Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Strašno valaj, yebo te pa momak došao posao da traži a ovaj ga ismijava još molim te snima i dadneš nekome to da objavi i ti kao neki zajebant postneš. Još ako je momak bio psihički labilan
Al zamisli krezubog kockoglavca na pumpi dokle je doguro kad mu je zahebancija postavljati tudje prijave za poso radi ismijavanja
- kraljttbvb
- Kontakt:
Etihad, u pravu sibombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 11:40Koje Emirates grupe , nisam upućen ? Je li misliš na Etihad ?kraljttbvb je napisao/la: ↑29 okt 2022, 08:23Što je onaj iz Emirata rekao kad su ga pitali što ne ulazu u BiH.
Kaze ovi iz Srbije dodju i kažu nudimo vam da uložite u naše kompanije i da budemo poslovni partneri. Da zaradite i mi i vi.
A vi iz Bosne dodjete i kažete bio je kod nas rat, može li neka donacija?
Zato je Air Serbia dio Emirates grupe i sad imaju saradnju i sa Turkish Airlinesom, a mi dobijemo paletu hurmi...

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa normalno kad su idoli u drustvu sponze, kurve, influenseri, jutuberi, dileri i ostali sljam sumnjivog morala. Sad ce blejzer doci da brani nove generacije

Putine baci je vrijeme je, drugacije se to ne promijeni.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jbt debil koji radi isti posao koji bi radio i ovaj momak ga ismijava. Dabogda mu dijete ovako ismijavali, pa nek vidi kako je debilcina glupa
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A nocni zivot nije dio turizma? Mislis da se na Ibizu ili Zrce ide zbog kupanja? A svakako se ne bih slozio ni da je nocni zivot jedino sto BG ima, zavisi samo koliko povrsno ili duboko nesto trazis.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:10Nisu ni kafane vala, a to je jedino sto BG nudidscile je napisao/la: ↑29 okt 2022, 11:35Cuj nista realnorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 09:34
Nije samo na more, nego u Istanbul, a sta ce Turci u Srbiji turisticki vidjeti, nista realno
Ono, ako trebam pisati sta Srbija ima ponuditi i da je Beograd kao metropola tokom cijele godine pun stranih turista, mislim da necu trositi tastaturu na to. Nije turizam samo more.
Bio sam tamo, nemas mi sta pricati, sva ponuda je bazirana na nocnom zivotu.
A Srbija (kao i Bosna) ima itekako sta ponuditi, pocevsi od samog Beograda kao metropole, preko svih onih planina, rijeka, istorijskih spomenika, festivala koji su medju najboljim u Evropi, banja, srednjevijekovnih tvrdjava kao sto su Golubac ili Bac, itd.. Kao sto rekoh, sve zavisi koliko nesto povrsno ili duboko trazis. Normalno da ce ti Beograd biti samo nocni zivot ako ne znas za npr. muzej vazduhoplovstva, Kalemegdan, Pobednik, Avalu, Gardos ili nesto peto.
-
- Kontakt:
Etihad je 2014 godine postao vlasnik 49% Air Serbie i imali su dobre planove , također uložio je ogromna sredstva i u Air Berlin, Alitaliu, Darwin, Virgin Australiu, Jet, Air Seychelles , ali nekako se nije desila ekspanzija . Sa dolaskom korone Etihad je baš upao u probleme , tako da je Srbija 2020 godine dala 100 miliona i sada je vlasnik 82% Air Serbie .kraljttbvb je napisao/la: ↑29 okt 2022, 14:02Etihad, u pravu sibombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 11:40Koje Emirates grupe , nisam upućen ? Je li misliš na Etihad ?kraljttbvb je napisao/la: ↑29 okt 2022, 08:23Što je onaj iz Emirata rekao kad su ga pitali što ne ulazu u BiH.
Kaze ovi iz Srbije dodju i kažu nudimo vam da uložite u naše kompanije i da budemo poslovni partneri. Da zaradite i mi i vi.
A vi iz Bosne dodjete i kažete bio je kod nas rat, može li neka donacija?
Zato je Air Serbia dio Emirates grupe i sad imaju saradnju i sa Turkish Airlinesom, a mi dobijemo paletu hurmi...![]()
U martu je Etihad objavio da je za 6 godina napravio gubitak od čak 7,7 milijardi dolara

