FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odličan potez Ayla. Nisi ni svjesna da letis poslije ćelave ublehe.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
E sad cemo qurvo i tebe i muza ti iskarati...
-
- Kontakt:
Igaci su se dovodili zajedno u dogovoru,celavi i dudic,i ako je jedan dobio nogu i drugi je trebao,cuj celavi samo ispunjava zeljeubipara je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:12Ti ocigledno onda ne pratis klub za koji navijas. Jer da pratis znao bi da je Fedja sam trazio igrace koji su se doveli a ne bi se ofiro ovdje kao i velika vecina sto pisu nebuloze. Nije ovo da ja govorim nego imas klip na stranici kluba gdje fedja to sam govori.Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:05Ti ne pratis fudbal ocigledno,ok druze emir je svetac,nema nad njim,najjaci SD ovih prostoraubipara je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:53
Gdje je Mirvic izjavio da ga podrzava? Uostalom i da podrzava Emira pa nije Emir sam dovodio igrace, nego mu je fedja govorio koje hoce igrace i on je tu samo da udovolji strucnom stabu. Ako strucni stab kaze hocu tog i tog on ga i dovede ili proba dovesti. Uostalom ne dovodi emir igrace na svoju ruku niti govori treneru eto doveo sam ti spica, nismo mi Bayern druze. Dao je i Fedja izjavu u kojoj je rekao da Emir dovodi igrace iskljucivo koje mu je on trazio. Tu svaka polemika prestaje. Ne treba zaboravit da je Emir i doveo igrace kada se je osvojila i titula i kup i dupla kruna.![]()
Fedja je kriv za sve![]()
![]()

SD je tu da predlaze igrace,da trazi igrace da nudi treneru i sa istim u dogovoru pokusa dovest odredjene igrace,ne samo da sjedi ko tele sto ti kazes i ceka sta ce Dudic reci

Evo sta je emir izjavio

I poslije on dobar a dudic nije

Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 05 nov 2022, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.
au glupačice... do nove godine će lijegat 6 milja, a onda će u CV-u pisati "najdebilnija direktorica FK Sarajevo"
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Kakva je ovo sprdacina ba
Umjesto da se svi ukljucujuci i igrace oglase "Izvinjavamo se na losim rezultatima,snosimo odgovornost" mi gledamo neke zajebancije i prepucavanja preko instagrama
Stid me vise postalo...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ku.rvo vidimo se u ponedjeljak
Zamisli krivo ti što ti ljudi psuju zbog toga što si dio najneuspješnije generacije tima i ti nešto prozivaš druge. Uredu slažem se da prijetnje nisu uredu ali ovo je špicoka Allaha mi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jao kako si glupa Ajla...
Ovo joj nije trebalo
Postavi glupača metu sebi na čelo.

Ovo joj nije trebalo

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ne kazem da bi Marko Topic bio neki vrhunski SD, ali me pojede to koje prednosti i reference je Hadzic imao pa da on prije dodje na to mjesto. Sta je to u njegovim venama?
You are someone else I am still right here
Pisaaaaj Aylice samo pishaj. Ipak imas podrsku od Mirve Velikog koji nas je spasio gasenja hahahahh
Joj mantre yebem ti zivot !
Samo pisaj ayliche
Joj mantre yebem ti zivot !
Samo pisaj ayliche
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Žena je potpuno u pravu, ona nema veze sa pičqicama koje igraju. Zašto se njoj psuje ?
E gledaj ti Qurve sto se osilila yebala komplet familiju.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ona stara…pare na sunce i vi upravljajte Klubom kako mislite da treba.
Eto pojedini ce soliti pamet Mirvicu kako ce raditi.
99% je govorilo kako je Fedja ekstra izbor, igraci koji su dovedeni su bili top u svojim ekipama itd. Investitor je svoje odradio, sto nisu ostali - nije do njega. Fedja je sam vidio da ne ide, Hadziju treba otjerati cisto jer se opet pokazao sa previse fula i to je to.
Na zimu, ponovo pokusati sa novim trenerom i par novim igraca….
Ovo oko Fedje i treninga, ima bisera trenera koji pred utakmicu rade teske fizicke treninge, kondicione, onda nije ni cudo sto igraci ne mogu meda na utakmici. Kondicija se napucava na pripremama a ne u po polusezone.
Eto pojedini ce soliti pamet Mirvicu kako ce raditi.
99% je govorilo kako je Fedja ekstra izbor, igraci koji su dovedeni su bili top u svojim ekipama itd. Investitor je svoje odradio, sto nisu ostali - nije do njega. Fedja je sam vidio da ne ide, Hadziju treba otjerati cisto jer se opet pokazao sa previse fula i to je to.
Na zimu, ponovo pokusati sa novim trenerom i par novim igraca….
Ovo oko Fedje i treninga, ima bisera trenera koji pred utakmicu rade teske fizicke treninge, kondicione, onda nije ni cudo sto igraci ne mogu meda na utakmici. Kondicija se napucava na pripremama a ne u po polusezone.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- egocentrik
- Kontakt:
Pitanje je ko ce biti u klubu u ponedjeljak, ti ili policija ?!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Nit' se tim nit' klub vodi kako treba. Cirkus gdje se god pojavimo.
Samo tebe volimo...
-
- Kontakt:
A evo ti i sta je dudic rekao jednom prilikom.ubipara je napisao/la: ↑05 nov 2022, 19:12Ti ocigledno onda ne pratis klub za koji navijas. Jer da pratis znao bi da je Fedja sam trazio igrace koji su se doveli a ne bi se ofiro ovdje kao i velika vecina sto pisu nebuloze. Nije ovo da ja govorim nego imas klip na stranici kluba gdje fedja to sam govori.Sanchez1987 je napisao/la: ↑05 nov 2022, 18:05Ti ne pratis fudbal ocigledno,ok druze emir je svetac,nema nad njim,najjaci SD ovih prostoraubipara je napisao/la: ↑05 nov 2022, 17:53
Gdje je Mirvic izjavio da ga podrzava? Uostalom i da podrzava Emira pa nije Emir sam dovodio igrace, nego mu je fedja govorio koje hoce igrace i on je tu samo da udovolji strucnom stabu. Ako strucni stab kaze hocu tog i tog on ga i dovede ili proba dovesti. Uostalom ne dovodi emir igrace na svoju ruku niti govori treneru eto doveo sam ti spica, nismo mi Bayern druze. Dao je i Fedja izjavu u kojoj je rekao da Emir dovodi igrace iskljucivo koje mu je on trazio. Tu svaka polemika prestaje. Ne treba zaboravit da je Emir i doveo igrace kada se je osvojila i titula i kup i dupla kruna.![]()
Fedja je kriv za sve![]()
![]()

Valjda poslije ovoga skontas kako se dovode igraci.
Trenutno korisnika/ca: sarajevo19461987 i 15 gostiju.