Aha svakako, nazivaš nas ciganima i romima mjesecima (i to gdje stigneš, po drugim temama) i sad fol neki finjake neki ovdje prosipaš - to tako ne idePortillo je napisao/la:Ja bi ti toplo preporucio skok sa zgrade. Evo ovaj Winston Smith ti je navijac Reala a opet ce navijat za Barcu, cak sam i ja neutralan ovdje bas kao i vecina navijaca tih klubova sto si nabrojao.Mandrak je napisao/la:Veceras ce citav svijet navijati protiv Barse (kao i ovaj forum ,naravno) osim navijaca i simpatizera Blaugrane.
Svima je u interesu da se ako je ikako moguce što prije riješe najmocnijeg kluba današnjice, ali nece moci ove noci.
Tako da ce veceras poslije utakmice ne samo navijaci Arsenala vec i Real Madrida,Liverpoola,Manchestera,Intera,Čelzija i svi znani i ne znani - jedini druge tješiti
I evo da dam prognozu. 1-2, da ne pretjerujem.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... a/ars_bar/
Eto sastava oba tima. Nece biti vecih problema, bar ja mislim.

Rece Bosco jednom, ti nebi shvatio sarkazam, ironiju, zajebanciju ni kad bi te nogom u guzicu nabili. Idi se vrati u skolu. A ja da placem zbog toga sto ce Arsenal gubit?Mandrak je napisao/la: Aha svakako, nazivaš nas ciganima i romima mjesecima (i to gdje stigneš, po drugim temama) i sad fol neki finjake neki ovdje prosipaš - to tako ne idevec ti fino pripremi maramice i za sebe i za te druge gdje si se žetonirao, valja ti veceras tješiti ljude
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma stipu mandrleta ne konta zahebancijuPortillo je napisao/la:http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... a/ars_bar/
Rece Bosco jednom, ti nebi shvatio sarkazam, ironiju, zajebanciju ni kad bi te nogom u guzicu nabili. Idi se vrati u skolu. A ja da placem zbog toga sto ce Arsenal gubit?Mandrak je napisao/la: Aha svakako, nazivaš nas ciganima i romima mjesecima (i to gdje stigneš, po drugim temama) i sad fol neki finjake neki ovdje prosipaš - to tako ne idevec ti fino pripremi maramice i za sebe i za te druge gdje si se žetonirao, valja ti veceras tješiti ljude
Moš mislit svi protiv barce pa nisu Real iz 2002.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Za realovce znam da jesu sigurno, svi redom ce držati fige topnicima (kao što su i sami najavili na njihovoj temi)...samo red bi bio da ih kasnije i tješite nakon potopa.
Portillo humor ti je na nivou mongoloida sa viškom Y hromozoma...cuj humor mu nazivati navijace Barse ciganima, i to treba nešto kontati kao zayebanciju

Portillo humor ti je na nivou mongoloida sa viškom Y hromozoma...cuj humor mu nazivati navijace Barse ciganima, i to treba nešto kontati kao zayebanciju
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 16 feb 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ni jedan tim van Engleske nije pobedio Arsenal kod kuće u 27 utakmica Lige šampiona(uzastopno)
Jadan ti, sve mi te je zao, ali eto.Mandrak je napisao/la:Za realovce znam da jesu sigurno, svi redom ce držati fige topnicima (kao što su i sami najavili na njihovoj temi)...samo red bi bio da ih kasnije i tješite nakon potopa.
Portillo humor ti je na nivo mongoloida sa viškom Y hromozoma...cuj humor mu nazivati navijace Barse ciganima, i to treba nešto kontati kao zayebanciju![]()
Eto sad ti kazem Winston Smith je navijac Reala i opet ce navijati za vas veceras. Onda, prvo si reko navijaci Manche i ostalih... ni to nije istina, ja cu reci prije da ce 70% od ukupnog broja ljudi koji ce gledati utakmicu navijati za Barcu. Pero bueno... sa tobom je svaka rasprava suvisna, ignore, adios.
