FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
73
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
17
11%

Ukupno glasova: 151

avalPacidoroP
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avalPacidoroP » 23 okt 2022, 12:23

GIBRA je napisao/la:
23 okt 2022, 12:05

BRAVO,BRAVO,BRAVO !!!!

.....vrati pare Željine!!!
Ne znam.. za mene je ovo jedina mrlja sinoć. Mogli smo ga hladno izignorisati.
Jasno je ko dan, da je glavni krivac za neke situacije u klubu iz kojih se čupamo. Ali isto tako sa njim smo podigli zadnje trofeje (osim kupa sa Adžemom), a uzeli bi još jedan da nije bilo korona titule.
Da ne zalazimo opet u te teme, to je već 10000 puta ispričana priča.
Pričajmo o drugim stvarima sinoć. Sve je stvarno bilo kao bajka.
Ustao sam presretan jutros.
Još jednom veliko bravo Željovci!
Naša pobjeda!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 23 okt 2022, 12:40

Zaha naš

Kad pritisne R1 neuhvatljiv...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 23 okt 2022, 12:45

Ako savez kaze 7600, znaci da je sigurno bilo 8k+ hvala svima sto su ispostovali :salut:

Brku ne bih previse komentarisao, stadion je sve rekao, dobio je sto je zasluzio :D

ZAIGRAJ LJUBAVI MOJA, VOLI TE MANIJAK TVOJ :bih: :bih: :bih: :bih:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 okt 2022, 12:45

Prevažna pobjeda i jedan generalno odličan meč koji smo kontrolisali od prve do zadnje minute. Posjeta i atmosfera fantazija, nemam riječi za to zaista, neko je ovdje sinoć pisao maloprije pročitah da smo baš digli neki standard što se tiče posjete i ovo je trenutno dimenzija više u odnosu na sve druge klubove u ligi.

Jedina mrlja je zviždanje Amaru, kao što je iznad napisao @plavaporodica najbolje je bilo da se u potpunosti iskulirao taj dio oko njega ali hajde dobro da ne tražimo sad dlaku u jajetu yebaji ga, najbitnija su tri boda :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 23 okt 2022, 12:49

Sretan rođendan šefe!
mosa lošmi stićko tit-ula!

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 23 okt 2022, 12:52

Sretan rođendan šefe 💙
slika

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 23 okt 2022, 13:20

Nek je sretan šefe!
Do narednog pehar da osvojiš!

Izgleda da ovaj novi kondicioni zna znanje, zujali su sinoć ko navijeni.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 23 okt 2022, 13:35

AjkulaCekicarka je napisao/la:
23 okt 2022, 13:20
Dobar je Adi, dosta ljudi ga spominje kako radi odličan posao a i igrači su zadovoljni odnosom.
mosa lošmi stićko tit-ula!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 23 okt 2022, 13:38

Bude li Tuzla protiv nas kao danas protiv Slobode onda se definitivno možemo nadati pobjedi u Srebreniku

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 23 okt 2022, 13:39

TC izuzetno nesigurna u odbrani,treba udarit visok presing kao i protiv Veleza
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 23 okt 2022, 13:47

Odusevila me i posjeta i atmosfera :salut: :tokralju:
Jos uvijek sam pod dojmovima..

Kakvu utakmicu je odigrao Hodzic jucer to je strasno, brutalna ali brutalna dominacija na sredini terena. Sto je dobro, on u kontinuitetu tako igra i jos uvijek ima prostora za napredak. Nije ni cudo sto se pise da ga i Dinamo prati, u blizoj buducnosti ako nastavi da kvalitetno radi, on je igrac za liga petice.

Cocalic- doktor :salut:

Amoah, mali ima snage za dvije utakmice. Zao mi je sto nije zabio iz one situacije kad je odigrao dupli pas sa Beganovicem, a ono kad mu je Stilic namjestio za volej da je uslo bio bi gol godine.

Santosa ubise, svaku utakmicu milion faulova je na njemu i na sve to, tako je elegantno prebacio Ikica i bukvalno ga natjerao da ga faulira za penal..

