FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Avrame **** li te hljeb onaj , i sve vas samo komplikujete !!!!!
Mrsssss vise igrajte lopte dan vas **** !!!
04.10.2009 !
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čovjek jadan namješta loptu na desnu nogu, evo i kod one greške a i ove odbice. Ašćare, Musi lijeva noga strano tijelo na terenu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Fakat ne kontamscudetto89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:31Avrame **** li te hljeb onaj , i sve vas samo komplikujete !!!!!
Ja na šta spadosmo Allahu dragi
- ElCartel11
- Kontakt:
Da ovo ne vidiš da je ofsajd pa lik metar u ofsajdu. Ne može me niko ubjediti, da ovo sudije namjerno ne rade.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
A sta tebra moj ovaj ocaj sto nam priredjuju, igraju li po tebi oni lopte zanima me misljenje tvoje?? lpSenner je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:34Fakat ne kontamscudetto89 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:31Avrame **** li te hljeb onaj , i sve vas samo komplikujete !!!!!
04.10.2009 !
Iz kola u kolo kontas naucit ce bar koji pas odigrat,kakvu smisljenu akciju napravit,nesta eto da se covjek nada,obraduje.
Ovi sve gori,nikad mucnije nije bilo gledat tekme,jel moguce ovo ovako.Jel opet sta bojkotuju??
Ovi sve gori,nikad mucnije nije bilo gledat tekme,jel moguce ovo ovako.Jel opet sta bojkotuju??
- NisamInSajder
- Kontakt:
Džafić fudbaler u pokušaju. Ikić mora umjesto njega na teren.
Previše se komplikuje na ovakvom.terenu. Moraš u ovakvim utakmicama biti pragmatičniji.
Previše se komplikuje na ovakvom.terenu. Moraš u ovakvim utakmicama biti pragmatičniji.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ne znaju brate, ne znaju, drugi je par opanaka sto mi od svake ove budale napravimo de bruynea
1946-1987
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se ali ybg kad nemaš adekvatne konkurencije Nemanji. A evidentno da je Nemanja u užasnoj formi i da je morao jednu s klupe krenuti.napoleon72 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:28Ima al kakvih? Evidentno je da se izgubio totalno, ne godi mu ova pozicija. Sutra ce neko otvorit transfermarket i vidjet da Hamza ima 15ak utakmica na desnom krilu i pomislit da moze to igrat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:16Pa realno bolje nego Tomašević koji je evidentno iscrpljen. Plus, ima on 20ak utakmica u nogama na toj poziciji lijevog beka.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
u 38. minuti prvi put pokusavamo sutati na gol...protiv slobode... i ovi ljudi zive od fudbala i najplaceniji su u ligi... ovo je poraz za fudbal. et
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ma u drugom stisnuti, sloboda vec mrtva. Mada je ovo lose s nase strane.
Nije ovo loše, ovo je za ispovraćati se.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Nije puno metar i poElCartel11 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 13:35Da ovo ne vidiš da je ofsajd pa lik metar u ofsajdu. Ne može me niko ubjediti, da ovo sudije namjerno ne rade.

Ni jednu jedinu akciju nisu odigrali za pune 42min pacenici, invalidi,picke bezmudne... ko sve prima plate igrajuci "fudbal" .
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ajj stativa Allahu dragi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, HordeSaSjevera, Rajvosa4ever, Vutra i 19 gostiju.