Ne mora pobjedit, neka bude nerjeseno, a i neka izgube jedan ili cak dva razlike opet im im valja.ensadek je napisao/la:Ni jedan tim van Engleske nije pobedio Arsenal kod kuće u 27 utakmica Lige šampiona(uzastopno)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
OK važi dogovoreno...nemoj mi se nikad više obracati niti citirati niti me pominjati...necu ni ja tebe sigurno i to je to...vozdrica.Portillo je napisao/la:Jadan ti, sve mi te je zao, ali eto.Mandrak je napisao/la:Za realovce znam da jesu sigurno, svi redom ce držati fige topnicima (kao što su i sami najavili na njihovoj temi)...samo red bi bio da ih kasnije i tješite nakon potopa.
Portillo humor ti je na nivo mongoloida sa viškom Y hromozoma...cuj humor mu nazivati navijace Barse ciganima, i to treba nešto kontati kao zayebanciju![]()
Eto sad ti kazem Winston Smith je navijac Reala i opet ce navijati za vas veceras. Onda, prvo si reko navijaci Manche i ostalih... ni to nije istina, ja cu reci prije da ce 70% od ukupnog broja ljudi koji ce gledati utakmicu navijati za Barcu. Pero bueno... sa tobom je svaka rasprava suvisna, ignore, adios.
Ne mora pobjedit, neka bude nerjeseno, a i neka izgube jedan ili cak dva razlike opet im im valja.ensadek je napisao/la:Ni jedan tim van Engleske nije pobedio Arsenal kod kuće u 27 utakmica Lige šampiona(uzastopno)
Još malo pa će utakmica.
Očekujem lijepu utakmicu i pobjedu Barcelone, bio bih zadovoljan i s remijem.
¡Visca Barça! ¡Visca Catalunya!
Očekujem lijepu utakmicu i pobjedu Barcelone, bio bih zadovoljan i s remijem.
Zadnja izmjena: Leader, dana/u 16 feb 2011, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Sastavi su izbaceni,Wenger je ipak stavio Nasria u prvih 11...kod nas sve standardno,Abidal na stoperu i Maxwell na LB
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Leader je napisao/la:Još malo pa će utakmica.
Očekujem lijepu utakmicu i pobjedu Barcelone, bio bih zadovoljna i s remijem.
flop
sretno i vama i nama
Rođen s tobom da budem
Ja navijam za Španjolce kad igraju u Europskim natjecanjima, sinoć sam bodrio Valenciu kao što i večeras bodrim Barcu, nadamo se da ćete i vi bodriti Reala da prođe u četvrtfinale
, da se "Španjolci" zajedno drže što dalje u natjecanju 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
IspravljenoFaraon iz Visokog je napisao/la:Leader je napisao/la:Još malo pa će utakmica.
Očekujem lijepu utakmicu i pobjedu Barcelone, bio bih zadovoljna i s remijem.
flop![]()
sretno i vama i nama
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Volio bih Lyona u 1/4 CL.Toxicity je napisao/la:Ja navijam za Španjolce kad igraju u Europskim natjecanjima, sinoć sam bodrio Valenciu kao što i večeras bodrim Barcu, nadamo se da ćete i vi bodriti Reala da prođe u četvrtfinale, da se "Španjolci" zajedno drže što dalje u natjecanju
Riješili bi 2 muhe jednim udarcem.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Barcelona zainteresovana za San Josea (Atl.Bilbao , 21 god. stoper) i Alexis Sancheza (Udinese , 22 god. napadac).
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma pusti sad to bolan,da je nama pobjediti kako veceras arsenalaMandrak je napisao/la:Barcelona zainteresovana za San Josea (Atl.Bilbao , 21 god. stoper) i Alexis Sancheza (Udinese , 22 god. napadac).
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Ma ispod 3 komada u mreži francuza neka se ne vracaju u Kataloniju, o tome necu da razmišljam uopšte.-Barcelona- je napisao/la:ma pusti sad to bolan,da je nama pobjediti kako veceras arsenalaMandrak je napisao/la:Barcelona zainteresovana za San Josea (Atl.Bilbao , 21 god. stoper) i Alexis Sancheza (Udinese , 22 god. napadac).
Za 5 minuta uvodna emisija na HRT-u. Prvi puta ću ove godine pratiti FCB na TV-u
Već su mi dojadili oni strani komentatori...
Već su mi dojadili oni strani komentatori...
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
GOOOOOOOOLLLLLL!...VILLLAAAAA!
- Goalgetter
- Kontakt:
David Vilaaaa 1:0 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.