Faćo reče neki dan na Live-u da je direktno pričao s Feđom. Ne znam jesi li gledao?KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:36Koliko samo mislis da znas sve a ustvari si samo mahalusa obicna, nisi svjestan.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 09:36Je li istina Boga Vam da Faćo i dalje ima kontakt direktni sa trenerima Sarajeva. Mislim ne možemo mi zajebavati zbog Zule i sličnih, ali kriminalci kao Faćo, Stojnić su ozbiljni likovi i puno opasniji za razliku od Zule, Bombe i drugih...
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kod njih se fudbal računa od 1995 tako da prethodnih 130 godina se ne pika jbgBalorda je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:48Čekajte ljudi, pa kako je jedan od komšija, tj. najvećih mitomana i falsifikatora apsolutno svega, usporedio Slobodu (najbezuspješniji i najbesmisleniji fudbalski klub ikad) sa Aston Villom, jednim od najtrofenijih engleskih klubova ikad![]()
Ovo dovoljno govori kakvi fudbalski analfabeti pišu ovdje, zadojeni svim drugim pogrešnim stvarima mimo fudbala.
Smisao fudbala je u navijačima, a kad ih ne bude (realnost je da popularnost fudbala u svijetu opada, pogotovo među novim generacijama), neće biti ni fudbala.
Znači, klubovi koji nemaju navijača, ili imaju zanemariv broj istih, su besmisleni klubovi. Prepoznat ćete sami na koga mislim.
Sloboda je, Bogu hvala, među 5-6 klubova u državi sa najvećom bazom navijača, u kontinuitetu otkad se lopta kotrlja bh. oranicama.
Znači, klubovi koji nemaju navijača, ili imaju zanemariv broj istih, su besmisleni klubovi. Prepoznat ćete sami na koga mislim.

Sloboda je, Bogu hvala, među 5-6 klubova u državi sa najvećom bazom navijača, u kontinuitetu otkad se lopta kotrlja bh. oranicama.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Haj Boga ti nisam ja fan engleske lige kao ti ,vidim da zadnjih 30 godina sutaju loptu bezuspjesno pa mi pade na pamet SlobodaBalorda je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:48Čekajte ljudi, pa kako je jedan od komšija, tj. najvećih mitomana i falsifikatora apsolutno svega, usporedio Slobodu (najbezuspješniji i najbesmisleniji fudbalski klub ikad) sa Aston Villom, jednim od najtrofenijih engleskih klubova ikad![]()
Ovo dovoljno govori kakvi fudbalski analfabeti pišu ovdje, zadojeni svim drugim pogrešnim stvarima mimo fudbala.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Šta ima gledat, vrtila se slika njih dvojice kod nas na pdfu, od tog dana pa do otkaza, feđa tablete piokolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 11:08Faćo reče neki dan na Live-u da je direktno pričao s Feđom. Ne znam jesi li gledao?KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:36Koliko samo mislis da znas sve a ustvari si samo mahalusa obicna, nisi svjestan.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 09:36Je li istina Boga Vam da Faćo i dalje ima kontakt direktni sa trenerima Sarajeva. Mislim ne možemo mi zajebavati zbog Zule i sličnih, ali kriminalci kao Faćo, Stojnić su ozbiljni likovi i puno opasniji za razliku od Zule, Bombe i drugih...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Za mene lično najbolji hercegovački derbi u historiji. Bar ono što znam.
Lijepe utakmice na super stadionu sa sjajnom akustikom. Očekujem isto i danas. Široki sigurno motiviran zbog visokog poraza od Zrinjskog u prethodnom duelu pod BB. Široki godinama vjerovatno najbolji domaćin lige i sigurno da je možda ovo jedini stadion u BiH gdje se za ovakav Zrinjski ne može reći da je favorit u ovoj utakmici. Zrinjski već dvije utakmice u nazovimo krizi. Da li ima igrača iz jednog ili drugog kluba da su suspendovani za večeras?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Sigurno najveca utakmica gdje se susrecu dva najtrofejnija kluba u poslijeratnoj BiH iz Hercegovine ,derbi gdje mozes otici u dresu protivnicke momcadi a znas da ces ostat zivkolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 11:54
Za mene lično najbolji hercegovački derbi u historiji. Bar ono što znam.
Lijepe utakmice na super stadionu sa sjajnom akustikom. Očekujem isto i danas. Široki sigurno motiviran zbog visokog poraza od Zrinjskog u prethodnom duelu pod BB. Široki godinama vjerovatno najbolji domaćin lige i sigurno da je možda ovo jedini stadion u BiH gdje se za ovakav Zrinjski ne može reći da je favorit u ovoj utakmici. Zrinjski već dvije utakmice u nazovimo krizi. Da li ima igrača iz jednog ili drugog kluba da su suspendovani za večeras?