Ipak ove godine u prvih 6 mjeseci nakon godina gubitka , napravili su profit od 296 miliona dolara . Ovo je direktan rezultat žestoke restrukturacije kompanije, te odricanja investicija u gore navedene aviokompanije .
Ogromna je šteta što nemamo nacionalnog prevoznika , ogromna .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- ASD
- Kontakt:
Sarajevo treba ozbiljno poraditi na nocnom zivotu.
Velika turistička šansa.
Da je pameti da se povežu Beograd i Sarajevo i Sarajevo s morem.
Evropljani vole trošiti mnogo para u noćni život, a u njihovim državama ne to preskupo.
Velika turistička šansa.
Da je pameti da se povežu Beograd i Sarajevo i Sarajevo s morem.
Evropljani vole trošiti mnogo para u noćni život, a u njihovim državama ne to preskupo.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nemoj se sa njim raspravljati, on u sred ljeta, kad su zene gole na plazi ide na planinu i bude sa onima sto su u sirokom skafanderu, zakopcane do grla

Ne zna on gledati u guzice i sise ko ostali insani

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Glede turizma, Srbija je prilicno posjecenija od nase zemlje, medjutim sve su to prdimahovine u poredjenju sa teskasima na ovom polju poput Svice, Austrije i slicnih, znaci zemalja koje cak nemaju bogomdane pogodnosti poput mora.
Stos su konstantna ulaganja u infrastrukturu te ponudi koja je aktivna tokom cijele sezone. Pa tako neka poznata zimska odmaralista su odlicno prilagodjena i (pro)ljetnoj ponudi.
Vazne su naravno i druge grane. Primjera radi u Francuskoj samo od seoskog turizma ostvare blizu 1,5 milijardi eura godisnje.
Imamo potencijala ali mora se ozbiljno poraditi na raznovrnosti, uvezanosti itd. Ebes nase planine i prirodu kada sirom BiH imas na hiljade divljih deponija, odlagalista itd.
Treba nam vise poduzetnika tipa gosn Semira.
Stos su konstantna ulaganja u infrastrukturu te ponudi koja je aktivna tokom cijele sezone. Pa tako neka poznata zimska odmaralista su odlicno prilagodjena i (pro)ljetnoj ponudi.
Vazne su naravno i druge grane. Primjera radi u Francuskoj samo od seoskog turizma ostvare blizu 1,5 milijardi eura godisnje.
Imamo potencijala ali mora se ozbiljno poraditi na raznovrnosti, uvezanosti itd. Ebes nase planine i prirodu kada sirom BiH imas na hiljade divljih deponija, odlagalista itd.
Treba nam vise poduzetnika tipa gosn Semira.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 29 okt 2022, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Nazalost skroz si upravu. Cuj ismijavali i snimali momka na prijavi za posao i onda tik tok degeni nastavili trend. Kakav smo mi sup.ak civilizacije.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 12:10Ovo u Laktasima za ovog momka sto je trazio posao dno dna znaci. Nisam cuo za neki slucaj na domacim prostorima da je gori od ovog. Kakvi smo ljudi postali..
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo za momka iz Laktaša, vjerovatno trpio slične torture i ovo je ustvari kap koja je prelila čašu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- kraljttbvb
- Kontakt:
Posto nisam upucen, de nam malo vise o ovome.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 okt 2022, 14:27Ogromna je šteta što nemamo nacionalnog prevoznika , ogromna .
Bi li nam bili jeftiniji letovi ili bi imali neke druge pogodnosti?
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2022, 14:57Ovo za momka iz Laktaša, vjerovatno trpio slične torture i ovo je ustvari kap koja je prelila čašu.
Na zalost tesko da se ovakvi slucajevi mogu sprijeciti, a danas je sve lakse da se trigeruju.
Nikad ne znas kroz sta neko prolazi i s cim se nosi, zbog svoje debilne gluposti ce sad ta stara drtina nositi to na savjesti, ako je uopste ima.
-
- Kontakt:
Da li je taj debil snimao momka bez dozvole, to je pitanje. Ako jeste, porodica bi ga trebala tužiti pa da smrad trune u zatvoru ili da plati masnu kaznu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sve sto moze dobiti je tuzba da je odavao privatne i licne podatke.
-
- Kontakt:
Ne bih ja baš rekao, momak je počinio samoubistvo zbog toga. To je više nego ozbiljna stvar, a i bio je predmetom ismijavanja i sramote online.
I am not yet born; O hear me.
- alan_kardec
- Kontakt:
haha priznajem, jesam

Imao sam druga na faksu koji je znao da pjeva pa uvijek kad je neka pijanka u studentskom, vazda je ova bila na repertoaru po par puta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ovo se može smatrati i ubistvom bez predumišljaja, jer njegovo snimanje je direktno dovelo do samoubistva momka.
Čitam otac ga našao, biće da se objesio.....
Čitam otac ga našao, biće da se objesio.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.