G E N O C I D ce se vazda spominjati, cisto da naredne generacije znaju sa kim i kakvim neljudima, dijele ovu lijepu, jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu.Demi je napisao/la: ↑28 okt 2022, 12:12Dame i gospodo, ovo se desi kada ne krenete kod psihologa na vrijeme da rjesavate probleme i traume. Situacija se pogorsa i pominju se genocidi kad treba i kad ne trebaelvirbaljic je napisao/la: ↑28 okt 2022, 11:09Kako te nije sramota da napadas postene ljude, znas i Sam da je po pravilima vice-gice dozvoljeno bojcu da bude u ne dozvoljenoj situaciji Do jedan metar (+-) pola metra, obavezno da sudija svira 30+ prekrsaja gostujuce ekipe, 5+ zutih karton gostujucim igracima, minimalno jedan kazneni udarac. To je obaveza sudije na domacoj utakmici, o kartoniranjima prije utakmice Sa bojcem, nije jos izasao pravilnik, tek je u razradi... Mamu im genocidnuLeonProfessional je napisao/la: ↑28 okt 2022, 08:30
Zasto su onda njeg delegirali?
Zasto svjesno pravis situaciju da se o njoj prica i da je sumnjiva?
Kad je tako, stavi nekog drugog sudiju koji apsolutno nema veze s Borcem i koji nije iz BL ( ili ti ga iz okolice BL ).
Nemojte se praviti grbavi, nema potrebe. A i kako igrate, niste sigurni u pobjedu ni protiv koga.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
Nabroji mi te kaznene udarce? Ja cu reci nedavno protiv Posusja, a ti nabroji ostale.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 okt 2022, 11:09Kako te nije sramota da napadas postene ljude, znas i Sam da je po pravilima vice-gice dozvoljeno bojcu da bude u ne dozvoljenoj situaciji Do jedan metar (+-) pola metra, obavezno da sudija svira 30+ prekrsaja gostujuce ekipe, 5+ zutih karton gostujucim igracima, minimalno jedan kazneni udarac. To je obaveza sudije na domacoj utakmici, o kartoniranjima prije utakmice Sa bojcem, nije jos izasao pravilnik, tek je u razradi... Mamu im genocidnuLeonProfessional je napisao/la: ↑28 okt 2022, 08:30Zasto su onda njeg delegirali?
Kad je tako, stavi nekog drugog sudiju koji apsolutno nema veze s Borcem i koji nije iz BL ( ili ti ga iz okolice BL ).
Nemojte se praviti grbavi, nema potrebe. A i kako igrate, niste sigurni u pobjedu ni protiv koga.![]()
Jel vi sto navijate za bojac stvarno opravdavate sto je Gigovic delegiran za utakmicu bojca???
Stvarno ste posebni slucajevi...
Jos se bune kad im neko spominje kradje koje se rade u njihovu korist.
Stvarno ste posebni slucajevi...
Jos se bune kad im neko spominje kradje koje se rade u njihovu korist.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne treba nama Gigovic nit treba Borcu.
Mi smo losi haos izgubicemo svakako i federalna nas ceka.
Mi smo losi haos izgubicemo svakako i federalna nas ceka.
-
- Kontakt:
Zavisi kako racunas, do koliko te pamcenje sluzi??Suvorov je napisao/la: ↑28 okt 2022, 13:00Nabroji mi te kaznene udarce? Ja cu reci nedavno protiv Posusja, a ti nabroji ostale.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 okt 2022, 11:09Kako te nije sramota da napadas postene ljude, znas i Sam da je po pravilima vice-gice dozvoljeno bojcu da bude u ne dozvoljenoj situaciji Do jedan metar (+-) pola metra, obavezno da sudija svira 30+ prekrsaja gostujuce ekipe, 5+ zutih karton gostujucim igracima, minimalno jedan kazneni udarac. To je obaveza sudije na domacoj utakmici, o kartoniranjima prije utakmice Sa bojcem, nije jos izasao pravilnik, tek je u razradi... Mamu im genocidnuLeonProfessional je napisao/la: ↑28 okt 2022, 08:30
Zasto su onda njeg delegirali?
Tuzla City / Sloga Simin Han
Samo ti kreni, hronoloski unazad.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 okt 2022, 13:49Zavisi kako racunas, do koliko te pamcenje sluzi??Suvorov je napisao/la: ↑28 okt 2022, 13:00Nabroji mi te kaznene udarce? Ja cu reci nedavno protiv Posusja, a ti nabroji ostale.elvirbaljic je napisao/la: ↑28 okt 2022, 11:09
Kako te nije sramota da napadas postene ljude, znas i Sam da je po pravilima vice-gice dozvoljeno bojcu da bude u ne dozvoljenoj situaciji Do jedan metar (+-) pola metra, obavezno da sudija svira 30+ prekrsaja gostujuce ekipe, 5+ zutih karton gostujucim igracima, minimalno jedan kazneni udarac. To je obaveza sudije na domacoj utakmici, o kartoniranjima prije utakmice Sa bojcem, nije jos izasao pravilnik, tek je u razradi... Mamu im genocidnu![]()
Kazes jedan kazneni udarac po utakmici, pa da vidimo koliko je to blizu istine.
Ja prije minut usao da vidim i upravo su izbrisali. Koji debili u pm
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Kockoglavi
- Kontakt:
Mitomanima slujedi burna sedmica
Slijedi novo kolo, ali umjesto svojim klubovima najvecu paznju se posvcuje Velikanu iz Platonove FK BORCU (koga odrednene ljubomorne duse nazivaju pogrdno i bojac).
Trn u oku!

Trn u oku!
" "!
1926
1926
-
- Kontakt:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
tacno ovaj choban iz siminog hana kada se, ovako, nepismen pojavi i napise nekakvu polurazumljivu nebulozu njemu svojstvenu skontas da internet i komunikacija sa normalnim svijetom nije za svakoga.
u stvarnom zivotu je nekakva varijanta pokojnog ekrema jevrica samo sto je ekrem bio dobra dusa, neiskvarena, a ovoga baca na totalno neosnovanu agresivu i prepotenciju...polusvijet...
fuj fuj fuj...
prodajte jos koju utakmicu pa ganola....
u stvarnom zivotu je nekakva varijanta pokojnog ekrema jevrica samo sto je ekrem bio dobra dusa, neiskvarena, a ovoga baca na totalno neosnovanu agresivu i prepotenciju...polusvijet...
fuj fuj fuj...
prodajte jos koju utakmicu pa ganola....
- RollingPaper
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Boze sacuvaj. Jbt sta je ovo
Ovo sa Laktašima je klasična četnička fora. Objave nešto, kao silni su i onda se pokunje, brišu tragove. Taj level pičakluka se ne viđa često. Dođu tenkovima odu traktorima, klasika.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sutra Stojke kvari vasar u Banja Luci
-
- Kontakt:
Nemojte biti kao oni i ne pretvarajte ovu temu u politicku i ratnohuskacku. Mi navijamo za klubove, a oni za ideologiju. Mi zivimo u 21 vijeku, oni u srednjem. Nase je da se otjera ova struktura nsbih i da ih se pobjedjuje sto na terenu, sto na ulici. Mislim da je vrijeme da se malo i ostale grupe probude, pogotovo to ocekujem od hz-a kao grupe koje itekako ima renome.