Godinam su nabijali kompleks nama mostarcima i uzimali nam igrace sve do neki dan pocevsi od Dzidica,Kordica,Crnova,Landeke,Papca,Kozula,Pandze i mnoge mnoge druge omladince jer su imali dosta jace financije i privlacili boljim ugovorima ali dosta se toga okrenulo u nasu korist a utakmice pod BB 3:2 i preokret u zadnjih 10 minuta kao i ova 3:4 dok su jos bili konkurentni su taj isti kompleks potjerali preko Zovnice.
Mislili su vjecno da ce sav hercegovacki novac ici samo njima

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hoćeš ići na Pecaru? @antipolitika3
Dobar mi je i onaj derbi kad ste vodili 1:0 u prvom mislim golom Todorovića kad je lobovao golmana Širokog, a onda Široki okrenuo u drugom poluvremenu za svega par minuta. Menalo dao ja mislim izjednačujući gol. Ima tome 3/4 sezone...
Dobar mi je i onaj derbi kad ste vodili 1:0 u prvom mislim golom Todorovića kad je lobovao golmana Širokog, a onda Široki okrenuo u drugom poluvremenu za svega par minuta. Menalo dao ja mislim izjednačujući gol. Ima tome 3/4 sezone...
- kolezeljovac
- Kontakt:
https://youtube.com/shorts/mhH6UQCqd0k?feature=share
Kad ovako danas Jakirović na Bagarića ili Vukoju krene
Kad ovako danas Jakirović na Bagarića ili Vukoju krene

-
- Kontakt:
BratE cvike ponesite, upeklo sunce u Sirokom, ljudi u sorcevima hodaju gradom
Ceka nas istinski spektakl. Sudeci po broju prodanih karata Pecara ce vjerovatno biti puna, a u prilog idu i ove svabe i ostali gastarbajteri zbog blagdana.
E, Zrinjski je bez ikakve sumnje kvalitetnija momcad, no vidljiva je prisutnost umora, nije lako igrati u ovome tempu. Po meni, danas su sanse 50:50
@antipolitika jel nas Soldo danas na vratima?

Ceka nas istinski spektakl. Sudeci po broju prodanih karata Pecara ce vjerovatno biti puna, a u prilog idu i ove svabe i ostali gastarbajteri zbog blagdana.
E, Zrinjski je bez ikakve sumnje kvalitetnija momcad, no vidljiva je prisutnost umora, nije lako igrati u ovome tempu. Po meni, danas su sanse 50:50
- Antipolitika3
- Kontakt:
Soldo vjerovatno,druga dva golmana su ozljedjena.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑30 okt 2022, 12:59BratE cvike ponesite, upeklo sunce u Sirokom, ljudi u sorcevima hodaju gradom![]()
Pusti li vam gol ide mu raskid ugovora

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Momak iz Britvice, pa mora pustiti bar jedanAntipolitika3 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 13:11Soldo vjerovatno,druga dva golmana su ozljedjena.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑30 okt 2022, 12:59BratE cvike ponesite, upeklo sunce u Sirokom, ljudi u sorcevima hodaju gradom![]()
Pusti li vam gol ide mu raskid ugovora![]()

Kiksaj Zrinjski, molim te! 

- Antipolitika3
- Kontakt:
Jeste,tad nas mlatnuli a nije im trebalo ni za sto a mi se sa pitarima borili za titulu .kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 12:13Hoćeš ići na Pecaru? @antipolitika3
BAKA tad izveo ultra defanzivnu momcad a trebala nam pobjeda

I onda kazu hercegovci namjestaju

Pjevali nam ,Dragane nema titule

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Apsolutno se slažem, plus Vedo i Ruhotina sjajno radilikolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 11:54Za mene lično najbolji hercegovački derbi u historiji. Bar ono što znam.

- kolezeljovac
- Kontakt:
Pazi reakcije komentatora Vede i Ruhotine na 1:45:50OPI je napisao/la: ↑30 okt 2022, 14:49Apsolutno se slažem, plus Vedo i Ruhotina sjajno radilikolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 11:54Za mene lično najbolji hercegovački derbi u historiji. Bar ono što znam.![]()
Filijala protiv Reala na Bilinom,sretno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Vi ste simpatizeri, tako se ponašate. Navijači pomažu svom klubu, vi 30 godina gledate kako vam mešetare klub i ne radite apsolutno ništa. Skupina zvana Fukare više u nekakvom bojkotu nego na tribinama, a i kada budu prisutni teško da ih ima više od 100 u kopu.Sky9 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 11:21Smisao fudbala je u navijačima, a kad ih ne bude (realnost je da popularnost fudbala u svijetu opada, pogotovo među novim generacijama), neće biti ni fudbala.
Znači, klubovi koji nemaju navijača, ili imaju zanemariv broj istih, su besmisleni klubovi. Prepoznat ćete sami na koga mislim.![]()
Ništa niste naučili iz onog ispadanja prije desetak godina. Da vam nije bilo Husića još bi igrali kantonalne derbije sa Radničkim i Bratstvom, a kako je krenulo uskoro će to opet biti realnost.
Da zavisi od navijača, Sloboda bi davno bila ugašena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Može li neko staviti sastave sve četiri ekipe što igraju od 17:00?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Grk1234 i 15 gostiju.