Odusevila me i posjeta i atmosfera
Jos uvijek sam pod dojmovima..
Kakvu utakmicu je odigrao Hodzic jucer to je strasno, brutalna ali brutalna dominacija na sredini terena. Sto je dobro, on u kontinuitetu tako igra i jos uvijek ima prostora za napredak. Nije ni cudo sto se pise da ga i Dinamo prati, u blizoj buducnosti ako nastavi da kvalitetno radi, on je igrac za liga petice.
Cocalic- doktor
Amoah, mali ima snage za dvije utakmice. Zao mi je sto nije zabio iz one situacije kad je odigrao dupli pas sa Beganovicem, a ono kad mu je Stilic namjestio za volej da je uslo bio bi gol godine.
Santosa ubise, svaku utakmicu milion faulova je na njemu i na sve to, tako je elegantno prebacio Ikica i bukvalno ga natjerao da ga faulira za penal..
Procitao sam nesto sto mi je prije utakmice bas zaparalo oci. Par postova "nasih" navijaca koji prizeljkuju poraz kako bi otjerali Mulalica. Ne shvatam kako neko moze prizeljkivati poraz klubu za koji navija. To je dno dna. Ja prvi nisam za Mulalica, vec sam napisao i razloge ali mu zelim sve najbolje u sportskom smislu, sve dok je na klupi Zelje..
Sretan rodjendan Mulalicu.