FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg imaju gurbeti argument Kup, da je obrnuto ne bih ni ja volio da se nama sprca i derbi na Grbavici i Kup u par dana, a moze se igrati u Zenici, jer nije ratno stanje nikakvo. To je objektivno razmisljanje, subjektivno bih volio na Kosevu
. Na drugoj strani Zrinjskom odgovara da odmori, a i jedni i drugi se yebu u Kupu svakako. Ko je nama kriv pa smo ispali iz Kupa jbg

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nasi namjerno ispali iz kupa da zayebu gurbeteDadox je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:21Jbg imaju gurbeti argument Kup, da je obrnuto ne bih ni ja volio da se nama sprca i derbi na Grbavici i Kup u par dana, a moze se igrati u Zenici, jer nije ratno stanje nikakvo. To je objektivno razmisljanje, subjektivno bih volio na Kosevu. Na drugoj strani Zrinjskom odgovara da odmori, a i jedni i drugi se yebu u Kupu svakako. Ko je nama kriv pa smo ispali iz Kupa jbg

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Hoćemo li igrati ovu utakmicu protiv Zrinjskog što je trebala biti u februaru mjesto gurbeta
Obrisa story onaj plavi futavac, nadam se da ce dobiti toplu dobrodoslicu na Kosevu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Da im se zgusne rasporedandol je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:43Nasi namjerno ispali iz kupa da zayebu gurbeteDadox je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:21Jbg imaju gurbeti argument Kup, da je obrnuto ne bih ni ja volio da se nama sprca i derbi na Grbavici i Kup u par dana, a moze se igrati u Zenici, jer nije ratno stanje nikakvo. To je objektivno razmisljanje, subjektivno bih volio na Kosevu. Na drugoj strani Zrinjskom odgovara da odmori, a i jedni i drugi se yebu u Kupu svakako. Ko je nama kriv pa smo ispali iz Kupa jbg
![]()
Je li Hadzibegic pricao da voli ovaj MC Alger ili kako vec vise od zivota?Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:17Evo ga isti ko i Husro zvezdas cccc a mi bi ga rado za predsjednika...
![]()

Dugo te ne bi, dobro nam dosao nazad burazeru!andol je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:48A ko im je to progozirao? Prognozirali strucnjaci koji su pali u euforiju zbog povratka cele na poziciju SD i dovodjenja najveceg neznalice u istoriji PL za SSS?? Ma hajte molim vaseccehomo je napisao/la: ↑01 nov 2022, 11:11Ybt život, šta ovaj željo radi to nije normalno. Svi smo mu prognozirali tavorenje u donjem dijelu tabele i, možda borbu za opstanak, a oni u samom vrhu. Ovdje se šprdaju sa njihovim trenerom, a realno gledajući među dva je najbolja trenera u ligi, ništa Jakirović nije jači od njega.
I naši su kao skautirali ova njihova krila dok su igrali za Rudar pogotovo Santosa, e žalosti velika ko sve nama radi u klubu.![]()
![]()
P.S. Vidim sve neki novi nickovi. Pozdrav za Jokera, Pantu i ostale stare forumase koje poznajemIma li mog ahbaba @samozdravlje?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- siroliver69
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta hadzija ceka
poruka je jasna
poruka je jasna
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Joj vam priče, pa 99% naše raje bi tužilo klub. Koliko god ga volili. Zamisli ostane ti klub dužan 200 000KM. Ti kao halališ, a dođe neki Pejović i uzme stan u Sarajevu boli glava. Pa Totti je Romi dušu uzimo. Džeko može vratiti dug prosjacima kad hoće, a u zvijezde ga ukivaju. Što će to ljudi raditi? Daj mi ba moje i ćao. Brat brata ubije radi metra zemlje.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:17Evo ga isti ko i Husro zvezdas cccc a mi bi ga rado za predsjednika...
![]()
Kao odrekneš se love i neki fcmu ti na forumu napiše svaka čast. Ili ti Žuti sa istoka poslije j majke kaže ma hajde bar pare uzeo nije. Po meni Feđa ispo debil na kvadrat.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Ima jedan Joker on kaze ne bi bona uzeo hahah,al je njemu ipak vaznije sta je neko reko,a ne jel uzeo il nijeTorino je napisao/la: ↑01 nov 2022, 18:55Joj vam priče, pa 99% naše raje bi tužilo klub. Koliko god ga volili. Zamisli ostane ti klub dužan 200 000KM. Ti kao halališ, a dođe neki Pejović i uzme stan u Sarajevu boli glava. Pa Totti je Romi dušu uzimo. Džeko može vratiti dug prosjacima kad hoće, a u zvijezde ga ukivaju. Što će to ljudi raditi? Daj mi ba moje i ćao. Brat brata ubije radi metra zemlje.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 16:17Evo ga isti ko i Husro zvezdas cccc a mi bi ga rado za predsjednika...
![]()
Kao odrekneš se love i neki fcmu ti na forumu napiše svaka čast. Ili ti Žuti sa istoka poslije j majke kaže ma hajde bar pare uzeo nije. Po meni Feđa ispo debil na kvadrat.

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Krampa igrač, ne znam ni na koju fintu je došao u Angers. Dohavizali se ljudi kasnije, pa vidjeli da su pogriješili. MMA je sport za njega.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑01 nov 2022, 18:42https://****/status/1587402312418562050?t=Jyu1DMzlc8GWVVQwZsHpIg&s=19
Logično da će Hadžibegić potraživati ono što mu pripada. Ne serrite hljeba vam, da vam gazda ostane dužan 100 KM, na glavu bi se popeli da dođete do njih, a kamoli 200 000 KM.
-
- Kontakt:
Treba neko onu njusku da mu razbije da bi skonto,yebu ga talovi sto je obecavao igracima pa sad ne moze tek tako da ode,ybg treba ispostovat dogovoreno a ako ne bude tu tesko ce ici,a Mirvic ga haman podrzava

I sad ce termin derbija biti tamo srijeda u 13h
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
mislim da se derbi igra 8 marta
VVVBK
VVVBK
Adekvatan datum za nase curice
Kako saznajemo Dogan bi u nekoliko narednih dana trebao doći u Sarajevo, te se staviti na raspolaganje klubu i pomoći u narednom periodu u punom kapacitetu.
https://sportsport.ba/fudbal/dobro-pozn ... one/437461
Tek sada dolazi u Sarajevo
Tek sada dolazi u Sarajevo

Citam da je od 2021. angazovan u Juznoj Africi u nekom klubu u prvoj ligi, pa majka mu stara zar nam ne moze zavrsiti ili preporuciti nekog igraca iz njihove lige, a ne polovnjaci Abubakar i njemu slicniZukanovic je napisao/la: ↑01 nov 2022, 20:02Kako saznajemo Dogan bi u nekoliko narednih dana trebao doći u Sarajevo, te se staviti na raspolaganje klubu i pomoći u narednom periodu u punom kapacitetu.
Tek sada dolazi u Sarajevo![]()