FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mandrak
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 19:34

Portillo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Veceras ce citav svijet navijati protiv Barse (kao i ovaj forum ,naravno) osim navijaca i simpatizera Blaugrane.
Svima je u interesu da se ako je ikako moguce što prije riješe najmocnijeg kluba današnjice, ali nece moci ove noci.
Tako da ce veceras poslije utakmice ne samo navijaci Arsenala vec i Real Madrida,Liverpoola,Manchestera,Intera,Čelzija i svi znani i ne znani - jedini druge tješiti :lol:
Ja bi ti toplo preporucio skok sa zgrade. Evo ovaj Winston Smith ti je navijac Reala a opet ce navijat za Barcu, cak sam i ja neutralan ovdje bas kao i vecina navijaca tih klubova sto si nabrojao.

I evo da dam prognozu. 1-2, da ne pretjerujem.
Aha svakako, nazivaš nas ciganima i romima mjesecima (i to gdje stigneš, po drugim temama) i sad fol neki finjake neki ovdje prosipaš - to tako ne ide ;) vec ti fino pripremi maramice i za sebe i za te druge gdje si se žetonirao, valja ti veceras tješiti ljude :mrgreen:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 feb 2011, 19:36

http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... a/ars_bar/
Eto sastava oba tima. Nece biti vecih problema, bar ja mislim.
Mandrak je napisao/la: Aha svakako, nazivaš nas ciganima i romima mjesecima (i to gdje stigneš, po drugim temama) i sad fol neki finjake neki ovdje prosipaš - to tako ne ide ;) vec ti fino pripremi maramice i za sebe i za te druge gdje si se žetonirao, valja ti veceras tješiti ljude :mrgreen:
Rece Bosco jednom, ti nebi shvatio sarkazam, ironiju, zajebanciju ni kad bi te nogom u guzicu nabili. Idi se vrati u skolu. A ja da placem zbog toga sto ce Arsenal gubit? :lol:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 feb 2011, 19:37

Portillo je napisao/la:http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... a/ars_bar/
Eto sastava oba tima. Nece biti vecih problema, bar ja mislim.
Mandrak je napisao/la: Aha svakako, nazivaš nas ciganima i romima mjesecima (i to gdje stigneš, po drugim temama) i sad fol neki finjake neki ovdje prosipaš - to tako ne ide ;) vec ti fino pripremi maramice i za sebe i za te druge gdje si se žetonirao, valja ti veceras tješiti ljude :mrgreen:
Rece Bosco jednom, ti nebi shvatio sarkazam, ironiju, zajebanciju ni kad bi te nogom u guzicu nabili. Idi se vrati u skolu. A ja da placem zbog toga sto ce Arsenal gubit? :lol:
Ma stipu mandrleta ne konta zahebanciju :lol:
Moš mislit svi protiv barce pa nisu Real iz 2002. :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 19:49

Za realovce znam da jesu sigurno, svi redom ce držati fige topnicima (kao što su i sami najavili na njihovoj temi)...samo red bi bio da ih kasnije i tješite nakon potopa.
Portillo humor ti je na nivou mongoloida sa viškom Y hromozoma...cuj humor mu nazivati navijace Barse ciganima, i to treba nešto kontati kao zayebanciju :oops: :oops:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 16 feb 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 16 feb 2011, 19:50

Ni jedan tim van Engleske nije pobedio Arsenal kod kuće u 27 utakmica Lige šampiona(uzastopno)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 16 feb 2011, 19:53

Mandrak je napisao/la:Za realovce znam da jesu sigurno, svi redom ce držati fige topnicima (kao što su i sami najavili na njihovoj temi)...samo red bi bio da ih kasnije i tješite nakon potopa.
Portillo humor ti je na nivo mongoloida sa viškom Y hromozoma...cuj humor mu nazivati navijace Barse ciganima, i to treba nešto kontati kao zayebanciju :oops: :oops:
Jadan ti, sve mi te je zao, ali eto.

Eto sad ti kazem Winston Smith je navijac Reala i opet ce navijati za vas veceras. Onda, prvo si reko navijaci Manche i ostalih... ni to nije istina, ja cu reci prije da ce 70% od ukupnog broja ljudi koji ce gledati utakmicu navijati za Barcu. Pero bueno... sa tobom je svaka rasprava suvisna, ignore, adios.
ensadek je napisao/la:Ni jedan tim van Engleske nije pobedio Arsenal kod kuće u 27 utakmica Lige šampiona(uzastopno)
Ne mora pobjedit, neka bude nerjeseno, a i neka izgube jedan ili cak dva razlike opet im im valja.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 19:58

Portillo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Za realovce znam da jesu sigurno, svi redom ce držati fige topnicima (kao što su i sami najavili na njihovoj temi)...samo red bi bio da ih kasnije i tješite nakon potopa.
Portillo humor ti je na nivo mongoloida sa viškom Y hromozoma...cuj humor mu nazivati navijace Barse ciganima, i to treba nešto kontati kao zayebanciju :oops: :oops:
Jadan ti, sve mi te je zao, ali eto.

