Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
SARAJEVO: Šahinović, Trako, Mulalić, Čataković, Đokanović, Varešanović, Tomašević, Džafić, Avramovski, Drobarov, Suljić.
IGMAN KONJIC: Ćeman, Duraković, Velić, Drljević, Hrelja, Hebibović, Bodul, Alagić, Mahmić, Jakupović, Ramić.
ŠIROKI BRIJEG: Josipović, Valinčić, Mašić, Vukoja, Kpan, Lukić, Pejić, Lovrić, Ćavar, Kuprešak, Bruno.
ZRINJSKI: Soldo, Barišić, Ćorluka, Bekić, Ćuže, Jakovljević, Sučić, Ilinković, Janković, Tičinović, Bilbija.
IGMAN KONJIC: Ćeman, Duraković, Velić, Drljević, Hrelja, Hebibović, Bodul, Alagić, Mahmić, Jakupović, Ramić.
ŠIROKI BRIJEG: Josipović, Valinčić, Mašić, Vukoja, Kpan, Lukić, Pejić, Lovrić, Ćavar, Kuprešak, Bruno.
ZRINJSKI: Soldo, Barišić, Ćorluka, Bekić, Ćuže, Jakovljević, Sučić, Ilinković, Janković, Tičinović, Bilbija.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Sudeći po sastavima, biće zanimljivo i na BP....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Očekujemo evropsko suđenje u lištici i vatreno u Zenici 

Zamisli koliki hajvan moras biti da gledas i slusas sta Faco prica na yebenom liveukolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 11:08Faćo reče neki dan na Live-u da je direktno pričao s Feđom. Ne znam jesi li gledao?KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:36Koliko samo mislis da znas sve a ustvari si samo mahalusa obicna, nisi svjestan.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 09:36Je li istina Boga Vam da Faćo i dalje ima kontakt direktni sa trenerima Sarajeva. Mislim ne možemo mi zajebavati zbog Zule i sličnih, ali kriminalci kao Faćo, Stojnić su ozbiljni likovi i puno opasniji za razliku od Zule, Bombe i drugih...

Šta je ovo Condric drugu zaredom rezerva Soldi na golu Zrinjskog 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hvala za vrijeđanjeMrkiMedo je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:14Zamisli koliki hajvan moras biti da gledas i slusas sta Faco prica na yebenom liveukolezeljovac je napisao/la: ↑30 okt 2022, 11:08Faćo reče neki dan na Live-u da je direktno pričao s Feđom. Ne znam jesi li gledao?KONTRASVIH je napisao/la: ↑30 okt 2022, 10:36
Koliko samo mislis da znas sve a ustvari si samo mahalusa obicna, nisi svjestan.![]()
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Čondrić je valjda povrijeđen.
Ja ne razumijem zašto navijači Sarajeva Dala pljuju a stalno u sastav uvrštavaju Džafića i Avramovskog. Avramovski uvijek povrijeđen, ne znam kakvu statistiku ima. Džafić isto, ne sjećam se kad je dao zadnji gol, vjerovatno ono odmah na početku prvenstva.
Ja ne razumijem zašto navijači Sarajeva Dala pljuju a stalno u sastav uvrštavaju Džafića i Avramovskog. Avramovski uvijek povrijeđen, ne znam kakvu statistiku ima. Džafić isto, ne sjećam se kad je dao zadnji gol, vjerovatno ono odmah na početku prvenstva.
Ima li još karti u Zenici ili je sad vec kasno.Da nije zatvoren auto put.Moze li se stic preko Kiseljaka.
Jesi li vidio zašto?LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:49Čondrić je valjda povrijeđen.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sta je ovo u odbrani Igmana kakve su ovo akrobate 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Meraak1921
- Kontakt:
Bogme Igman zasluzuje samo drugu ligu, kakve su ovo greske ? Stid me filijalee mi
-
- Kontakt:
Nisam, gledam Široki.mnon46 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:08Jesi li vidio zašto?LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:49Čondrić je valjda povrijeđen.
Vidim na tekstualnom da je nešto promašio. Jbg promaši i Darwin Nunez. Džafić kad god sam gledao Sarajevo, nikad ništa nije uradio. Ali dobro, to je samo moje mišljenje.
Ovaj češće promaši ovakvu situaciju nego što Haaland zabijaLeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:16Nisam, gledam Široki.mnon46 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:08Jesi li vidio zašto?LeonProfessional je napisao/la: ↑30 okt 2022, 16:49Čondrić je valjda povrijeđen.
Vidim na tekstualnom da je nešto promašio. Jbg promaši i Darwin Nunez. Džafić kad god sam gledao Sarajevo, nikad ništa nije uradio. Ali dobro, to je samo moje mišljenje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobra utakmica na najboljem stadionu u Bosni.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Nema na Grbavici niko nocas baki
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo porezna vreba.
- prisonbreak
- Kontakt:
Znam, zato i kazem na najboljem stadionu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 okt 2022, 17:45Samo porezna vreba.

-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 30 okt 2022, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro poluvrijeme na Bilinom,dosta brz tempo za nase standarde,odbrana Igmana kriminal
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.