Slažem se s ovim kvotama. Ali Arsenal ima svoje šanse, Barca će se morati otvoriti a to će ostaviti dosta prostora za Arsenalove brzace. Još su bez Piqea ostali, valjda će se vratiti Barci makar Puyolcrvenocrni je napisao/la:Ne navijam za Barsu a ni za Arsenal al Real nemogu nikako i imam jednu poruku za njih...
Prolaz 1.40 Barcelona
2.75 Arsenal
Toliko za one koji ovo smatraju nekom pobjedom Arsenala...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Imam Arsenala,Sportinga,Betisa,Herculesa,Rubin je isto konstanta 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Znas ti sta je cetvrtfinale LP ?LBJ MVP je napisao/la:Imam Arsenala,Sportinga,Betisa,Herculesa,Rubin je isto konstanta
to ti je faza u takmicenju gdje obicno ispada real madrid ?
dosta od mene
Za zivot cijeli!
...ja moram priznati da me je pomalo strah uzvrata,nije da ne vjerujem u nase igrace,siguran sam da ce dati sve od sebe,ali nece nam biti lako...jos kad se sjetim da nema piquea padne mi mrak na oci... 
- crvenocrni
- Kontakt:
Prevario si se druze to je osmina finalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Znas ti sta je cetvrtfinale LP ?LBJ MVP je napisao/la:Imam Arsenala,Sportinga,Betisa,Herculesa,Rubin je isto konstanta
dosta od mene
nije Real obicno ispada u osmini finala...i dobro pa si citirao kako trebaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Znas ti sta je cetvrtfinale LP ?LBJ MVP je napisao/la:Imam Arsenala,Sportinga,Betisa,Herculesa,Rubin je isto konstanta
dosta od mene
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jbg sad si se prosuo Real u zadnje vrijeme obično ispada u 1/8 finalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Znas ti sta je cetvrtfinale LP ?LBJ MVP je napisao/la:Imam Arsenala,Sportinga,Betisa,Herculesa,Rubin je isto konstanta
dosta od mene
Jel tebi poznato nema kupa uefa nema lige prvaka
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- -Barcelona-
- Kontakt:
ako opet bude kakvih povreda u zadnjoj liniji ja bi stavio fontasa na stopera,pa nek bude sta bude....enobarca je napisao/la:...ja moram priznati da me je pomalo strah uzvrata,nije da ne vjerujem u nase igrace,siguran sam da ce dati sve od sebe,ali nece nam biti lako...jos kad se sjetim da nema piquea padne mi mrak na oci...
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
moja greska zayebao sams e, uglavnom skontali ste poentu !Raul_64 je napisao/la:nije Real obicno ispada u osmini finala...i dobro pa si citirao kako trebaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Znas ti sta je cetvrtfinale LP ?LBJ MVP je napisao/la:Imam Arsenala,Sportinga,Betisa,Herculesa,Rubin je isto konstanta
dosta od mene
Za zivot cijeli!
Malo se Mesi nafuro na Teveza veceras,imao je 2 ciste sitacije kad je mogao komotno dodati za sigurne golove a nije...
...o tome sam i ja razmisljao,jer treba vratiti abidala na beka,maxvel nije dobar u defanzivi...a druga opcija je da stavi mascherana na mjesto stopera...-Barcelona- je napisao/la:ako opet bude kakvih povreda u zadnjoj liniji ja bi stavio fontasa na stopera,pa nek bude sta bude....enobarca je napisao/la:...ja moram priznati da me je pomalo strah uzvrata,nije da ne vjerujem u nase igrace,siguran sam da ce dati sve od sebe,ali nece nam biti lako...jos kad se sjetim da nema piquea padne mi mrak na oci...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@VolimLiverpool,
Znači, ako igrač u prvih 5-6 minuta uleti s dvije noge, slomi nogu protiniku ne bi treb'o biti sankcionisan, jer je to 1. faul na utakmici i jer je rana faza iste.
Song je apsolutno zasluženo požutio(ne mislim na boju kose i brade
), ono je žuti karton koji se mora pokazati taman da ga je sudijin sin napravio. Ostalo me ne zanima; gol Messija, nesviranje penala i šta ti ja znam. U to ne ulazim, niti me zanima. Govorim da je Song ispravno zapisan u bilježnicu Rizzolija, kao i svi ostali. To što bi se ono pustilo u Engleskoj, to okači mačku o rep(a sumnjam da bi se i tamo pustilo).
Znači, ako igrač u prvih 5-6 minuta uleti s dvije noge, slomi nogu protiniku ne bi treb'o biti sankcionisan, jer je to 1. faul na utakmici i jer je rana faza iste.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
http://www.****/detail/soccer. ... 3600&tab=1
Nije ni statistika tako losa zapravo barca ima samo posjed kao i inace.
Nije ni statistika tako losa zapravo barca ima samo posjed kao i inace.
BHF Bosanska Krajina!
steta sto ce "najbolja ekipa"na svjetu i ove godine rano napustiti LP cak mnogo ranije nego prosle sezone,nazalost barca tesko da moze ganjati ovaj rezultat a da ne primi pogodak

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
normalno...amell je napisao/la:steta sto ce "najbolja ekipa"na svjetu i ove godine rano napustiti LP cak mnogo ranije nego prosle sezone,nazalost barca tesko da moze ganjati ovaj rezultat a da ne primi pogodak![]()
![]()
damo 7 primimo 1 goll...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
smijte se sad, valja plakati za 20 dana, bit ce mi vas zaoT-MAC je napisao/la:normalno...amell je napisao/la:steta sto ce "najbolja ekipa"na svjetu i ove godine rano napustiti LP cak mnogo ranije nego prosle sezone,nazalost barca tesko da moze ganjati ovaj rezultat a da ne primi pogodak![]()
![]()
damo 7 primimo 1 goll...
Za zivot cijeli!
Zvao si me. Sad cemo vidjeti hoces se ti javiti?DAVID VILLA 7' je napisao/la:<-------
@EdinTM87:Javi se da ti pokaze majstor kako politicki klub dominira portiv "dominatnog arsenala"
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Sad svi stavljaju slike arsenala hahahahahahEdinTM87 je napisao/la:Zvao si me. Sad cemo vidjeti hoces se ti javiti?DAVID VILLA 7' je napisao/la:<-------
@EdinTM87:Javi se da ti pokaze majstor kako politicki klub dominira portiv "dominatnog arsenala"
kako ce ih lagano skinut za 14 dana
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Nista se ne mijenja , jednom primitivci , uvijek primitivci .
Drago mi je da je Arsenal pobijedio , malo nas spustio na zemlju , ocekujem bolju igru Barce u revansu i prolaz , ali sve u svemu ja sam zadovoljan .
Drago mi je da je Arsenal pobijedio , malo nas spustio na zemlju , ocekujem bolju igru Barce u revansu i prolaz , ali sve u svemu ja sam zadovoljan .
konacno neko normalanFurymaker je napisao/la:Nista se ne mijenja , jednom primitivci , uvijek primitivci .
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.