JavierBosnia je napisao/la: ↑29 okt 2022, 22:27Mislim da samo nisi upratio. Ako se ne varam jucer je bio story sa lokacijama za kupovinu ulaznica, ispred ekonomije, fan shop, online i mislim da su 2 mjesta pred stadionom, al eto nek ti javi neko ko je bolje zapamtio
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Sve ove sto si nabrojao kad dobiju otkaz naplate obestecenje. To je praksa u cijelom svijetu raskid ugovora znaci i isplatu zato se ugovori i potpisuju da imaš neku garanciju ako te otjeraju. Ja cu sutra na utakmicu i ne trazim nista od kluba idem sto volim al isto tako trenerima i igracima je to posao a nama ljubav i zabava.napoleon72 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 17:00Ne mozes "voljet klub vise od zivota" a naplatit obestecenje, taman da te pokojni Ivica Osim smijenio. Obrukas se na dva derbija, izgubis svlacionicu, najbolji igrac te za vrat hvata u svlacionici nakon poraza, vidis da ne ide... Napusti gospodski. Cala je bio sa groznom ekipom u borbi za oba trofeja do kraja, jos Dulju izgubio. Ispao u Evropi, izgubio od Zrinje, covjek podnio ostavku i vratio se na svoje mjesto na istoku. Vasoski vidio da nece ostvarit cilj, covjek se povukao, vidi da ne ide. Otkazi pljuste u fudbalu uvijek i svima, Lamparda Chelsea nogirao kad je s jakom ekipom biljezio lose rezultate, otpustili Murinja i Di Mattea nakon ogromnih uspjeha, Manchester otpustio Solskjera, Liverpool Dalglisha, Beniteza... To je biznis.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 okt 2022, 15:37E pa upravo to, još su ovdje ljudi pisali kako bi odrali klub do zadnje marke kad bi imali priliku zbog svoje dobiti i onda mi pišu o toj ljubavi prema klubu. Garantujem da 99% ovih što pišu protiv ovih što odu iz kluba i uzimaju odštetu da bi isto to uradili čak bi i tužili klub dok im ne isplati zadnji fening. Husref je po njima trebao da oprosti to sto su ga istjerali kad je bio na drugoj poziciji i bespotrebnog tjeranja nakon poraza od NKŽ i još da ne uzme marke. E pa gospodo svako od nas bi uzeo ono sto je njegovo kad radi posao kako treba i istjera te tamo neka Sabrina koja ne zna ko si ti i koliko si zadužio klub i kao igrač i trener. U klubu su ljudi koji su kurcheviti i ne znaju ofsajd zato smo tu gdje jesmo. A nasi forumasi uporedjuju Aylu (ne bi mogla Dala u Visoko prodat) sa ženama koje imaju najjače veze i rade u najjačim klubovima svijeta.bordobijeli je napisao/la: ↑29 okt 2022, 15:08Kad odeš sam to jeste podneseš ostavku onda i ne mozes dobiti odštetu. Ako te neko otjera s posla, smjeni a ti ne zeliš i misliš da dobro radiš onda ti mora isplatiti odštetu. I svako normalan ako je s nekog mjesta otjeran i nije se prijateljski razišao logicno je da naplati odštetu. Cuj trebaš nekom oprostit lovu a on te otjerao s posla, smiješna i patetična prica.
A da je tako kako ti pricas, niko od navijaca ne bi isao u Zenicu na tekme, kupovao clanske, dresove... Svi mi klubu dajemo sve, ne trazimo i ne dobijamo nista zauzvrat, odnosno dobijamo brukanje iz sedmice u sedmicu, pa opet svaki drugi vikend guramo po 100+ km u oba pravca da gledamo Sarajevo. Jel iko i pokusao zatrazit povrat novca za sezonsku jer smo fakticki prevareni, odigrali dvije tekme kuci i ostalo 70 km od Sarajeva? A nismo milioneri kao Husref, nismo legende i ne qrcimo.se izjavama da "volimo Sarajevo vise od zivota". A volimo ga vise nego on.
-
- Kontakt:
Cim je uporedio navijace sa zaposlenim ljudima u klubu,koji imaju sve crno na bijelo, odmah ti je sve jasno.bordobijeli je napisao/la: ↑29 okt 2022, 22:44Sve ove sto si nabrojao kad dobiju otkaz naplate obestecenje. To je praksa u cijelom svijetu raskid ugovora znaci i isplatu zato se ugovori i potpisuju da imaš neku garanciju ako te otjeraju. Ja cu sutra na utakmicu i ne trazim nista od kluba idem sto volim al isto tako trenerima i igracima je to posao a nama ljubav i zabava.napoleon72 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 17:00Ne mozes "voljet klub vise od zivota" a naplatit obestecenje, taman da te pokojni Ivica Osim smijenio. Obrukas se na dva derbija, izgubis svlacionicu, najbolji igrac te za vrat hvata u svlacionici nakon poraza, vidis da ne ide... Napusti gospodski. Cala je bio sa groznom ekipom u borbi za oba trofeja do kraja, jos Dulju izgubio. Ispao u Evropi, izgubio od Zrinje, covjek podnio ostavku i vratio se na svoje mjesto na istoku. Vasoski vidio da nece ostvarit cilj, covjek se povukao, vidi da ne ide. Otkazi pljuste u fudbalu uvijek i svima, Lamparda Chelsea nogirao kad je s jakom ekipom biljezio lose rezultate, otpustili Murinja i Di Mattea nakon ogromnih uspjeha, Manchester otpustio Solskjera, Liverpool Dalglisha, Beniteza... To je biznis.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 okt 2022, 15:37
E pa upravo to, još su ovdje ljudi pisali kako bi odrali klub do zadnje marke kad bi imali priliku zbog svoje dobiti i onda mi pišu o toj ljubavi prema klubu. Garantujem da 99% ovih što pišu protiv ovih što odu iz kluba i uzimaju odštetu da bi isto to uradili čak bi i tužili klub dok im ne isplati zadnji fening. Husref je po njima trebao da oprosti to sto su ga istjerali kad je bio na drugoj poziciji i bespotrebnog tjeranja nakon poraza od NKŽ i još da ne uzme marke. E pa gospodo svako od nas bi uzeo ono sto je njegovo kad radi posao kako treba i istjera te tamo neka Sabrina koja ne zna ko si ti i koliko si zadužio klub i kao igrač i trener. U klubu su ljudi koji su kurcheviti i ne znaju ofsajd zato smo tu gdje jesmo. A nasi forumasi uporedjuju Aylu (ne bi mogla Dala u Visoko prodat) sa ženama koje imaju najjače veze i rade u najjačim klubovima svijeta.
