Momak ljut sto ga nije htio najveci bh. klub

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja koliko shvatam on dolazi samo da vodi ove dvije utakmice jer mi u klubu nemamo nikog sa odgovarajucom licencom da vodi ova naredna dva kola,pa ce on to odraditi inace bi u belaju biliZukanovic je napisao/la: ↑01 nov 2022, 20:02Kako saznajemo Dogan bi u nekoliko narednih dana trebao doći u Sarajevo, te se staviti na raspolaganje klubu i pomoći u narednom periodu u punom kapacitetu.
https://sportsport.ba/fudbal/dobro-pozn ... one/437461
Tek sada dolazi u Sarajevo![]()
. Mensur Dogan je angažovan i u Južnoj Africi, gdje je u novembru 2021. godine potpisao trogodišnji ugovor sa južnoafričkim premijerligašem TS Galaxy. Dogan je u ovom klubu angažovan kao direktor fudbala, te asistent-mentor u prvom timu, kojeg s klupe predvodi naš internacionalac Sead Ramović.
Treba ga zasuti ovim fotografijama.
Ma samo ignorisati.
Prije desetak mjeseci sam bio siguran da nas veca ubleha od Sablica nikad nece voditi i prevario sam se.
Bolje bi bilo da se u sezonu uslo bez trenera i ''strucnog'' staba nego da se na klub baca ljaga dovodjenjem dudlica i onog vrapcickog drekavca kodrA.
Moze derbi i na zimu onu tamo. Imamo informacije da bi travnjak trebao biti postavljen do kraja novembra mjeseca, te da se na proljeće urade finalni radovi. O kašnjenju u radovima ćemo pričati na našim sastancima“, zaključio je Mandić.
Tako je druze, ne znas, kad ne znas onda i ne dipr. Angers kao klub je u hurcu i zbog neslaganja SD i trenera on ispasta trenutno. Ono sto je igrao na pocetku, igrao je solidno i crveni kada je dobio bilo je neopravdano.GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 nov 2022, 19:21Krampa igrač, ne znam ni na koju fintu je došao u Angers. Dohavizali se ljudi kasnije, pa vidjeli da su pogriješili. MMA je sport za njega.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑01 nov 2022, 18:42https://****/status/1587402312418562050?t=Jyu1DMzlc8GWVVQwZsHpIg&s=19
Logično da će Hadžibegić potraživati ono što mu pripada. Ne serrite hljeba vam, da vam gazda ostane dužan 100 KM, na glavu bi se popeli da dođete do njih, a kamoli 200 000 KM.
Odlicno pojacanje !
Haman pa otišao.
Za SD?BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 21:53Husref, Mirza i Vidakovic za sad ( navodno ) najozbiljniji kandidati za trenera.
Valjda za trenera. Musemic kazu zainteresovan, Mirza se "necka" zbog sina, a sa Ristom obavljeni razgovori.Hajdeee je napisao/la: ↑01 nov 2022, 21:54Za SD?BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑01 nov 2022, 21:53Husref, Mirza i Vidakovic za sad ( navodno ) najozbiljniji kandidati za trenera.