FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
21%
2. Borbu za Evropu
93
47%
3. Sredinu tabele
37
19%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 198

Hansestadt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hansestadt » 31 okt 2022, 17:49

kolezeljovac je napisao/la:
31 okt 2022, 17:46
Hansestadt je napisao/la:
31 okt 2022, 17:24
Omar Beca dvije asistencije u dvije zadnje utakmice. Dobra partija danas od njega. Kakva je situacija sa Gasalom, bas steta, on bi nam dobro dosao kako je usao u ovu sezonu.
Bgm protiv ovakvog Amoaha nema mjesta.... Amoah što golovi, što asistencije plus borben, brzina.... Amoah direktno bodove donio protiv Veleža, danas, Igmana, Posušja....
Ne mislim da bi igrao ispred njega uopste, nego cisto radi sirine i opcija.

blueDBR
Kontakt:

Post Postao/la blueDBR » 31 okt 2022, 17:53

Jos punije nego ovdje aBd :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

AL TEBE NE DAM, JER TI SI ZIVOT MOOOOOJ!

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 31 okt 2022, 18:07

Victor je napisao/la:
28 okt 2022, 21:21
MocMahale444 je napisao/la:
27 okt 2022, 18:46
Tuzla city nije losa ekipa ali mozemo uzeti 3 bobe ako budemo kako treba a ovo se najvise odnosi na Stilu.
Nema povlacenja ako zabijemo azinim kamikazama, uvijek poslije gola se povucemo.
Oni nemaju sredine osim onog Karica koji eto pokazuje nesto.
Ma tuzla je bas nedefinisana...razbiju pitare pa mi njih, uzmi bod zrinji a popuse dje su apsolutni favorit...al po meni nam nekako leze, ocekujem pobjedu 1:2
:kafa: :kafa: :kafa:
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 31 okt 2022, 18:07

Nema sta, Genjac dobro komunicirao sa igracima :rol: cestitke ekipi, i cijelom strucnom stabu.

BosanskaLiga
Kontakt:

Post Postao/la BosanskaLiga » 31 okt 2022, 18:09

let3 je napisao/la:
31 okt 2022, 16:01
Uhhh, sjooo tegobe i muke zadnjih 10 minuta :sick:

Vrlo bitna pobjeda protiv opasnog protivnika :thumbup: cestitke ekipi.

Malo kritike:
Beganovic vise ne smije igrati. Na osnovu cega ga toliko forsiraju ? Cime je on to zasluzio ? Najgori napadac u ligi !! Ni gola ni asistencije, proci ce citava sezona on nece imati nikakav ucinak. Nije ni Haracic neka igracina , ali opet nepravda prema momku.
Stavi radije gore ako treba golmana Muftica ili Vegu, bice korisniji od Dzenisa. Frajer je konstantno igrac manje. Eto, takve tvrdoglavosti najvise zamjeram Mulalicu.

Stilic, Beca i Amoah danas najbolji na terenu :clap: s tim sto je Beca promasio zicer.
Ne pratiš ti dobro Beganović ima jednu asistenciju istina da ga nece gol, Al danas je u najmanju ruku odigrao dobro, i poništen mu je čist gol nije bio ofsajd

Grbavac
Kontakt:

Post Postao/la Grbavac » 31 okt 2022, 18:16

Joj Boze,daj nam napadaca,daj malo bekova,daj malo sreće i smirenosti da je uzmemo,da popizdimo kolektivno!Cekamo dugo,predugo!

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 31 okt 2022, 18:17

Ja bih bio prezdovoljan sa 7 bodova u naredne 3 utakmice.

Derbi se nipošto ne smije odgoditi.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 31 okt 2022, 18:19

E da nas onaj šup.ak koji se odaziva na ime peljto nije oštetio danas bi bili prvi
moSa ljoŽe

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 okt 2022, 18:20

BosanskaLiga je napisao/la:
31 okt 2022, 18:09
let3 je napisao/la:

Malo kritike:
Beganovic vise ne smije igrati. Na osnovu cega ga toliko forsiraju ? Cime je on to zasluzio ? Najgori napadac u ligi !! Ni gola ni asistencije, proci ce citava sezona on nece imati nikakav ucinak. Nije ni Haracic neka igracina , ali opet nepravda prema momku.
Stavi radije gore ako treba golmana Muftica ili Vegu, bice korisniji od Dzenisa. Frajer je konstantno igrac manje. Eto, takve tvrdoglavosti najvise zamjeram Mulalicu.