Eto sad ti kazem Winston Smith je navijac Reala i opet ce navijati za vas veceras. Onda, prvo si reko navijaci Manche i ostalih... ni to nije istina, ja cu reci prije da ce 70% od ukupnog broja ljudi koji ce gledati utakmicu navijati za Barcu. Pero bueno... sa tobom je svaka rasprava suvisna, ignore, adios.
ensadek je napisao/la:Ni jedan tim van Engleske nije pobedio Arsenal kod kuće u 27 utakmica Lige šampiona(uzastopno)
Ne mora pobjedit, neka bude nerjeseno, a i neka izgube jedan ili cak dva razlike opet im im valja.
OK važi dogovoreno...nemoj mi se nikad više obracati niti citirati niti me pominjati...necu ni ja tebe sigurno i to je to...vozdrica.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 16 feb 2011, 19:59

Još malo pa će utakmica.

Očekujem lijepu utakmicu i pobjedu Barcelone, bio bih zadovoljan i s remijem.

¡Visca Barça! ¡Visca Catalunya!
Zadnja izmjena: Leader, dana/u 16 feb 2011, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2011, 20:00

Sastavi su izbaceni,Wenger je ipak stavio Nasria u prvih 11...kod nas sve standardno,Abidal na stoperu i Maxwell na LB
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 feb 2011, 20:05

Leader je napisao/la:Još malo pa će utakmica.

Očekujem lijepu utakmicu i pobjedu Barcelone, bio bih zadovoljna i s remijem.

flop :D

sretno i vama i nama
Rođen s tobom da budem

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 16 feb 2011, 20:07

Ja navijam za Španjolce kad igraju u Europskim natjecanjima, sinoć sam bodrio Valenciu kao što i večeras bodrim Barcu, nadamo se da ćete i vi bodriti Reala da prođe u četvrtfinale :mrgreen: , da se "Španjolci" zajedno drže što dalje u natjecanju ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 16 feb 2011, 20:11

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Leader je napisao/la:Još malo pa će utakmica.

Očekujem lijepu utakmicu i pobjedu Barcelone, bio bih zadovoljna i s remijem.

flop :D

sretno i vama i nama
Ispravljeno :mrgreen:

HISTORIA CONTINUA...

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 16 feb 2011, 20:14

Toxicity je napisao/la:Ja navijam za Španjolce kad igraju u Europskim natjecanjima, sinoć sam bodrio Valenciu kao što i večeras bodrim Barcu, nadamo se da ćete i vi bodriti Reala da prođe u četvrtfinale :mrgreen: , da se "Španjolci" zajedno drže što dalje u natjecanju ;)
Volio bih Lyona u 1/4 CL.

Riješili bi 2 muhe jednim udarcem. ;)

HISTORIA CONTINUA...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 20:14

Barcelona zainteresovana za San Josea (Atl.Bilbao , 21 god. stoper) i Alexis Sancheza (Udinese , 22 god. napadac).

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 16 feb 2011, 20:16

Mandrak je napisao/la:Barcelona zainteresovana za San Josea (Atl.Bilbao , 21 god. stoper) i Alexis Sancheza (Udinese , 22 god. napadac).
ma pusti sad to bolan,da je nama pobjediti kako veceras arsenala :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 feb 2011, 20:17

-Barcelona- je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Barcelona zainteresovana za San Josea (Atl.Bilbao , 21 god. stoper) i Alexis Sancheza (Udinese , 22 god. napadac).
ma pusti sad to bolan,da je nama pobjediti kako veceras arsenala :D
Ma ispod 3 komada u mreži francuza neka se ne vracaju u Kataloniju, o tome necu da razmišljam uopšte.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 16 feb 2011, 20:19

Za 5 minuta uvodna emisija na HRT-u. Prvi puta ću ove godine pratiti FCB na TV-u :P

Već su mi dojadili oni strani komentatori...

HISTORIA CONTINUA...

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 16 feb 2011, 20:28

HISTORIA CONTINUA...

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 16 feb 2011, 21:12

GOOOOOOOOLLLLLL!...VILLLAAAAA!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2011, 21:13

David Vilaaaa 1:0 :D

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.