Pa to nije moguće.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Usrali smo se **** li ti Mekicu familiju, jado se ulizuje svojima zbog utakmice na Kosevu sto je gledao.
Kako ces zamjenit kad vec jedna odigrala utakmica Bgt.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ja bih igrao kad već hoće prosjaci. Bez gostujućih navijača i zdravo. Ako im je draže derbi gledati na TVu, bujrum.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ukoliko se na pauzi budu doveli dobri igrači i trener, nabije svaki protivnik pet razlike na pripremama, nemojte dizati euforiju hljeba vam. Meni je muka više od nekog prijevremenog letenja, kurcenja, piišanja itd. **** smo se i ljetos, otarasili se škarta, doveli nove igrače i trenera, počeli kako treba i onda kurko. Ebeni Željo koji nema prebijene marke ispred nas. Tako da, ohanite, snizite maksimalno očekivanja i biće dobro.
Mene više ništa ne iznenađuje, čekaću maksimalno dugo s nekim analizama i mišljenjima, a pogotovo hajcanjem.
Mene više ništa ne iznenađuje, čekaću maksimalno dugo s nekim analizama i mišljenjima, a pogotovo hajcanjem.
kako ljudi fino odmah nesta traze,pisu dopise,bune se a sta bi nasa Ayla MAgoda uradila ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
+1000GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 nov 2022, 14:39Ukoliko se na pauzi budu doveli dobri igrači i trener, nabije svaki protivnik pet razlike na pripremama, nemojte dizati euforiju hljeba vam. Meni je muka više od nekog prijevremenog letenja, kurcenja, piišanja itd. **** smo se i ljetos, otarasili se škarta, doveli nove igrače i trenera, počeli kako treba i onda kurko. Ebeni Željo koji nema prebijene marke ispred nas. Tako da, ohanite, snizite maksimalno očekivanja i biće dobro.
S tim što bih dodao da su mi za hajcanje potrebne bar dvije vječne vatre.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
sta bi nasa pametnica , predlozila ? da zamjenimo domacinstva kao neki ovdje pametnjakovici

FC United Of Manchester !
- Shategabri
- Kontakt:
da samo javim za ove dusebriznike koji se sekirajo oko poreznog duga da se on iz mjeseca u mjesec smanjuje
30.06. 2022 FK SARAJEVO 489,162 KM
30.09.2022 FK SARAJEVO 427,455 KM
30.06. 2022 FK SARAJEVO 489,162 KM
30.09.2022 FK SARAJEVO 427,455 KM
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Dje ste pitjitji?
Dan te yebo jel nam ovo trener bio fedja dudlic a SD opet celava ubleha?

Dan te yebo jel nam ovo trener bio fedja dudlic a SD opet celava ubleha?

Ma treba ga j.e.b.a.tShategabri je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:03Treba ga opet zvati na neku kad bude na koševu i bordo dres mu obući![]()
A ko im je to progozirao? Prognozirali strucnjaci koji su pali u euforiju zbog povratka cele na poziciju SD i dovodjenja najveceg neznalice u istoriji PL za SSS?? Ma hajte molim vaseccehomo je napisao/la: ↑01 nov 2022, 11:11Ybt život, šta ovaj željo radi to nije normalno. Svi smo mu prognozirali tavorenje u donjem dijelu tabele i, možda borbu za opstanak, a oni u samom vrhu. Ovdje se šprdaju sa njihovim trenerom, a realno gledajući među dva je najbolja trenera u ligi, ništa Jakirović nije jači od njega.
I naši su kao skautirali ova njihova krila dok su igrali za Rudar pogotovo Santosa, e žalosti velika ko sve nama radi u klubu.![]()

P.S. Vidim sve neki novi nickovi. Pozdrav za Jokera, Pantu i ostale stare forumase koje poznajem

- napoleon72
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meraba i tebi

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, benko21, bhfanatic14, boki86, Bordo10, bosnas_, Hajdeee, James1987, laznokrilo, plisek, Proximic, SamoDaKazeem, samoFKS, striktnosarajevski i 98 gostiju.