Ovo ekonom sastavio saopstenje

Ovo ekonom sastavio saopstenje
Na nekom objektu stadion, kao onaj u SrbijiStroj1946 je napisao/la: ↑25 okt 2022, 15:10Jah eto kao iznenađeni svi. Zapikana je Grbavica i pomoćni davno da se uklone i da se prave zgrade i objekti. I Koševo će istu sudbinu doživjeti. Samo lakapo.
Ima da nas sve nogiraju, mi na Kobilju Glavu a kone u Miljeviće.
Mrš gubari i jedni i drugi pa tamo pravite stadione.
Au koja bi to karma bila da rentaju stadionguadalupe je napisao/la: ↑25 okt 2022, 15:00Pa evo priznase vasi da vam je oduzeta sva imovina, ali da jos nije riješeno po vasoj žalbi.Šta ako vam padne žalba , hocete li morati ovu godinu retroaktivno poreznoj platiti koristenje stadiona ili ?
A dajFK Željezničar: Porezna uprava FBiH je bespravno upisala hipoteku nad našom cjelokupnom imovinom
Bahata, bahata porezna!!Shategabri je napisao/la: ↑25 okt 2022, 15:50A dajFK Željezničar: Porezna uprava FBiH je bespravno upisala hipoteku nad našom cjelokupnom imovinom![]()
Nakon Šiljka i uplatnice, ovo je novi level![]()
Eo prilike da gradonacelnica premjesti ćiru na Bistrik
Sta ima u POSUŠIJU?JugJugJug je napisao/la: ↑25 okt 2022, 16:42Kako se upale pitarcici. Ko sto su se smijali krovu na zapadu, pa terenu a sve ih stigne. Eto vi imate milione pa sto igrate godinama u Zenici i sto cekate da vam teren naprave. A koncesiju placate opstini.
Hajde, kontam i kakve ste traume prezivili ovu sezonu da se i vi necemu radujete. A sve mi mirise da ce ubrzo da vasa ubleha ode cim skonta da nema evrope a da cemo mi tek poceti ulagati. Samo kad mi budemo ulagali onda ce vam biti po usima da necete opet prstiti nasu ligu. Standarsno vase, ma da je i sad nesto posebno ne prstite, osim po forumima. Bar posjete tako kazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.