FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ocigledno veca muda od velike vecine sa tribine i foruma. 

Ayla srce moje 

Ima i kod mene masa ih,svaki dan na poslu,ali bolje da nikak ne dolaze,vise stete,nego dobra donesu.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Da imaju obraza posebno ova vatrena navijacica kona svaki dan bi se izvinjavali za blamaze,to je to bezmudo Sarajevo sa baletanima na terenu,indenticno onakvo kakva je ona,kakvi su baletani na terenu al polako malena ima vremena. Bolje da ne trosi svoju energiju na gluposti,zapitaj se kako nas fenjerasi deru kako si najgora direktorica rezultatski u historiji a ne da gubis vrijeme i energiju na statuse
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 05 nov 2022, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
- egocentrik
- Kontakt:
Puno prica za nekog ko nije dorastao funkciji koju obavlja.
Mozda misli da je veca od kluba, e yebem i tebe i onog ko ti je dao poziciju.
Mozda misli da je veca od kluba, e yebem i tebe i onog ko ti je dao poziciju.
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 05 nov 2022, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Odrasla žena, majka, sebe zove Ayla.
Veće smo mi budale što se pitamo kako..
Veće smo mi budale što se pitamo kako..
The saddest thing in life is wasted talent.
Ima Ayla muda 

Ma ja ne vjerujem uopste da se ajla pita sta za sportski segment, ona je tu za nefudbalski dio.
-
- Kontakt:
Vi ste k na biciklu vazda bili i ostali,bicete sampioni nikad a mozda ni tada,zalutao si na temu visesteukog sampiona BIH i Yuge livadicu smrdljivi
-
- Kontakt:
ybg,to je naša surova realnost,ovaj damage control meni nekako izgleda najrealnijeMaroonBjelave je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:26I koji bi to bio reset po redu brate? Pa nama se i stanovnici pionirske doline smiju, a ne samo djeca.nukleusmember je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:24katastrofa,mirva jeste debil ali ne treba da ide dok ne nadjemo drugog investitora(ako ga ikada nadjemo),probati sa resetom,na proljeće probati spremiti ekipu za jesen,nema druge
VVVBK
VVVBK
Kako bezmudo tako ti Allaha? Ovo je baš s mudima.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:01Da imaju obraza posebno ova vatrena navijacica kona svaki dan bi se izvinjavali za blamaze,to je to bezmudo Sarajevo sa baletanima na terenu,indenticno onakvo kakva je ona,kakvi su baletani na terenu al polako malena ima vremena. Bolje da ne trosi svoju energiju na gluposti,zapitaj se kako nas fenjerasi deru kako si najgora direktorica rezultatski u historiji a ne da gubis vrijeme i energiju na statuse
Ti si drkao na fedju, samo da tvoji prijedlozi ne dolaze vise, pistolero nikad vise u svetom dresu
Do smrti odani!
Ti ocigledno onda ne pratis klub za koji navijas. Jer da pratis znao bi da je Fedja sam trazio igrace koji su se doveli a ne bi se ofiro ovdje kao i velika vecina sto pisu nebuloze. Nije ovo da ja govorim nego imas klip na stranici kluba gdje fedja to sam govori.Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:05Ti ne pratis fudbal ocigledno,ok druze emir je svetac,nema nad njim,najjaci SD ovih prostoraubipara je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:53Gdje je Mirvic izjavio da ga podrzava? Uostalom i da podrzava Emira pa nije Emir sam dovodio igrace, nego mu je fedja govorio koje hoce igrace i on je tu samo da udovolji strucnom stabu. Ako strucni stab kaze hocu tog i tog on ga i dovede ili proba dovesti. Uostalom ne dovodi emir igrace na svoju ruku niti govori treneru eto doveo sam ti spica, nismo mi Bayern druze. Dao je i Fedja izjavu u kojoj je rekao da Emir dovodi igrace iskljucivo koje mu je on trazio. Tu svaka polemika prestaje. Ne treba zaboravit da je Emir i doveo igrace kada se je osvojila i titula i kup i dupla kruna.Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:48
Pa Mirvic podrzava lika koji je doveo ove panjeve od igraca,sa kojim se utalio i sa kojima pravi bojkote kad pozeli,od 12 igraca potrefi dva dobra i isti taj Mirvic ga podrzava i jos ide protiv vlastitih navijaca zbog jednog celavog mamlaza,pa jel to ozbiljan lik i ozbiljno ulaganje?dajes plate Dudicu,Celavom,Ayli nekoj itd a ocekujes dobre rezultate![]()
![]()
Fedja je kriv za sve![]()
![]()
Aha, sta je sad mangupi....
E ovako se brani radno mjesto, sa nekoliko milja plate bez rezultata.... Svaka cast lutko, hahahahahahah 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Kad bi joj svako dolazio u klub da objasni neke stvari ispred kluba bi bila 4 kordona kornjaca i 2500 krivicnih prijava.
Zato bolje da se to ne desi aylah, ja svoje misljenje iskazem na tribini yebajuci mamu svima ko to zasluzi, a za ovaj klub mi sto smo uradili ti neces za 4 zivota moci.
Pitaj se aylahh zasto te svi svaku utakmicu prozivaju, ne blamiraj se po drustvenim mrezama jer svakako nisi kompetentna za bilo kakvu komunikaciju s navijacima.
Aylahh dovoljno je da svoje medijske istupe o najboljem klubu na balkanu malo procitas, nema potrebe nista vise da se prica.
OSTAVKA JOS VECERAS!
I TI I CELAVI KIKLOP!
Moje dijete ce vjecno da vas mrzi
Dok bude tuko strumfove is susjedstva!
Zato bolje da se to ne desi aylah, ja svoje misljenje iskazem na tribini yebajuci mamu svima ko to zasluzi, a za ovaj klub mi sto smo uradili ti neces za 4 zivota moci.
Pitaj se aylahh zasto te svi svaku utakmicu prozivaju, ne blamiraj se po drustvenim mrezama jer svakako nisi kompetentna za bilo kakvu komunikaciju s navijacima.
Aylahh dovoljno je da svoje medijske istupe o najboljem klubu na balkanu malo procitas, nema potrebe nista vise da se prica.
OSTAVKA JOS VECERAS!
I TI I CELAVI KIKLOP!
Moje dijete ce vjecno da vas mrzi
Dok bude tuko strumfove is susjedstva!
NEMA NAZAD
Jesam vala ,priznajem. Mislio sam da će nas u grupnu fazu odmah ubaciti. Svašta nama igra u tom svetom dresu i svakakve sline nam brukaju klub. Radovac bi više znoja prolio nego sad ovi manekeni. Bolje da vrata zatvorimo ovim sto nas brukaju nego njemu
FC United Of Manchester !
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, HordasDolacMalta, JavierBosnia, SamoDaKazeem, supervizor i 53 gosta.