AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 16 feb 2011, 20:39

Berluskoniju prijeti 15 godina zatvora :o
Sad ce prodat neku zvijezdicu pa bacit koji Milioncek sudiji da ne ide svirat klavijaturu.
Inter sugavo do pobijede :evil:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 feb 2011, 22:33

Bolje sugavo nego nikako (totennham ),kad izgubi tvoja ekipa a tuda pobjedi samo se poklopi..."
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 feb 2011, 22:37

Jack Wilshere kako momak igra jaoooo odavno nisam vidio nekoga da je onak mlad, a dobro igra pototovo protiv Barce....Barluscni kupuj ovo i rjesenje u iducih 10 godina

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 feb 2011, 23:12

Jedino ako ce ga Arsenal prodati za jedno recimo 5 miliona,a mozda mu i ugovor istice sad na kraju sezone onda je 100% Milanov igrac :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 16 feb 2011, 23:29

scudetto je napisao/la:Jedino ako ce ga Arsenal prodati za jedno recimo 5 miliona,a mozda mu i ugovor istice sad na kraju sezone onda je 100% Milanov igrac :lol:
pda :D a jbg mozda kad ovo sudjenje prodje Berlusconi poludi, pa kupi :D jbg dolazi Ganzo kao prednji vezni uz Erbija, Princa, Falminija, Merkela, Prila, i recmo jos Ambru bice odlican vezni red takticki i tehnicki samo jos 2 beka kupii i to ce biti to...ko je gedao Barcu vidio je da su Bekovi ti koji rade razliku na terenu, a kod nas jucer Silva mase rukom i govori Anttoninju da ide napred i to je mozea 4 puta kako gledam Milan.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 feb 2011, 00:15

http://www.****.ba/clanak/81854724407 ... ?ref=tiker
Pa ja za kurve se ima para,a kad je dovesti igraca u klub onda nema :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 feb 2011, 00:16

Kako nema para, kad je sinu kupio jahtu od 30 miliona maraka :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 feb 2011, 13:52

Kad vec oce da banuju Gattusa, nek' banuju i Antoninija i Boneru, mozda i pobjedimo sta :mrgreen:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 feb 2011, 13:54

scudetto je napisao/la:Jedino ako ce ga Arsenal prodati za jedno recimo 5 miliona,a mozda mu i ugovor istice sad na kraju sezone onda je 100% Milanov igrac :lol:
onaj dječak vrijedi mnogo, mnogo više...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 feb 2011, 15:48

muXmania je napisao/la:
onaj dječak vrijedi mnogo, mnogo više...
Ma nije moguce :roll: :lol:

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 17 feb 2011, 16:56

Ispast ce svi talijani..mozda roma da prodje...
:lol: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 17 feb 2011, 18:18

Cilja da izvrsi atentan na veznjaka Tottenhema pa onda da prodjemo. Mafija je to.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 feb 2011, 18:21

pazzoetoogol je napisao/la:
Koji si ti Romomrzitelj.

Roma ce proci, Inter nece.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 17 feb 2011, 18:52

EdinTM87 je napisao/la:
pazzoetoogol je napisao/la:
Koji si ti Romomrzitelj.

Roma ce proci, Inter nece.
nije istina da jesam, volio bi da prodjete vise nego sto ti mislis, al ono sinoc dobrom u revansu ne vodi nikako ;)
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 feb 2011, 19:27

EFA odlučila: Gatuzov udarac glavom nije napad, neće biti kažnjen!

Evropska kuća fudbala (UEFA) odlučila je da progleda kroz prste fudbaleru Milana Đenaru Gatuzu pošto ga neće kazniti zbog fizičkog nasrtaja na pomoćnog trenera Totenhema Džoa Džordana.

Gatuzo je posle utakmice Milan - Totenhem (0:1) udario glavom Džordana nakon čega se stvorila gužva, a nasilnički se ponašao potom i ispred svlačionice Engleza.

Portparol UEFA-e rekao je da je Gatuzov nasrtaj manji od prekršaja za koji se izriče suspenzija od jednog meča zabrane.