Stilic, Beca i Amoah danas najbolji na terenu :clap: s tim sto je Beca promasio zicer.
Ne pratiš ti dobro Beganović ima jednu asistenciju istina da ga nece gol, Al danas je u najmanju ruku odigrao dobro, i poništen mu je čist gol nije bio ofsajd
Promakla mi je ta jedna asistencija, ne znam kad ju je upisao, ali za najisturenijeg igrača na terenu (koji btw. redovno igra) lik ima katastrofalnu statistiku.
Kažeš "neće ga gol" ali kako će ga moći kad nema ni brzinu, ni šut, ni skok (igru glavom), ni neku tehniku da sam sebi stvori šansu. Nema ga u nekim šansama uopšte. Normalno da ga neće gol.
Grozan napadač, realno.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 31 okt 2022, 18:30

Šta priželjkujete/očekujete u preostala 3 kola jesenjeg dijela?

Tabela
1.Zrinjski 33 boda
2.Široki Brijeg 29 bodova
3.Željezničar 28 bodova
4.Borac Banja Luka 27 bodova

Raspored:
Zrinjski
1.Velež-Zrinjski
2.Tuzla City-Zrinjski
3. Zrinjski-Borac Banja Luka

Široki Brijeg
1.Široki Brijeg-Sloga Doboj
2.Velež-Široki Brijeg
3.Široki Brijeg-Tuzla City

Mi
1.Željezničar-Borac Banja Luka
2.Sarajevo-Željezničar
3.Željezničar-Posušje

Borac Banja Luka
1.Željezničar-Borac Banja Luka
2.Leotar-Borac Banja Luka
3.Zrinjski-Borac Banja Luka
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 31 okt 2022, 18:36

Nepredvidivo,tezak raspored i nezgodne tekme kod sve 4 ekipe,ja bi bio zadovoljan sa 7 bodova do kraja
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 31 okt 2022, 18:37

kolezeljovac je napisao/la:
31 okt 2022, 18:30
Šta priželjkujete/očekujete u preostala 3 kola jesenjeg dijela?

Po meni samo je bitno ostati u top 3 do polusezone i razlikom za Zrinjskim od -5 pa do -3. Mi sa 7 bodova iz sljedeće 3 utakmice i ako oni odigraju nerješeno sa Borcem i Veležom, onda bi došli na -3, ako budemo 3/3 onda smo isti. Generalno, poslije pitara imamo najlakši raspored do kraja 2. dijela i u prve 3 utakmice u drugoj polusezoni se itekako može prelomit sezona.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Gumistucna
Kontakt:

Post Postao/la Gumistucna » 31 okt 2022, 19:14

Ima li neko snimljen moment ulaska Bekrije,i onaj aplauz "njegovog" stadiona.Milina bilo pogledat
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini

BosanskaLiga
Kontakt:

Post Postao/la BosanskaLiga » 31 okt 2022, 19:25

let3 je napisao/la:
31 okt 2022, 18:20
let3 je napisao/la:

Malo kritike:

Promakla mi je ta jedna asistencija, ne znam kad ju je upisao, ali za najisturenijeg igrača na terenu (koji btw. redovno igra) lik ima katastrofalnu statistiku.
Kažeš "neće ga gol" ali kako će ga moći kad nema ni brzinu, ni šut, ni skok (igru glavom), ni neku tehniku da sam sebi stvori šansu. Nema ga u nekim šansama uopšte. Normalno da ga neće gol.
Grozan napadač, realno.
Realno pozicija napadača nije njegova prirodna pozicija, u Slobodi je dao prošle godine 6 golova sa AMF

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 31 okt 2022, 19:29

Gumistucna je napisao/la:
31 okt 2022, 19:14
Ima li neko snimljen moment ulaska Bekrije,i onaj aplauz "njegovog" stadiona.Milina bilo pogledat
Svi su bukvalno aplaudirali. Atmosfera je inace bila fina "zeljovska".
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 31 okt 2022, 19:50

let3 je napisao/la:
31 okt 2022, 18:20
let3 je napisao/la:

Malo kritike:

Grozan napadač, realno.
:urnebes:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 31 okt 2022, 19:52

Meni je jako drago sta je napravio Zeljo ove sezone, a svima je jasno u kakvi uslove se snalazi. Nadam se da će investor iz SAD ulagati u Zeljo drugom djela sezone ko zna možda ne ocekivano možemo do titule ili barem Kupa.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 31 okt 2022, 19:54

Pricala bosanski
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 31 okt 2022, 20:11

Alipasino je napisao/la:
31 okt 2022, 08:13
Da van nesto kazem.Trenutno su najveci Zeljovci trener igraci i Navijaci.Ko sta kako kome me ne interesuje.Ja sam zbog Zelje raskido sa trebala,svadzo se sa starim, bjezo iz skole,tuko se,preskako zidove,dobivo pendreke ali se ne zalim niti trazim sta od kluba.Jedino sta ocekujem to je da ako nosis Zeljin grb na prsima onda se isprsi i igraj za nas tj za nas navijace i nema veze ako neznas nece niko zamjerit ali nebrukaj sveti dres i nemoj se preko Zeljinog imena kurcit.Danas 1-2.
Alpa doktore! :salut:
Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, samoFKS i 27 gostiju.