Evo zeljo trazi da se odluka ponisti o odgoda utakmice, ja bi volio da se igra
Ma samo zamjenit domacinstva, kakva odgadjanja
Kako ces zamjenit kad vec jedna odigrala utakmica Bgt.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ukoliko se na pauzi budu doveli dobri igrači i trener, nabije svaki protivnik pet razlike na pripremama, nemojte dizati euforiju hljeba vam. Meni je muka više od nekog prijevremenog letenja, kurcenja, piišanja itd. **** smo se i ljetos, otarasili se škarta, doveli nove igrače i trenera, počeli kako treba i onda kurko. Ebeni Željo koji nema prebijene marke ispred nas. Tako da, ohanite, snizite maksimalno očekivanja i biće dobro.
Mene više ništa ne iznenađuje, čekaću maksimalno dugo s nekim analizama i mišljenjima, a pogotovo hajcanjem.
Ukoliko se na pauzi budu doveli dobri igrači i trener, nabije svaki protivnik pet razlike na pripremama, nemojte dizati euforiju hljeba vam. Meni je muka više od nekog prijevremenog letenja, kurcenja, piišanja itd. **** smo se i ljetos, otarasili se škarta, doveli nove igrače i trenera, počeli kako treba i onda kurko. Ebeni Željo koji nema prebijene marke ispred nas. Tako da, ohanite, snizite maksimalno očekivanja i biće dobro.
Mene više ništa ne iznenađuje, čekaću maksimalno dugo s nekim analizama i mišljenjima, a pogotovo hajcanjem.
+1000
S tim što bih dodao da su mi za hajcanje potrebne bar dvije vječne vatre.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
da samo javim za ove dusebriznike koji se sekirajo oko poreznog duga da se on iz mjeseca u mjesec smanjuje
30.06. 2022 FK SARAJEVO 489,162 KM
30.09.2022 FK SARAJEVO 427,455 KM
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
Ybt život, šta ovaj željo radi to nije normalno. Svi smo mu prognozirali tavorenje u donjem dijelu tabele i, možda borbu za opstanak, a oni u samom vrhu. Ovdje se šprdaju sa njihovim trenerom, a realno gledajući među dva je najbolja trenera u ligi, ništa Jakirović nije jači od njega.
I naši su kao skautirali ova njihova krila dok su igrali za Rudar pogotovo Santosa, e žalosti velika ko sve nama radi u klubu.
A ko im je to progozirao? Prognozirali strucnjaci koji su pali u euforiju zbog povratka cele na poziciju SD i dovodjenja najveceg neznalice u istoriji PL za SSS?? Ma hajte molim vas
P.S. Vidim sve neki novi nickovi. Pozdrav za Jokera, Pantu i ostale stare forumase koje poznajem Ima li mog ahbaba @samozdravlje?