Ipak, određena kazna biće izrečena Italijanu u ponedeljak, ali se ona neće odnositi na zabranu nastupanja u Ligi šampiona ili nekom drugom takmičenju, već će najverovatnije biti finansijske prirode. :D :D :D :D :D

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 feb 2011, 20:43

Evo citam Real "zagrizao" za Pata, pa postoji mogucnost da kao Real ponudi Sergia Ramosa za Pata :lol: :roll:
Neznam koliko je ovo pametno Ramos ima 24 godine sto je zadovoljavajuce ali je rizik preveliki :roll:

Mexes i Cassetti dolaze u milan rijesen posao 90% dolaze u junu 8-)

Abbiati, Bonera i Boateng spremni za Tottehnam, Corluka nece biti spreman za nasu tekmu

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 feb 2011, 21:03

nije provokacija ali vec dugo vremena se ovdje pise i kako na ljeto dolazi ganso 100% , a sad izjava koja to ne potvrdjuje cak sto vise moze zavrsiti u interu sto bio bio najgori moguci scenario za milan , isto tako gledam i ovu vijest i po meni to je dobra opcija za milan , ramos pokriva cijeli defanzivni dio i sa silvom bi sigurno bio sjajan , a sa druge strane navijaci rome najavljuju da ce mexes potpisati novi ugovor sa romom i da voli romu i ne zeli je napustiti ,
puno spekulacija i puno nekih povezivanja igraca sa klubovima , evo recimo sandro iz tottenhama se povezuje sa interom kao u ovoj tekmi ih odusevio , mislim da tu nema nikakve ozbiljnosti da vidis igraca jednom kako igra i odmah ga zelis dovesti , pa tako mislim da i ove informacije treba uzimati sa rezervom

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 17 feb 2011, 21:03

robovi88 je napisao/la:Evo citam Real "zagrizao" za Pata, pa postoji mogucnost da kao Real ponudi Sergia Ramosa za Pata :lol: :roll:
Neznam koliko je ovo pametno Ramos ima 24 godine sto je zadovoljavajuce ali je rizik preveliki :roll:

Mexes i Cassetti dolaze u milan rijesen posao 90% dolaze u junu 8-)

Abbiati, Bonera i Boateng spremni za Tottehnam, Corluka nece biti spreman za nasu tekmu
Ne razumijem sta ce nam Casetti, pa lik ima 34 god i on bi kao trebao da ojaca odbranu
"samo nek je dzaba" je nasa nova parola

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 feb 2011, 21:20

materazzi je napisao/la:nije provokacija ali vec dugo vremena se ovdje pise i kako na ljeto dolazi ganso 100% , a sad izjava koja to ne potvrdjuje cak sto vise moze zavrsiti u interu sto bio bio najgori moguci scenario za milan , isto tako gledam i ovu vijest i po meni to je dobra opcija za milan , ramos pokriva cijeli defanzivni dio i sa silvom bi sigurno bio sjajan , a sa druge strane navijaci rome najavljuju da ce mexes potpisati novi ugovor sa romom i da voli romu i ne zeli je napustiti ,
puno spekulacija i puno nekih povezivanja igraca sa klubovima , evo recimo sandro iz tottenhama se povezuje sa interom kao u ovoj tekmi ih odusevio , mislim da tu nema nikakve ozbiljnosti da vidis igraca jednom kako igra i odmah ga zelis dovesti , pa tako mislim da i ove informacije treba uzimati sa rezervom
Nije niko rekao da ce doci 100% nego da Je on vec izjavljivao da bi volio preci u MILAN ! a cinjenica je da su i Milan i Inter zainteresovani za njega, sad je to trka ko ce ga dovesti a 100% on odlazi, a to za Mexesa, hahahah pa ne pitaju se navijaci, ja kolko' vidim na milannews.it da Mexes dolazi u Junu !

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 feb 2011, 22:50

robovi88 je napisao/la:
materazzi je napisao/la:nije provokacija ali vec dugo vremena se ovdje pise i kako na ljeto dolazi ganso 100% , a sad izjava koja to ne potvrdjuje cak sto vise moze zavrsiti u interu sto bio bio najgori moguci scenario za milan , isto tako gledam i ovu vijest i po meni to je dobra opcija za milan , ramos pokriva cijeli defanzivni dio i sa silvom bi sigurno bio sjajan , a sa druge strane navijaci rome najavljuju da ce mexes potpisati novi ugovor sa romom i da voli romu i ne zeli je napustiti ,
Nije niko rekao da ce doci 100% nego da Je on vec izjavljivao da bi volio preci u MILAN ! a cinjenica je da su i Milan i Inter zainteresovani za njega, sad je to trka ko ce ga dovesti a 100% on odlazi, a to za Mexesa, hahahah pa ne pitaju se navijaci, ja kolko' vidim na milannews.it da Mexes dolazi u Junu !
znam i ja da ne odlucuju navijaci ali kazem da romanisti prenose takve informacije , da ce mexes ostati u romi

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.