FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvu samo srecu imaju svi oko FKS sto se za svo vrijeme ovog brukanja igra u Zenici nisu ni svjesni.
Sram i stid vise da ih bude za ovo sve sto nam priredjuju od igre do ovog Sky kriminalca i onih zaposlenih ublehasa.
Cime oni misle vratit narod na tekme?? Kakve samo poteze prave pa ovo ni retard ne bi radio
Sram i stid vise da ih bude za ovo sve sto nam priredjuju od igre do ovog Sky kriminalca i onih zaposlenih ublehasa.
Cime oni misle vratit narod na tekme?? Kakve samo poteze prave pa ovo ni retard ne bi radio
U ovom, konkretnom, slučaju ne vrijedi presumpcija nevinosti. Stojnić je bio predmetom istražnih radnji koje mogu trajati između mjesec i šest mjeseci. Nakon zaključenja istrage, sudija za prethodni postupak, izdaje naredbu za hapšenje. Uhapšeni može ostati u pritvoru max. dva mjeseca. Za to vrijeme mora biti podignuta tužba pred nadležnim sudom i određen početak suđenja. Sudija za prethodni postupak određuje da li će se optuženik braniti sa slobode, ili iz pritvora. Obzirom da je optužni prijedlog međunarodna prostitucija, a gdje se istraga provodi u saradnji sa više evropskih policija i tužilaštava, gorepomenuta presumpcija nevinosti se ne odnosi na dotičnog.guadalupe je napisao/la: ↑30 okt 2022, 00:06Kakve veze ima sto je sponzorisan tada je bio cist i sada je dok se ne dokaze drugacije, frajer je bivsi igrac Sarajeva MMA borac, navijac Sarajeva i ne serite bezveze da bi nesta srali isto kao da jedva cekaju pojedinci nesta da se desi lose, mnogo gorih poteza je bilo sutra svi u Zenicu, a ne komentarisati utakmicu sa foruma.
Ostaviti po strani stojnica, okrenimo se terenu. Nova tri boda danas su vrlo vazna, mislim da ako pobjedimo, podignut ce se atmosfera i moral igracima plus hvatamo koliko toliko prikljucak. Sretno
- JavierBosnia
- Kontakt:
Fin momak, sportista. Ne bih se ja njemu zamjeraoSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 okt 2022, 08:10Gdje je brat @JavierBosnia da nam napiše listao sam razne portale i nema ništa loše o Denisu![]()
Ovakve perspektivne sportiste samo treba sponzorisat bravo Mirviću doktore!!!

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mirvic je dobro ograjisao negdje i to dobro
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
On je sjajna osoba. i nikad nista lose ne misli. Nazalost takvi ljudi nisu stvoreni za fudbal.jer ce uvek biti ljudi koji zele da iskoriste njegovu dobrotu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba savjetovati Mirvica, da prosirimo marketing i na Srbiju. Tamo nas rasirenih ruku ceka Kristijan Golubovic, da malo ponosa dres po zatvorima.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
I pakao i ponore

Široki da uzme makar bod danas i na -8 smo
Hajde ljudi, lijep dan, zovite 2-3 havera, Zenica je 40 min udaljena.
Gdje god da igraš ti!
Gdje god da igraš ti!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Teske muke ali pobjeda 2:1
Brejs Dala,za njih zabija Heba sa 35m i dolazi pred zapad u stilu Messia da usuti hejtere iz DK
Brejs Dala,za njih zabija Heba sa 35m i dolazi pred zapad u stilu Messia da usuti hejtere iz DK

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 30 okt 2022, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sretno naši
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kod nas nema Ikica i kod Igmana Biber i Besagic
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
❤
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
U19
25minut
Radnik(H)-Sarajevo 0:1 Bjelonja iz penala
25minut
Radnik(H)-Sarajevo 0:1 Bjelonja iz penala
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, OzmoodPinglewood, Posejdon i 58 gostiju.