FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ne snalazimo se uopšte po ovom terenu, vidi se koliko je lopta prebrza i koliko je oni bolje kontrolišu.
Okej bi mi bilo do poluvremena da izdržimo ovako, pa u drugom na spremu probat nešto, oni dalje ne mogu od 60 minute, tu je njihov kraj.
Okej bi mi bilo do poluvremena da izdržimo ovako, pa u drugom na spremu probat nešto, oni dalje ne mogu od 60 minute, tu je njihov kraj.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ima jos da se igra, okrenuti cemo ovo 
- SarajevoForza
- Kontakt:
Govorio sam iz sjećanja, nevjerovatno onda da nije svirano nije bila gužva da se ne može procijeniti.bordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:16SarajevoForza je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:14I meni se čini, mada Musa je već bio u golu, a Šahinović jako blizu gol linije pa možda i nije.
Musa na liniji al igrac koji je dao gol je iza Šahinovica i zato je ofsajd
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
@ Mortem i to bruda ovo je za plakati, ocajno da ne moze vise, za sta ljudi platu primaju, primadone nase !
dzaficu smiri zivce dobit ces crveni !
dzaficu smiri zivce dobit ces crveni !
04.10.2009 !
- BegovicRamiz
- Kontakt:
uh jbt gadno bas
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislis da bi bilo bolje s Tomasevicem? Sudeći prošlim utakmicama, malo je reci da je los bio, pogotovo ka nazad. Ovdje bar imamo kakvu takvu defanzivu dobru.Pantelija je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:17ofsajd jer se musa gleda kao golman, al tuga je niti to pravilo zna komentator niti zna sudija...
ali meni ovo izmisljanje pozicija .. to sve nesto gleda gvardiolu i vidi on nesto uspio sa igracem ili dva i sad svi bi da budu vizionari i gvardiole
Evo vidimo. momak zavaljen, ne moze da se orijentise, namjesta se na desnu nogu i niti pas da da, niti da prodje...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:16Pa realno bolje nego Tomašević koji je evidentno iscrpljen. Plus, ima on 20ak utakmica u nogama na toj poziciji lijevog beka.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Da je zeljo primio ovakav gol vec bi na SS. ba bila slika greške sudija. A i komentato je čkapi i veze nema.
Ovo nije zuti?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nesto ko pokusavamo uvezati… izdobrit ce aBd 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Zato u Zenici na tepihu vezemo i trpamo sve redomajdohordas je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:18Ma ne snalazimo se uopšte po ovom terenu, vidi se koliko je lopta prebrza i koliko je oni bolje kontrolišu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ovo je preteško za gledati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Rekao je Mirvic ako ne izborimo Evropu da ce kupiti autobus. Momci se trude za nagradu 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kako je ocijenjen Musa u tim utakmicama što je igrao na lijevom beku?
Pitam za jarana.
Pitam za jarana.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- napoleon72
- Kontakt:
Ima al kakvih? Evidentno je da se izgubio totalno, ne godi mu ova pozicija. Sutra ce neko otvorit transfermarket i vidjet da Hamza ima 15ak utakmica na desnom krilu i pomislit da moze to igrat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:16Pa realno bolje nego Tomašević koji je evidentno iscrpljen. Plus, ima on 20ak utakmica u nogama na toj poziciji lijevog beka.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma ja mi naucili samo u Zenici na "tepihu" tamo dobijamo redovno sve tekmeajdohordas je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:18Ma ne snalazimo se uopšte po ovom terenu, vidi se koliko je lopta prebrza i koliko je oni bolje kontrolišu.
ma nema, bas vrhunski igra na lijevom beku i ofanzivno i defanzivno... pa ovo je horor, zao mi momka pravo. Zavaljane, bolje da je igrao desno krilo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: amypitar, galia95, Lik, pjankesarajevo, Seipronto, supervizor i 86 gostiju.