. godine. Je li jos neki put ista slicno odrzano gore?ReX je napisao/la: ↑20 okt 2022, 15:32Moje misljenje ono sto sam i nacuo i mogao procitati izmedju redova je da decko nema jasan vlastiti stav. Odnosno nece sa se zamjeri sa svedima, barem sada. Prosle godine dok je igrao u Allsvenskan bio je i pritisak na njega od strane medija i nasih i svedskih i imao je par izjava tipa ”ne brinite, nemam planova mijenjati repku”. Sto je slucaj sa mnogim. I to je okej. Moras postovati. Jeste on iz prave bh familije i siguran sam da bi mu roditelji (citaj otac) i mnogi ostali zeljeli da nastupa za BiH ali… Slican je slucaj sa ovim Smajicem.
Za razliku od Dennisa i Anela koji su vec odavno zeljeli bh dres ali su ih nasi hadalji ignorisali sve do pet do 12. Reda radi Dennis je bio na kampu otvorena vrata. Cim su nasi pokazali interesovanje i bili ozbiljni u namjeri momci su odma pristali na promjenu nacionalnog dresa.
Onda kosto kaze i kolega iznad jbg mnogi gledaju interes. Gdje moze napredovati, igrati velika takmicenja i slicno. Da smo mi na nivou od 2014 siguran sam da bi x igraca odma pristalo da igra. Takodjer ne treba ni zaboraviti menadzere koji su zmije i kojih boli qurac i gledaju iskljucivo kako ce mu se klijent bolje prodati odnosno koliko ce on zaraditi. Sto i to je okej u danasnjem svijetu.
Rijetki su slucajevi poput Pjanica, Dedica, Kolasinca, Anela itd koji su svjesni sta se odricu ali ljubav prema BiH pravi prevagu.
Od ovih imena dobili smo Denisa, Nalica i razocarenje Hambu Vahida

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zar Eman nije 99. godište?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koliko je realno da ce on igrati neka velika takmicenja sa Svedskom? Dosta je i Svedska pala u zadnje vrijeme. Realno je da mase po koje SP, jer nisu vise toliko jaki.ReX je napisao/la: ↑20 okt 2022, 15:32Moje misljenje ono sto sam i nacuo i mogao procitati izmedju redova je da decko nema jasan vlastiti stav. Odnosno nece sa se zamjeri sa svedima, barem sada. Prosle godine dok je igrao u Allsvenskan bio je i pritisak na njega od strane medija i nasih i svedskih i imao je par izjava tipa ”ne brinite, nemam planova mijenjati repku”. Sto je slucaj sa mnogim. I to je okej. Moras postovati. Jeste on iz prave bh familije i siguran sam da bi mu roditelji (citaj otac) i mnogi ostali zeljeli da nastupa za BiH ali… Slican je slucaj sa ovim Smajicem.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ako su Huseinbasic, Hamulic, Jasic i Omic defintivno naši onda se trebamo obavezno potrudit za Gigovica. Gdje se god dokazo uvijek je pruzio solidno do dobre igre. Vjerovatno ima trenutno manji pritisak od strane medije iz Svedske jer igra u Danskoj.
Amir Feratovic je standardan u drugo Portugalsku ligu, bio bi zanimliv igrać igra trenutno za u21 od Slovenije pravi Bošnjo. Kakve ima informacije za Kikanovic i Tahirovic?
Nemam ja ništa protiv Sunjica ali teško vjerujem da će igrati za nas. Sta si Lovric, Simunovic i Medic rekli prija što su dobili paznju sa Hrvatske strane? Isto tako sa Srbske kada su Babic, Ristic i Joveljic dobili poziv.
Amir Feratovic je standardan u drugo Portugalsku ligu, bio bi zanimliv igrać igra trenutno za u21 od Slovenije pravi Bošnjo. Kakve ima informacije za Kikanovic i Tahirovic?
Nemam ja ništa protiv Sunjica ali teško vjerujem da će igrati za nas. Sta si Lovric, Simunovic i Medic rekli prija što su dobili paznju sa Hrvatske strane? Isto tako sa Srbske kada su Babic, Ristic i Joveljic dobili poziv.
Trenutno korisnika/ca: ASD, bhfanatic14 i 31 gost.