FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cuj Irfan Peljto na Grbavici intervju radio
To se on s nama malo sprda
Pa gdje nas stadion izabra
Imao je sirok dijapazon stadiona
Ja kako sam njega shvatio on je igrom slucaja trenirao kod nas i da nije nas navijac
Valjda se sprda il se kurhci
Svasta
Ja kako sam njega shvatio on je igrom slucaja trenirao kod nas i da nije nas navijac
Svasta
da se akcija poslije istoka desila, da se nisu desila razna sranja posljednje 3,4 godine ubjedjen sam da bi dug ladno otplatili .. sad u danasnji vakat nema sanse jbga ...3 uprave se promjenile, sve nekakvi likovi .. nisam misketov il slicno al fali lik koji bi stao ispred svih u klubu i gurao a ne ovako ne zna se ko pije ko placa...Alentm87 je napisao/la: ↑25 okt 2022, 20:00Sve se moze poslje "istoka" i "clanski"raketaspadobranom je napisao/la: ↑25 okt 2022, 19:56Najlakse je reci ne moze, a da se trese pod nogama vjeruj da bi moglo
Iznad juga napravis "PLAVI ZID" i bujrum
Mi smo bolesni za Željom !
-
- Kontakt:
Mene nervira to sto uvijek mi navijaci moramo spasavati klub.
Daj onda raspusti upravu kad ionako nista ne rade. Svaka cast na marketingu, da marketinga nije i nas budala koje punimo stadion opet bi bili u minusu prihoda.
A sta je sa pricom o investitorima, sto se uopste izlazilo sa tom pricom ako od nje nema nista? Sto se opet spinuje sa nekim pricama kako neko dolazi u posjetu. Sta se desava u ovom klubu vise, dzaba nama to nase NIKOM TE NE DAMO. Drzava ako dodje po taj teren mi se mozemo zaliti qrcu. Nije ovo igrica niti zahebancija kako je neki posmatraju.
Sta je meni zaparalo oci u ovom saopstenju je to da klub moze ponovo sklopiti sporazum o reprogramu duga sa poreznom, znaci bukvalno se ide na to da se opet sklopi ugovor ako je ikako moguce. Ako je to rjesenje koje smo cekali vise od godinu dana onda fkt nez ko to nama sjedi u upravi.
Daj onda raspusti upravu kad ionako nista ne rade. Svaka cast na marketingu, da marketinga nije i nas budala koje punimo stadion opet bi bili u minusu prihoda.
A sta je sa pricom o investitorima, sto se uopste izlazilo sa tom pricom ako od nje nema nista? Sto se opet spinuje sa nekim pricama kako neko dolazi u posjetu. Sta se desava u ovom klubu vise, dzaba nama to nase NIKOM TE NE DAMO. Drzava ako dodje po taj teren mi se mozemo zaliti qrcu. Nije ovo igrica niti zahebancija kako je neki posmatraju.
Sta je meni zaparalo oci u ovom saopstenju je to da klub moze ponovo sklopiti sporazum o reprogramu duga sa poreznom, znaci bukvalno se ide na to da se opet sklopi ugovor ako je ikako moguce. Ako je to rjesenje koje smo cekali vise od godinu dana onda fkt nez ko to nama sjedi u upravi.
meni nije problem sto navijaci pomazu, ipak smo udruzenje gradjana ... problem mi je sto svake 3,4 god. se smjeni uprava dodju isti likovi vrate se lupam nakon 4,5 god. i sranja ista budu i tako u krug ... a porezna mislim da se svake god. mora raditi raj reprogram a normalno da ce raditi odakle im cetiri milke koliko vec ...CiroDiMarcio je napisao/la: ↑25 okt 2022, 21:26Mene nervira to sto uvijek mi navijaci moramo spasavati klub.
Ma ovo je prezivljavanje i nista vise od toga.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Koliko god mi voljeli svoj klub ne možemo mi to spasiti,a pogotovo ne s nesposobnima ljudima koji su u klubu. I anonimnusa koji se vrte po skupštini. Jaran od ovog. Onaj slika,snima 1921, e može i on u skupštinu. To je ta mahala obična.
Ti da nam dižeš ruke,i da zvizdis Amaru to si morao imati u CV da udjes u skupštinu,naravno nisu svi ali ovi novokomponovani što su se umislili da su neke face..
Da bi klub servisirao obaveze,napravio plan vracanja dugova moraš imati ozbiljan plan s ozbiljnim poslovnim ljudima, a da mi kao mavijaci to potpomognemo. Od ostalog nema nista..
Sreca je da se Amir još nije prodao, a sve se oko toga vrtilo.
