. – Nije tajna da su novi vlasnici Sarajeva sjedili s nama, nekadašnjim igračima bordo tima, barem desetak puta, a konkretno meni i Safetu Sušiću su nudili i trenersku poziciju što smo mi odbili. I drugim su kolegama nudili neke druge pozicije i po pitanju toga su bili korektni. Mi bivši igrači smo uvijek na raspolaganju Sarajevu. Međutim, već imaju tu kolege koje su na mjestu i koji su bili izbor Uprave. Naravno, mi smo uvijek tu i uvijek će Sarajevo biti dio nas, ističe Hadžibegić.
Ovaj Hadzibegic 20 godina pametuje sa strane,uvijek komentariše nešto,velika ljubav ovo ono a nikad da šta konkretno urade,eto nudio im se posao i prije Dudica al neka ljepše je pametovat i filozofirat 20 godina iz Francuske.Pa Cala je za ove sve Sarajevo znaci Cali spomenik uraditi na sred Koševa kad vidim i slusam ove seratore iz njegove generacije,ove govornike bi odje.bo jednom za sva vremena.Nešto ala Baždarevic u Želji bla bla bla bla,kad im ponudiš da riješe to ma neka nemoj nas ima tu drugih,cekamo mi nešta vamo znas,a po 10 godina posla nemogu naci,al eto mi smo fol tu uvijek

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".