Procitao sam nesto sto mi je prije utakmice bas zaparalo oci. Par postova "nasih" navijaca koji prizeljkuju poraz kako bi otjerali Mulalica. Ne shvatam kako neko moze prizeljkivati poraz klubu za koji navija. To je dno dna. Ja prvi nisam za Mulalica, vec sam napisao i razloge ali mu zelim sve najbolje u sportskom smislu, sve dok je na klupi Zelje..

Sretan rodjendan Mulalicu.

CiroDiMarcio
Kontakt:

Post Postao/la CiroDiMarcio » 23 okt 2022, 13:50

Naredne tri tekme TC(gosti), Borac(kuci), njanja(gosti)

Na stranu sve, dobri smo i igramo dobro, ja ne bih stavljao toliki pritisak na tim i za mene bi dobar rezultat bio 4 od 9 bodova iz te tri tekme. Mozda je to cak i pesimisticno ali realno sa 4 boda iz ove tri tekme mozemo racunati na europu ako cemo nastaviti zavrsavati one "manje utakmice".

Igramo sa te 3 ekipe koje su po kvaliteti tu negdje sa nama (neki i jaci od nas) ali dobro je jucer receno, pobjedjuje TIM. Od igraca zelim jaku borbu, bice tesko sa tuzlom jer su jaki ali i teren ce biti los plus ako vrijeme bude lose od terena nece biti nista. Uz to treba dodati da je ovo tekma pred Borac, pa me ne bi cudilo da nam kartoniraju igrace ili trenera kako bismo bili dodatno oslabljeni za borac.

Borac i njanja na dobrim terenima, ali sa borcem znamo da nas ocekuje em teska tekma jer su dobri em sudije koje ce definitivno znati na koju stranu treba prevagnuti svaka odluka i svako sjeckanje igre.

Treca tekma, protiv uvijek neugodnih zenicana koji ce se vjerujem do te tekme vratiti u normalu i ipak poceti normalnije igrati te ce im tekma sa nama biti tekma koju moraju pobijediti da bi pokazali da su izasli iz krize. Zao mi je sto ovaj susret nece moci ponijeti epitet Vjecitog derbija i sto necemo imati priliku da ih opet nadglasamo na gradskom stadionu, ali boze moj, bice to derbi sarajevskog i Ze-Do kantona u kojem cemo nadam se dati zadnji atom snagem ne treba zaboraviti da tajkun galaktikosa cesto sjedi i u drustvu je mnogih ljudi iz saveza pa tako me ni tu ne bi iznenadilo neko okretanje na njihovu stranu.

Ali sta ces tako je kako je i ja se nadam da nas u ovim tekmama nece sudije unistavati nego da cemo dobiti priliku igrati posteno pa makar i svaku izgubili ali da znamo da smo losije odigrali. Iskreno to je jako tesko ocekivati jer imamo ekipu koja radi i trudi se, a za sav taj trud budu ponekad i nagradjeni na utakmicama.

Svaka tekma nam je neizvjesna ali se isto tako na svakoj tekmi vidi neki napredak, a to mi je jako drago jer ne stagniramo a imamo ekipu koja moze i mora napredovati. Za sad mozemo biti prezadovoljni prije svega prikazanom borbom na terenu a onda i rezultatima koji prate tu borbu.

A volio bih da i u tu Zenicu odemo i zauzmemo jednu tribinu.

SVI ZAJEDNO ZA ZELJEZNICAR!

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 23 okt 2022, 14:16

CiroDiMarcio je napisao/la:
23 okt 2022, 13:50
Naredne tri tekme TC(gosti), Borac(kuci), njanja(gosti)

Na stranu sve, dobri smo i igramo dobro, ja ne bih stavljao toliki pritisak na tim i za mene bi dobar rezultat bio 4 od 9 bodova iz te tri tekme. Mozda je to cak i pesimisticno ali realno sa 4 boda iz ove tri tekme mozemo racunati na europu ako cemo nastaviti zavrsavati one "manje utakmice".