Mi smo sve ljude rastjerali. Nešto malo je ostalo. Vrlo malo..
Ti da nam dižeš ruke,i da zvizdis Amaru to si morao imati u CV da udjes u skupštinu,naravno nisu svi ali ovi novokomponovani što su se umislili da su neke face..
Da bi klub servisirao obaveze,napravio plan vracanja dugova moraš imati ozbiljan plan s ozbiljnim poslovnim ljudima, a da mi kao mavijaci to potpomognemo. Od ostalog nema nista..
Hulahopka delinjo dimarcio jao kakav red 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ako kojim slucajem pobjedimo tuzlu,mozda ne bi bilo lose opet napraviti jedinsvetnu cijenu ulaznica kao onda za derbi,s tim da mozda sad ne bi trebali 20KM kao onda al bi se mogla npraviti cijena od 10-15KM i da sezonske ne vaze tu utakmicu. Mislim da bi na taj nacin prikupili minimalno 100k
- MocMahale444
svrakino1921 je napisao/la: ↑25 okt 2022, 20:56Cuj Irfan Peljto na Grbavici intervju radio
Svasta

Dobio nalog od vice pice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zna li neko koliko klubu ide od ovih online ulaznica?
Halo kakvo ba oduzimanje.Pa kolko firmi i picke mater… imaju dugova pa im niko nista ne uzima.Nema sanse ja bi se svezo za reflektor samo mrtvog bi me mogli skinut.
Ljudi ovdje naglabaju, a poreska upisala hipoteku, sad se mozes zaliti upravi vodovoda. Cuj tuzili poresku, a kofol nije pravosnazno. Ako nije pravosnazno, kako je onda upisana hipoteka? Ko je ikada radio u finansijama, zna da poresko izvrsenje zalba ne odlaze. Ovdje neko dobro muti
- Mrcina1921
puno priče, puno fame, hektike, srkleta, polako ba, sabura
Rastjerao se sav olos oko Zvornicke. Klub konacno dise. Aw awwHulahopka je napisao/la: ↑25 okt 2022, 22:41Koliko god mi voljeli svoj klub ne možemo mi to spasiti,a pogotovo ne s nesposobnima ljudima koji su u klubu. I anonimnusa koji se vrte po skupštini. Jaran od ovog. Onaj slika,snima 1921, e može i on u skupštinu. To je ta mahala obična.
- Mrcina1921
jedina dva čovjeka koja su trenutno u klubu i kojima se treba zahvaliti i dići spomenik za sve što rade jesu bekrić i direktor fan shopa čajo, bekrić oko ekipe a čajo oko shopa koji aktivno pomaže i amiri i cijeloj administraciji i gotovo prisustvuje svakom bitnom sastanku, da ne spominjem neke druge stvari koje nisu za foruma, za čaju se od početka govori da je čovjek diglišića još kada je preuzeo shop, čovjek je ekonom, prošao nekoliko svjetski firmi kao zastupnik za bih, a shop je zakucao sa prihodima i rezultatima zadnjih par mjeseci i jedina je svijetla tačka što se tiče prihoda jer posluju pozitivno, druga svjetla tačka je bekrić koji se ubio za sportskog direktora, čovjek ne razmišlja za ovu polusezonu, već i za nerednu takmičarsku, ima taj osjećaj kako prici igracu, porazgovarati, privoliti ga i zato vjerujem i siguran sam da ce ovaj zimski prelazni rok odraditi maksimalno na iznaneđenje mnogih, a pri tome ne dozvoljava da mu menadžeri nude igrace
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa dajte tog gosp.Čaju da bude predsjednik upravnog odboraMrcina1921 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 11:04jedina dva čovjeka koja su trenutno u klubu i kojima se treba zahvaliti i dići spomenik za sve što rade jesu bekrić i direktor fan shopa čajo, bekrić oko ekipe a čajo oko shopa koji aktivno pomaže i amiri i cijeloj administraciji i gotovo prisustvuje svakom bitnom sastanku, da ne spominjem neke druge stvari koje nisu za foruma, za čaju se od početka govori da je čovjek diglišića još kada je preuzeo shop, čovjek je ekonom, prošao nekoliko svjetski firmi kao zastupnik za bih, a shop je zakucao sa prihodima i rezultatima zadnjih par mjeseci i jedina je svijetla tačka što se tiče prihoda jer posluju pozitivno, druga svjetla tačka je bekrić koji se ubio za sportskog direktora, čovjek ne razmišlja za ovu polusezonu, već i za nerednu takmičarsku, ima taj osjećaj kako prici igracu, porazgovarati, privoliti ga i zato vjerujem i siguran sam da ce ovaj zimski prelazni rok odraditi maksimalno na iznaneđenje mnogih, a pri tome ne dozvoljava da mu menadžeri nude igrace
