Premijer liga BiH - aktuelno

Kockoglavi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Kockoglavi » 25 okt 2022, 15:06

svrakino1921 je napisao/la:
25 okt 2022, 15:04
slika

Samo zviznite i eto nas
Svrakino nece izdat
Ovo ekonom sastavio saopstenje :rol: :rol: :rol:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 25 okt 2022, 15:10

Jah eto kao iznenađeni svi. Zapikana je Grbavica i pomoćni davno da se uklone i da se prave zgrade i objekti. I Koševo će istu sudbinu doživjeti. Samo lakapo.

Ima da nas sve nogiraju, mi na Kobilju Glavu a kone u Miljeviće.

Mrš gubari i jedni i drugi pa tamo pravite stadione.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 okt 2022, 15:16

Pare lopovi državi, vazda ste nešto muljali i krali!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 25 okt 2022, 15:18

FK Željezničar objavio je sve informacije u vezi s "problemom" koji imaju s Poreznom upravom Federacije BiH uz konstataciju da je neko iz ove institucije na svoju ruku i bespravno upisao hipoteku nad cjelokupnom imovinom kluba u sklopu posljednjeg sporazuma.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: jel realno ovo napisati

Fudbalski klub Željezničar upozorava sve grupe i pojedince, koji već duže vrijeme rade na destabilizaciji Kluba, njegovoj blokadi i pokušajima bespravnog otimanja njegove imovine, kao i olakšanom ulazu u Klub kao potencijalni investitori, da Klub neće sjediti skrštenih ruku i da će pozvati sve svoje navijače, simpatizere, širu javnost kao i organe vlasti u Kantonu Sarajevo da se zaustavi ova sramotna hajka na Fudbalski klub Željezničar i njegovu imovinu.

**** ih Diglišić :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 okt 2022, 15:23

Stroj1946 je napisao/la:
25 okt 2022, 15:10
Jah eto kao iznenađeni svi. Zapikana je Grbavica i pomoćni davno da se uklone i da se prave zgrade i objekti. I Koševo će istu sudbinu doživjeti. Samo lakapo.

Ima da nas sve nogiraju, mi na Kobilju Glavu a kone u Miljeviće.

Mrš gubari i jedni i drugi pa tamo pravite stadione.
Na nekom objektu stadion, kao onaj u Srbiji :mrgreen:

Odosmo na Butmir :think:
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 okt 2022, 15:27

guadalupe je napisao/la:
25 okt 2022, 15:00
MrkiMedo je napisao/la:
25 okt 2022, 14:44
Kockoglavi je napisao/la:
25 okt 2022, 14:31
Želji odbijena molba moglo bi biti pljenidbe neke.
Blago vama kad smo vam mi najveci problem
Pa evo priznase vasi da vam je oduzeta sva imovina, ali da jos nije riješeno po vasoj žalbi.Šta ako vam padne žalba , hocete li morati ovu godinu retroaktivno poreznoj platiti koristenje stadiona ili ?
Au koja bi to karma bila da rentaju stadion :D
Koševo Zapad

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 okt 2022, 15:42

Hoce ta porezna tako bespravno da upise hipoteku. Na koliko ovo imovine rekose da je upisana? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 25 okt 2022, 15:44

Šta znači: "pozvati navijače, simpatizere itd"?! Da li to znači nelegalnu borbu protiv legalnih institucija? Kako to neko ko javno tvrdi da voli državu, ne poštuje institucije te iste države?! Šta znači; "neko"?! Uostalom, zaboli me racku.

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 25 okt 2022, 15:50

Otkriće sezone, središnji branič Ilija Mašić jedini se odvažio kazati koju riječ:
Mašić o suđenju u Trebinju: Nama nije bilo dopušteno igrati

NK Široki Brijeg je u prošlom kolu poražen na gostovanju kod Leotara rezultatom 1:0, a domaćin je u utakmici protiv Širokog iskoristio sve što mu je ponuđeno i osvojio tri važna boda.
U Širokom Brijegu ostali su utučeni, bez riječi, nitko nije izašao na konferenciju za novinare poslije utakmice.

Svjesni su Ivica Barbarić i njegovi suradnici da se poslije svega viđenog na Policama nema što reći, ali i da se neke stvari ne mogu prešutjeti. Ako nešto spomenu slijedi kazna.

Igrači su napuštali Police sa suzama u očima, potvrđuju to navijači koji su momčad bodrili na Policama.

S te strane domaćini su bili korektni, a čak su i pojedini igrači Leotara prilazili gostima i govorili: Mene je sramota!

Otkriće sezone, središnji branič Ilija Mašić jedini se odvažio kazati koju riječ:

Vjerujte ovo još nismo doživjeli. Na stranu što je teren bio loš, snašli bi se mi, ali nama nije bilo dopušteno igrati. Vidjelo se to od prve minute kuda sve vodi. Nisam se dobro osjećao poslije utakmice. Stegla me neka mučnina. Pitali smo se zašto, što smo mi skrivili za takav odnos. Istina je, imamo neplanirano puno bodova. Nije to nitko očekivao, ali sve smo ih osvojili poštenim radom, nitko nam ništa nije darovao, ali moramo sve zaboraviti, sve progutati i ići dalje svojim putem, pošteno kako znamo, to će nam se vratiti. Je li to moguće?, rekao je Mašić.

