Hvala!HordasOdMalena je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:56Evo ovako.
![]()
Kakva penalcina

Hvala!HordasOdMalena je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:56Evo ovako.
![]()
I show Mirze Kazlagića
de ne risekillafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2022, 15:25
ne bas komsija, po tim pravilima ste izgradili koeficijent i uigravali istih 11 kroz sezonu jer pobogu - ne moze bas vas sudija osakatiti toliko. dok drugi cuvaju igrace kad imaju dva kartona, vi se toga ne bojite.
eto objasni kako hasicu 18mj a profesoru 1500KM?
Iskompleksirani pijaćari ponovno pjene. Malo jučer, malo danas.GradKamena2 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:32Moze li neko postavit video gdje Jakirevic udara Milovica?
Nebi tvog zutog drug.esprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:43Ove godine se najmanje steli Borcu. Al znas kako kaze nas narod posto stavis zvono na sebe ono ce stalno zvoniti i tesko ces ga skinuti. Samo delegiranje Njegomirovica, Bilbije, Kesica i Gigovica navlaci bijes i gledaju se sitnice. Evo recimo sutra gledaj Tuzla-Zeljeznicar, kvota 1,02 je da ce Santos dobiti zuti karton i nece igrati protiv Borca.
Hshsjsshs he7hshshsuu hhsuocvkslha osiudus jsuusoso.
Za naše igrace je dupli pas nauka, a kamoli udvajanje igraca.
13 godina sam na ovom forumu..i ovo je najpametniji post koji sam ikada procitao ovdje....Nemam pojma za koga navija ovaj momak,ali svaka cast na svakom slovu ovdje!!feniksptica je napisao/la: ↑30 okt 2022, 23:23Kad je Vico glup relano. Neznanje. Prije funkcije oko Borca i u savezu sigurno nije gledo 3 utakmice.
Zrinjsi se gura godinama. Al ljudi znaju ako treba. Odradis jedan ofsajd il neki penal das i to je to. Ostatk utakmice odradis 50-50
A Borcu kad se pomaze to je **** u glavu od 1 do 90 minute..1001 neko bespotrebno navlacenje auta nekakvog bezveznog kontakta. Eh tu je ta razlika o kojoj ti pricas
Iznenadio me martinovic sa sudjenjemSuvorov je napisao/la: ↑31 okt 2022, 16:04Nebi tvog zutog drug.esprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:43Ove godine se najmanje steli Borcu. Al znas kako kaze nas narod posto stavis zvono na sebe ono ce stalno zvoniti i tesko ces ga skinuti. Samo delegiranje Njegomirovica, Bilbije, Kesica i Gigovica navlaci bijes i gledaju se sitnice. Evo recimo sutra gledaj Tuzla-Zeljeznicar, kvota 1,02 je da ce Santos dobiti zuti karton i nece igrati protiv Borca.
Da je svirao cist penal koji mu se pred nosom desio moglo bi se reci da je sudio bez greske..esprit24 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 16:25Iznenadio me martinovic sa sudjenjemSuvorov je napisao/la: ↑31 okt 2022, 16:04Nebi tvog zutog drug.esprit24 je napisao/la: ↑30 okt 2022, 21:43Ove godine se najmanje steli Borcu. Al znas kako kaze nas narod posto stavis zvono na sebe ono ce stalno zvoniti i tesko ces ga skinuti. Samo delegiranje Njegomirovica, Bilbije, Kesica i Gigovica navlaci bijes i gledaju se sitnice. Evo recimo sutra gledaj Tuzla-Zeljeznicar, kvota 1,02 je da ce Santos dobiti zuti karton i nece igrati protiv Borca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.