A za Samira sve najbolje-i titule i transfer-obestecenje J Koreja i evo sad na temi aktuelno forumas iz Tuzle kaze da nam dolaze Ara i Hiros na zimu a i Tuce je od Tuzle rodom
Ne možeš brate reci od Tuzle, valjda rodom iz Tuzle majka mu stara
- svrakino1921
- Kontakt:
- jointunija
- Kontakt:
Tačno je za pomenute,samo bi ja dodao i Kovačevića koji radi dobar posao.Mrcina1921 je napisao/la: ↑26 okt 2022, 11:04jedina dva čovjeka koja su trenutno u klubu i kojima se treba zahvaliti i dići spomenik za sve što rade jesu bekrić i direktor fan shopa čajo, bekrić oko ekipe a čajo oko shopa koji aktivno pomaže i amiri i cijeloj administraciji i gotovo prisustvuje svakom bitnom sastanku, da ne spominjem neke druge stvari koje nisu za foruma, za čaju se od početka govori da je čovjek diglišića još kada je preuzeo shop, čovjek je ekonom, prošao nekoliko svjetski firmi kao zastupnik za bih, a shop je zakucao sa prihodima i rezultatima zadnjih par mjeseci i jedina je svijetla tačka što se tiče prihoda jer posluju pozitivno, druga svjetla tačka je bekrić koji se ubio za sportskog direktora, čovjek ne razmišlja za ovu polusezonu, već i za nerednu takmičarsku, ima taj osjećaj kako prici igracu, porazgovarati, privoliti ga i zato vjerujem i siguran sam da ce ovaj zimski prelazni rok odraditi maksimalno na iznaneđenje mnogih, a pri tome ne dozvoljava da mu menadžeri nude igrace
A za porez se ne trebate brinuti,jer nebi mi izlazili u javnost da nemamo asa u rukavu.
Hajmo mi podržati ekipu kao dosad,i ne srkletite i nenasjedajte na priče i pričice.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Mrcina1921
Radovi na Grbavici se privode kraju, ovako izgleda novi teren vrijedan 700.000 maraka
Radovi na sanaciji pomoćnog nogometnog stadiona s vještačkom travom pored Sportske dvorane "Goran Čengić" na Grbavici polako ulaze u završnu fazu, a teren dobija svoje konačne konture i na prvi pogled, izgleda zaista jako dobro.
Rekonstrukcija je tako ušla u svoju završnu fazu i uskoro će brojni dječaci Željine škole i drugih sarajevskih klubova ponovo moći trenirati na ovom stadionu.
Postavljena je nova vještačka trava s elastičnim slojem, dimenzija terena 61m x 90m, a na kraju je predviđena i zamjena golova. Kako trenutno izgleda teren na Grbavici, možete pogledati u našoj fotogaleriji.
Navedeni projekat sufinansira Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo sa izdvojenih 150.000 KM, Općina Novo Sarajevo sa blizu 284.000 KM te Vlada Federacije BiH sa 250.000 KM.
Ukupna vrijednost radova je blizu 684.000 KM. Nadzor nad izvođenjem radova vrši Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo. Na ovom sportskom terenu godišnje se odigra blizu 300 utakmica, a koristi ga blizu 24.000 mladih naraštaja.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/radov ... /221026044
Radovi na sanaciji pomoćnog nogometnog stadiona s vještačkom travom pored Sportske dvorane "Goran Čengić" na Grbavici polako ulaze u završnu fazu, a teren dobija svoje konačne konture i na prvi pogled, izgleda zaista jako dobro.
Rekonstrukcija je tako ušla u svoju završnu fazu i uskoro će brojni dječaci Željine škole i drugih sarajevskih klubova ponovo moći trenirati na ovom stadionu.
Postavljena je nova vještačka trava s elastičnim slojem, dimenzija terena 61m x 90m, a na kraju je predviđena i zamjena golova. Kako trenutno izgleda teren na Grbavici, možete pogledati u našoj fotogaleriji.
Navedeni projekat sufinansira Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo sa izdvojenih 150.000 KM, Općina Novo Sarajevo sa blizu 284.000 KM te Vlada Federacije BiH sa 250.000 KM.
Ukupna vrijednost radova je blizu 684.000 KM. Nadzor nad izvođenjem radova vrši Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo. Na ovom sportskom terenu godišnje se odigra blizu 300 utakmica, a koristi ga blizu 24.000 mladih naraštaja.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/radov ... /221026044
Trenutno korisnika/ca: Firebase, Google Adsense [Bot], Hrasno15, NekoSaDaleka i 48 gostiju.