Imali ste vi i u prošlosti finih kriminalnih eksponata u klubu, svaka čast.

Imali ste vi i u prošlosti finih kriminalnih eksponata u klubu, svaka čast.
Elaboriraj.Sky9 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 09:14Imali ste vi i u prošlosti finih kriminalnih eksponata u klubu, svaka čast.![]()
![]()
Takvi ljudi su nezaobilazan faktor u ovom regionu
Samo spominjane Aston Ville u kontekstu neuspjeha, dovoljno govori koliko zapravo malo do nimalo znanja imaš o nogometu općenito.Antipolitika3 je napisao/la: ↑29 okt 2022, 21:02Koji vas klub iz stranih liga podsjeca na Slobodu?
Mene Aston Vila totalno nebitan klub ,samo bezveze sutaju loptu godinama.
Vas ono baš ne zaobilaze
Popio sam koju pa sam okasnio, al' dana igra sedmerostruki šampion!
Kakav je čovjek, hoće li izraditi?kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri![]()
I FKS je u kontaktu s njim. Nije u dobrom odnosu nikako s Borcem, naši su s njegovim menadžerom u kontaktu i imaju navodno neki dogovor.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:00Kakav je čovjek, hoće li izraditi?kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri![]()
Realno, ne treba od njeg Ronalda praviti. Želji treba golgeter koji ima 15+ golova u nogama. Kulenović je simpatičan.
Ara je sigurno u slobodnom padu, slomljen i fizički i psihički. Ako povreda nije hronična, valjalo bi pokušati da se podigne.
Željo nema neke pare. Nekih ekstra igrača slobodnih nema na zimu. Tako da, ne bih se nešto posebno nadao. Gurati ovako, pa šta bude. Više me zabrinjava ova sigurnost i skauta i navijača Borca, da će Borac biti 2. a Željo 4.![]()
Ti već upisao bodove.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:03I FKS je u kontaktu s njim. Nije u dobrom odnosu nikako s Borcem, naši su s njegovim menadžerom u kontaktu i imaju navodno neki dogovor.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:00Kakav je čovjek, hoće li izraditi?kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri![]()
Realno, ne treba od njeg Ronalda praviti. Želji treba golgeter koji ima 15+ golova u nogama. Kulenović je simpatičan.
Ara je sigurno u slobodnom padu, slomljen i fizički i psihički. Ako povreda nije hronična, valjalo bi pokušati da se podigne.
Željo nema neke pare. Nekih ekstra igrača slobodnih nema na zimu. Tako da, ne bih se nešto posebno nadao. Gurati ovako, pa šta bude. Više me zabrinjava ova sigurnost i skauta i navijača Borca, da će Borac biti 2. a Željo 4.![]()
Što se tiče Borca, Borac iduću nedjelju poslije tekme na Grbavici zaostaje za nama 4 boda i do kraja sezone će nam puhati u leđa... U naredne tri tekme igraju sve na strani ako sam dobro shvatio sinoć komentatora...
Dobro si shvatio sinoć komentatora, igramo na Grbavici, pa u Trebinju, pa Bijeli Brijeg, i najboljoj našoj partiji se nadam upravo na Grbavicikolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:03I FKS je u kontaktu s njim. Nije u dobrom odnosu nikako s Borcem, naši su s njegovim menadžerom u kontaktu i imaju navodno neki dogovor.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:00Kakav je čovjek, hoće li izraditi?kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Upravo mi je stigla informacija da je Kulenović usmeno dogovorio dolazak u FKŽ. Ako ga ko poznaje nek provjeri![]()
Što se tiče Borca, Borac iduću nedjelju poslije tekme na Grbavici zaostaje za nama 4 boda i do kraja sezone će nam puhati u leđa... U naredne tri tekme igraju sve na strani ako sam dobro shvatio sinoć komentatora...
Jašta, sad imate isti teren, cijelu sedmicu trenirati na njemu i bit ćete spremni.Avanti1926 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:11Dobro si shvatio sinoć komentatora, igramo na Grbavici, pa u Trebinju, pa Bijeli Brijeg, i najboljoj našoj partiji se nadam upravo na Grbavicikolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:03I FKS je u kontaktu s njim. Nije u dobrom odnosu nikako s Borcem, naši su s njegovim menadžerom u kontaktu i imaju navodno neki dogovor.LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:00
Kakav je čovjek, hoće li izraditi?
Što se tiče Borca, Borac iduću nedjelju poslije tekme na Grbavici zaostaje za nama 4 boda i do kraja sezone će nam puhati u leđa... U naredne tri tekme igraju sve na strani ako sam dobro shvatio sinoć komentatora...![]()
U pravu si ti, ali donekle. Ne može FK Sarajevo, niti bilo ko, bilo kome biti policajac. Odgovoran si za svoje postupke u svakom momentu. Vezati to za klub, ili nešto drugo, pokazatelj je nezrelog načina razmišljanja.
Sedmerostruki šampion NKŠB.
Koliko samo mislis da znas sve a ustvari si samo mahalusa obicna, nisi svjestan.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 09:36Je li istina Boga Vam da Faćo i dalje ima kontakt direktni sa trenerima Sarajeva. Mislim ne možemo mi zajebavati zbog Zule i sličnih, ali kriminalci kao Faćo, Stojnić su ozbiljni likovi i puno opasniji za razliku od Zule, Bombe i drugih...