FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Mirvicu to je to, New Era svakako, napokon da neko ispuni obecanje.
Naredne sezone da bude interesantnije mozda pokusati sastaviti tim da se bori za opstanak jer ovako ce nam proljetni dio biti dosadan bez nekog rezultatskog znacaja.
Jedino mozda ako se bas dobar posao odradi pa se vec na proljece uspijemo ukljuciti u borbu za opstanak...
Svaka cast jos jednom, nemam rijeci jednostavno, treba i ovo znati.
Naredne sezone da bude interesantnije mozda pokusati sastaviti tim da se bori za opstanak jer ovako ce nam proljetni dio biti dosadan bez nekog rezultatskog znacaja.
Jedino mozda ako se bas dobar posao odradi pa se vec na proljece uspijemo ukljuciti u borbu za opstanak...
Svaka cast jos jednom, nemam rijeci jednostavno, treba i ovo znati.
You are someone else I am still right here
Povedi nas Mirvićuuuuuuuu
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemojte tako otice Mirva pa sta cemo onda
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Mi smo izgubili kompas i identitet kad smo otjerali Husrefa nakon duple krune i prvog mjesta nakon jeseni . Poslje tog krecu podjele, nezadovoljstvo, Vinko je dobro drzao to još godinu dana i onda je sve puklo, plata nije bilo odlazak Nama i evo vec 3 sezonu smo katastrofa.
-
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
E nek si mi reko, inžinjeru.napoleon72 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:44Navedena trojica nikad nisu skupa igrali.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 nov 2022, 15:36Vezni red je najveći problem. Mi smo imali situaciju da igramo sa po jednim veznim igračem formaciju, jer drugog nemamo ni na klupi.
Dok je trojka kroz sredinu bila stojcev, cimi, jajalo, bilo je igre ili crepulja, rahmanovic, djokanovic.
Dakle treba nam jedan djokan na zadnjem veznom, pored njega jedan cm koji zna lopte i na desetku nekog da bude prvo ime ekipe.
Imaš sad dala koji ni sam ne zna koja je pozicija, pa ti igra tu dzafic koji je neki napadac a igra često veznog, paa avramovski koji je krilo igra centralnog.
Ocajna selekcija igrača. Imaš nekakvih 16 krilnih napadača, a u veznom redu imaš neke nedorečene veznjake, osim Đokana kojeg guraš na stopera.
I onda ti doje investitor i kaže imam puno povjerenje u Hadžića.
Majstore ili si lud ili si kriminalac, nema treće.![]()
Crepulja otisao poslije sezone 18/19, Djokanovic debitovao protiv GOSKa u zadnjem kolu te sezone a Crepulja nije bio u rosteru za tu utakmicu.
- LegendKiller
- Kontakt:
Odem maksuz na tekmu da pogledam uživo jer sam poželio reko relativno blizu a neutralni teren, inače domaće u Zenici bojkotujem, ali se nije imalo šta vidjeti.
Bili su ayla i hadžić na tekmi. Ayla zadužila pivu i boli je briga kako sarajevo igra. Bilo je još naših navijača tu, par njih je dobacivalo Emiru da ide iz kluba, na šta im je on na izlazu rekao da puše k. Ispočetka je kontao da mu Tuzlaci dobacuju pa se nije osvrtao ali kada je skontao da su naši navijači pobjegao je odmah posle drugog gola.
Ovo Sarajevo je jednostavno prespor, lopta se kiseli, dok se primi, okrene, skonta svi se vrate. Ono malo brzih igrača što imamo kasni sa predajom lopte. Previše pogrešnih pasova ima, fakat šta oni rade na tim treninzima, kao da se prvi puta u životu vide.
Bili su ayla i hadžić na tekmi. Ayla zadužila pivu i boli je briga kako sarajevo igra. Bilo je još naših navijača tu, par njih je dobacivalo Emiru da ide iz kluba, na šta im je on na izlazu rekao da puše k. Ispočetka je kontao da mu Tuzlaci dobacuju pa se nije osvrtao ali kada je skontao da su naši navijači pobjegao je odmah posle drugog gola.
Ovo Sarajevo je jednostavno prespor, lopta se kiseli, dok se primi, okrene, skonta svi se vrate. Ono malo brzih igrača što imamo kasni sa predajom lopte. Previše pogrešnih pasova ima, fakat šta oni rade na tim treninzima, kao da se prvi puta u životu vide.
-
- Kontakt:
Samo Hadziju treba ostaviti on je najmanje kriv,jel tako Mirvicu nesposobni prevarantu... dobar mu lik koji se tali sa igracima i huska iste na bojkote i slicne gluposti,,bravo Mirva legendo samo naprijed,bice pita i od govana pokazi nam da to moze

- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci 2 sezona zaredom bez Evrope. A ovo nam je 2 sezona kako nas je Mirvic kupio.
Definitivno najgori investitor do sad.
Nije zayebancija, mi iduce sezone tesko, da cemo Evropu igrati. Pitaju se tu sad i ostali klubovi, ne samo mi.
Definitivno najgori investitor do sad.
Nije zayebancija, mi iduce sezone tesko, da cemo Evropu igrati. Pitaju se tu sad i ostali klubovi, ne samo mi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesmol jedini klub koji je nazadovao sa investitorom?
U sta li ovaj investira gledaj akrapa na terenu koda su na terminu.
Nadjose li onu loptu sto je Musa nabi
U sta li ovaj investira gledaj akrapa na terenu koda su na terminu.
Nadjose li onu loptu sto je Musa nabi
Hvala za ovo.LegendKiller je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:22
Bili su ayla i hadžić na tekmi. Ayla zadužila pivu i boli je briga kako sarajevo igra. Bilo je još naših navijača tu, par njih je dobacivalo Emiru da ide iz kluba, na šta im je on na izlazu rekao da puše k.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 nov 2022, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Štimaju. Inače nemaju gdje zaraditi..
Oni su krivi.
Nije do toga što haman polusezonu na terenu izgledamo kao da igramo humanitarne utakmice, ono "Suljić i prijatelji".
The saddest thing in life is wasted talent.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ljudi 9 tekmi zaredom izgube ili uzmu bod (ne računajući kup), dođe im Sarajevo poigraju se sa nama. #NewEra
Sad gledam, pa nas Velež raspali prestiže iduce kolo, ako dobiju, zamilsi i Velez te prestigne 
Zar nisi ti branio Mirvica yebo te on hahahaaSanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 16:24Samo Hadziju treba ostaviti on je najmanje kriv,jel tako Mirvicu nesposobni prevarantu... dobar mu lik koji se tali sa igracima i huska iste na bojkote i slicne gluposti,,bravo Mirva legendo samo naprijed,bice pita i od govana pokazi nam da to moze![]()
![]()
Nemoj da te brukam sa citiranjem postova
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nemojte baljezgati, što se tiče Mirvića. Vjerujem da je vidio gdje je pogriješio i da će to ispraviti preko zime.
Karay nas celava bubašvabo, karay!
Mirvaaa! Šampioneee! Ne daj fukari da ide, neka nam ga!
Ostavi sve isto.
Mirvaaa! Šampioneee! Ne daj fukari da ide, neka nam ga!
Ostavi sve isto.
Ja vala nemam više povjerenja u Mirvića nenadam se ničem boljem daj Bože da griješim
Ima li da se dovede neko ko će ginuti za ovaj dres. Sad bi vratio Tatomirovica i Radovca. Ove neke sline odmah otjerati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, dlakavijazavac, Hajdeee, johntravolta123, laznokrilo, mire971, MSOZ101, muhamedhulk, N3R3D, svabonja i 132 gosta.