Igramo sa te 3 ekipe koje su po kvaliteti tu negdje sa nama (neki i jaci od nas) ali dobro je jucer receno, pobjedjuje TIM. Od igraca zelim jaku borbu, bice tesko sa tuzlom jer su jaki ali i teren ce biti los plus ako vrijeme bude lose od terena nece biti nista. Uz to treba dodati da je ovo tekma pred Borac, pa me ne bi cudilo da nam kartoniraju igrace ili trenera kako bismo bili dodatno oslabljeni za borac.

Borac i njanja na dobrim terenima, ali sa borcem znamo da nas ocekuje em teska tekma jer su dobri em sudije koje ce definitivno znati na koju stranu treba prevagnuti svaka odluka i svako sjeckanje igre.

Treca tekma, protiv uvijek neugodnih zenicana koji ce se vjerujem do te tekme vratiti u normalu i ipak poceti normalnije igrati te ce im tekma sa nama biti tekma koju moraju pobijediti da bi pokazali da su izasli iz krize. Zao mi je sto ovaj susret nece moci ponijeti epitet Vjecitog derbija i sto necemo imati priliku da ih opet nadglasamo na gradskom stadionu, ali boze moj, bice to derbi sarajevskog i Ze-Do kantona u kojem cemo nadam se dati zadnji atom snagem ne treba zaboraviti da tajkun galaktikosa cesto sjedi i u drustvu je mnogih ljudi iz saveza pa tako me ni tu ne bi iznenadilo neko okretanje na njihovu stranu.

Ali sta ces tako je kako je i ja se nadam da nas u ovim tekmama nece sudije unistavati nego da cemo dobiti priliku igrati posteno pa makar i svaku izgubili ali da znamo da smo losije odigrali. Iskreno to je jako tesko ocekivati jer imamo ekipu koja radi i trudi se, a za sav taj trud budu ponekad i nagradjeni na utakmicama.

Svaka tekma nam je neizvjesna ali se isto tako na svakoj tekmi vidi neki napredak, a to mi je jako drago jer ne stagniramo a imamo ekipu koja moze i mora napredovati. Za sad mozemo biti prezadovoljni prije svega prikazanom borbom na terenu a onda i rezultatima koji prate tu borbu.

A volio bih da i u tu Zenicu odemo i zauzmemo jednu tribinu.

SVI ZAJEDNO ZA ZELJEZNICAR!
Računaj na to na Tuzla igra u srijedu ja mislim protiv Zrinjskog zaostalu, Zrinjski će ih potrošit i fizički i emotivno, što bi mogao biti još jedan veliki plus za nas. Šteta što Coca neće bit tu, ali ima Drina. Ostali svi tu. Idemo napasti i donijet tri boda aBd 💙

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 23 okt 2022, 14:21

Do neki dan tjerali trenere i igrace,sad imaju obraza da pišu kako nešto podržavaju,cestitaju rodjendan. Fuj

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 23 okt 2022, 15:25

Ko je nama otkinuo dva boda na Grbavici.... :facepalm:

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 23 okt 2022, 15:28

Zalosno brate bgm.. ljudi nemaju nista, ne znaju gdje udaraju, sudaraju se jedan s drugim na terenu. Tacno ja s kauca vidim da se na terenu ne vole ni jedan, hemija u ekipi znaci 0 bodova. Mi smo giganti za njih
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 23 okt 2022, 15:31

Stojnic ce im hemiju obezbjedit, nisu dzaba sponzorski mu ugovor dali

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 23 okt 2022, 15:32

1921boy je napisao/la:
23 okt 2022, 13:35
AjkulaCekicarka je napisao/la:
23 okt 2022, 13:20
Dobar je Adi, dosta ljudi ga spominje kako radi odličan posao a i igrači su zadovoljni odnosom.
Vrhunski strucnjak. Iako je s one strane, radi stvarno dobar posao i dobar je strucnjak sigurno. Nije mi bilo drago kad je dosao, ali treba biti realan

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 23 okt 2022, 17:31

I avazu se najebem majke mile isto ko i faktoru, clanak samo da se popljuje, nikakvog istrazivanja i nicega

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 23 okt 2022, 20:07

Kako je lijepo pogledati izvjestaj 1921. Osjeti se ta lijepa familijarna atmosfera medju legendama, bivsim igracima, trenerima. Bas ugodno pogledati.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrasno15, WeekendOffender i 48 gostiju.