A da je tako kako ti pricas, niko od navijaca ne bi isao u Zenicu na tekme, kupovao clanske, dresove... Svi mi klubu dajemo sve, ne trazimo i ne dobijamo nista zauzvrat, odnosno dobijamo brukanje iz sedmice u sedmicu, pa opet svaki drugi vikend guramo po 100+ km u oba pravca da gledamo Sarajevo. Jel iko i pokusao zatrazit povrat novca za sezonsku jer smo fakticki prevareni, odigrali dvije tekme kuci i ostalo 70 km od Sarajeva? A nismo milioneri kao Husref, nismo legende i ne qrcimo.se izjavama da "volimo Sarajevo vise od zivota". A volimo ga vise nego on.
- skullcrusher
- Kontakt:
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Mirvicu, stavi nam na dres sky aplikaciju umjesto Turkish-a, ubleho jedna!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Dotakli smo dno! Hvala svim ublehama, yebali vas kriminalci
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Istančan njuh za dobrobit kluba
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta vi pricate
znate li vi sta je belator
njegove pare pa jel nek radi sta hoce
znate li vi sta je belator
njegove pare pa jel nek radi sta hoce
Eto nam Bellator, puce bruka ogromna. Nije mu Mirvic sponzor, nego FKS. Cestitke, Ismire! Ubleho neizivljena!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Peh klub. Čovjek dok je došao u dodir s FKS krenuo mu život ka dole 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
O ovome ja govorim kad im yebem mater. Pored kante za nabijanje, klub je srozan na najnizi moguci nivo od kako ga pratim i sa zadovoljstvom cu pljuvat sve sto mi se nadje na putu, a i onog ko bilo kojeg budzetliju proba da odbrani u ovom klubu, nebitno je li igrac, trener, uprava ili ostali.
I da se citiram iz 2021,
Nabijem na khurac svakog igraca i trenera kojeg celavi smrad dovede u klub, pa da mi je brat rodjeni
I da se citiram iz 2021,
Nabijem na khurac svakog igraca i trenera kojeg celavi smrad dovede u klub, pa da mi je brat rodjeni
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 29 okt 2022, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
- skullcrusher
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
samo pratiti aktuelnostiBegovicRamiz je napisao/la: ↑20 okt 2022, 19:07jeste li vidjeli clanak o covjeku koga sponzorisemo da je zbrisao u Njemacku po naredjenu osmice usljed ovih hapsenja
E moj Mirvicu moja naivcino
- PapirnaMarka
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑11 okt 2022, 14:51Ne pratim Stojnica kao licnost, ali evo usao sam da pogledam clanke u vezi njega i prelistao unazad nekoliko godina. Niti jedan u vezi sa nekim kriminalnim radnjama, sportista, ugostitelj, politicar - tu se vrti njegova prica. Ne pratim ni taj sport, ali po tim nekim ugovorima i slicno se cini kao uspjesan u tom sto radi. Ako Mirvic vidi neku obostranu korist nemam nista protiv.
Da je osudjeni bjegunac Mamic upao u klub pozdravljao bi se potez, ovako vecina odmah osudjuje. Al dobro haj![]()
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 15:33Sta je lose u vezi Stojnica,covjek je u Belatoru,nas navijac i prije je nosao dres i ulazio u meceve sa istim. Faco je nas navijac od kad znam za sebe,uvijek je sjedio sa igracima,upravama i to ce ti tako biti uvijek nit to ko moze sprijeciti
Banujte se sami momci.
Bravo Ismire Mirvicu,genijalan marketinški potez da se dres FK Sarajeva pronosa po krugu zatvora u Vojkovicima u popodnevnoj šetnji 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 nov 2022, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moj nije bio u vezi Stojnica al haj hahahahahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kakve veze ima sto je sponzorisan tada je bio cist i sada je dok se ne dokaze drugacije, frajer je bivsi igrac Sarajeva MMA borac, navijac Sarajeva i ne serite bezveze da bi nesta srali isto kao da jedva cekaju pojedinci nesta da se desi lose, mnogo gorih poteza je bilo sutra svi u Zenicu, a ne komentarisati utakmicu sa foruma.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 30 okt 2022, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, nedimmmm1337, roccosiffredi, SineTalexy, Vanja8 i 79 gostiju.