Kazao je kako momčad Širokog Brijega ima karakter i kako trener Ivica Barbarić koji vjeruje u svoje igrače.

Nemamo mi možda kvalitetu za vrh, ali imamo karakter. Sjetite se nedavno smo od Zrinjskog izgubili 0:3 u Mostaru. Nakon toga idemo na put dug više od pet sati vožnje autobusom, imamo suđenje slično kao u Trebinju, a mi dobijemo utakmicu 3:0 protiv Slobode u Banovićima i na krilima te pobjede nadigramo Željezničara i pobijedimo 1:0 u jednoj nogometnoj ljepotici iza koje nije bilo nikakvih mrlja. Nogomet je to, vratit će nas naš trener Ivica Barbarić koji vjeruje u nas, koji nam je usadio vjeru da možemo uvijek bolje, više. Mi smo momčad s karakterom, ako je netko od nas bolji, stisnut ćemo mu ruku, čestitati i ići dalje, zaključuje momak iz Tomislavgrada koji je prošao školu nogometa Širokog Brijega i koji se grčevito borio da dođe do dresa prvotimca, pišu Sportske novosti.

Trener Barbarić je prepoznao njegov karakter i nagradio ga stalnim mjestom u prvoj postavi. Ilija to uzvraća, a navijači prepoznaju i zbog momaka poput Mašića sve više pune stadion na Pecari.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 25 okt 2022, 15:50

FK Željezničar: Porezna uprava FBiH je bespravno upisala hipoteku nad našom cjelokupnom imovinom
A daj :urnebes:

Nakon Šiljka i uplatnice, ovo je novi level :mrgreen:
Koševo Zapad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 okt 2022, 15:58

Shategabri je napisao/la:
25 okt 2022, 15:50
FK Željezničar: Porezna uprava FBiH je bespravno upisala hipoteku nad našom cjelokupnom imovinom
A daj :urnebes:

Nakon Šiljka i uplatnice, ovo je novi level :mrgreen:
Bahata, bahata porezna!!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 25 okt 2022, 16:06

Znaci Grbavica na aukciji?
Eto pitarima sansa kupit fin stadioncic samo stavit bordo sjedalice
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 25 okt 2022, 16:13

Samo polahko momci, opustite se i uživajte :kafa:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 25 okt 2022, 16:28

hoćel im ćiru zaplijenit :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 25 okt 2022, 16:36

pupahava je napisao/la:
25 okt 2022, 16:28
hoćel im ćiru zaplijenit :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Eo prilike da gradonacelnica premjesti ćiru na Bistrik :urnebes:
Odin, I await thee
Your true son am I

JugJugJug
Kontakt:

Post Postao/la JugJugJug » 25 okt 2022, 16:42

Kako se upale pitarcici. Ko sto su se smijali krovu na zapadu, pa terenu a sve ih stigne. Eto vi imate milione pa sto igrate godinama u Zenici i sto cekate da vam teren naprave. A koncesiju placate opstini.
Hajde, kontam i kakve ste traume prezivili ovu sezonu da se i vi necemu radujete. A sve mi mirise da ce ubrzo da vasa ubleha ode cim skonta da nema evrope a da cemo mi tek poceti ulagati. Samo kad mi budemo ulagali onda ce vam biti po usima da necete opet prstiti nasu ligu. Standarsno vase, ma da je i sad nesto posebno ne prstite, osim po forumima. Bar posjete tako kazu.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 25 okt 2022, 16:44

JugJugJug je napisao/la:
25 okt 2022, 16:42
Kako se upale pitarcici. Ko sto su se smijali krovu na zapadu, pa terenu a sve ih stigne. Eto vi imate milione pa sto igrate godinama u Zenici i sto cekate da vam teren naprave. A koncesiju placate opstini.
Hajde, kontam i kakve ste traume prezivili ovu sezonu da se i vi necemu radujete. A sve mi mirise da ce ubrzo da vasa ubleha ode cim skonta da nema evrope a da cemo mi tek poceti ulagati. Samo kad mi budemo ulagali onda ce vam biti po usima da necete opet prstiti nasu ligu. Standarsno vase, ma da je i sad nesto posebno ne prstite, osim po forumima. Bar posjete tako kazu.
Sta ima u POSUŠIJU? :urnebes: :urnebes:
Odin, I await thee
Your true son am I

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 25 okt 2022, 17:16

Kockoglavi je napisao/la:
25 okt 2022, 17:06
.
slika
Kakav prirodan dekor i estetika. ❤️
- FKS -

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 okt 2022, 17:20

Kad god su u kanalu, oni razvuku priču o poreznoj :lol: valjda im tako bude lakše :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, CAZIN i 25 gostiju.