Sad ce prodat neku zvijezdicu pa bacit koji Milioncek sudiji da ne ide svirat klavijaturu.
Inter sugavo do pobijede
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pdascudetto je napisao/la:Jedino ako ce ga Arsenal prodati za jedno recimo 5 miliona,a mozda mu i ugovor istice sad na kraju sezone onda je 100% Milanov igrac
onaj dječak vrijedi mnogo, mnogo više...scudetto je napisao/la:Jedino ako ce ga Arsenal prodati za jedno recimo 5 miliona,a mozda mu i ugovor istice sad na kraju sezone onda je 100% Milanov igrac
Ma nije mogucemuXmania je napisao/la:onaj dječak vrijedi mnogo, mnogo više...scudetto je napisao/la:Jedino ako ce ga Arsenal prodati za jedno recimo 5 miliona,a mozda mu i ugovor istice sad na kraju sezone onda je 100% Milanov igrac
Koji si ti Romomrzitelj.pazzoetoogol je napisao/la:Ispast ce svi talijani..mozda roma da prodje...![]()
![]()
![]()
nije istina da jesam, volio bi da prodjete vise nego sto ti mislis, al ono sinoc dobrom u revansu ne vodi nikakoEdinTM87 je napisao/la:Koji si ti Romomrzitelj.pazzoetoogol je napisao/la:Ispast ce svi talijani..mozda roma da prodje...![]()
![]()
![]()
Roma ce proci, Inter nece.
Ne razumijem sta ce nam Casetti, pa lik ima 34 god i on bi kao trebao da ojaca odbranurobovi88 je napisao/la:Evo citam Real "zagrizao" za Pata, pa postoji mogucnost da kao Real ponudi Sergia Ramosa za Pata![]()
![]()
Neznam koliko je ovo pametno Ramos ima 24 godine sto je zadovoljavajuce ali je rizik preveliki![]()
Mexes i Cassetti dolaze u milan rijesen posao 90% dolaze u junu![]()
Abbiati, Bonera i Boateng spremni za Tottehnam, Corluka nece biti spreman za nasu tekmu
Nije niko rekao da ce doci 100% nego da Je on vec izjavljivao da bi volio preci u MILAN ! a cinjenica je da su i Milan i Inter zainteresovani za njega, sad je to trka ko ce ga dovesti a 100% on odlazi, a to za Mexesa, hahahah pa ne pitaju se navijaci, ja kolko' vidim na milannews.it da Mexes dolazi u Junu !materazzi je napisao/la:nije provokacija ali vec dugo vremena se ovdje pise i kako na ljeto dolazi ganso 100% , a sad izjava koja to ne potvrdjuje cak sto vise moze zavrsiti u interu sto bio bio najgori moguci scenario za milan , isto tako gledam i ovu vijest i po meni to je dobra opcija za milan , ramos pokriva cijeli defanzivni dio i sa silvom bi sigurno bio sjajan , a sa druge strane navijaci rome najavljuju da ce mexes potpisati novi ugovor sa romom i da voli romu i ne zeli je napustiti ,
puno spekulacija i puno nekih povezivanja igraca sa klubovima , evo recimo sandro iz tottenhama se povezuje sa interom kao u ovoj tekmi ih odusevio , mislim da tu nema nikakve ozbiljnosti da vidis igraca jednom kako igra i odmah ga zelis dovesti , pa tako mislim da i ove informacije treba uzimati sa rezervom
znam i ja da ne odlucuju navijaci ali kazem da romanisti prenose takve informacije , da ce mexes ostati u romirobovi88 je napisao/la:Nije niko rekao da ce doci 100% nego da Je on vec izjavljivao da bi volio preci u MILAN ! a cinjenica je da su i Milan i Inter zainteresovani za njega, sad je to trka ko ce ga dovesti a 100% on odlazi, a to za Mexesa, hahahah pa ne pitaju se navijaci, ja kolko' vidim na milannews.it da Mexes dolazi u Junu !materazzi je napisao/la:nije provokacija ali vec dugo vremena se ovdje pise i kako na ljeto dolazi ganso 100% , a sad izjava koja to ne potvrdjuje cak sto vise moze zavrsiti u interu sto bio bio najgori moguci scenario za milan , isto tako gledam i ovu vijest i po meni to je dobra opcija za milan , ramos pokriva cijeli defanzivni dio i sa silvom bi sigurno bio sjajan , a sa druge strane navijaci rome najavljuju da ce mexes potpisati novi ugovor sa romom i da voli romu i ne zeli je napustiti ,
puno spekulacija i puno nekih povezivanja igraca sa klubovima , evo recimo sandro iz tottenhama se povezuje sa interom kao u ovoj tekmi ih odusevio , mislim da tu nema nikakve ozbiljnosti da vidis igraca jednom kako igra i odmah ga zelis dovesti , pa tako mislim da i ove informacije treba uzimati sa rezervom