Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 06 nov 2022, 23:32

Kakav VAR. Ovdje je stroga politika sve.
Vico želi da uništi bh fudbal i zna se za koga radi, jasno ko dan. Ona prijateljska sa Rusijom je najofirniji mogući pokušaj da dođemo na crnu listu svijeta i UEFE.
Frajer radi šta hoće, navlači titule, izlaske u evropu, šalje klubove u druge gradove na zamjenske stadione, cirkuza već nekoliko godina - ali što neko napisa Ničija nije do zore bila.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 06 nov 2022, 23:33

Simi je napisao/la:
06 nov 2022, 23:32
Suvorov je napisao/la:
06 nov 2022, 23:30
Simi je napisao/la:
06 nov 2022, 23:19

Utakmica ovakvog karaktera sa veoma velikom pozadinom.
Normalno rasudjujem. Meni prvom nije ok sto ste izasli. RA ne bi dobio baklju, cak ni ultrasi dugo nisu imali ovakav docek. Ocekivano bilo potpuno. A licemjer biti nemoj. Koliko je baklji letilo prema gostujucem sektoru u bl.
Pa nije niko od gostiju vracen kuci zbog toga.
Pa ti se oko moje u krivoj crkvi molis ako mislis da ste zbog nas vraceni nakon 2 minuta.
Ne znam sto mi pises u mnozini.
Zbog cega su vraceni?

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 06 nov 2022, 23:34

A zbog ovakvi poput Envera, i jest se nasem narodu desilo sta je se desilo, ali nista nikad naucit necemo, ziv bio Енверу.

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 06 nov 2022, 23:35

Suvorov je napisao/la:
06 nov 2022, 23:33
Simi je napisao/la:
06 nov 2022, 23:32
Suvorov je napisao/la:

Pa nije niko od gostiju vracen kuci zbog toga.
Pa ti se oko moje u krivoj crkvi molis ako mislis da ste zbog nas vraceni nakon 2 minuta.
Ne znam sto mi pises u mnozini.
Zbog cega su vraceni?
MUP KS adresa za sve upite.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 06 nov 2022, 23:35

miky_hz je napisao/la:
06 nov 2022, 23:26
Generalno se mora presjec sa Grbavicom jednom u smislu dolaska gostujucih navijaca,nije ovo kritika Željeznicaru nego realno je da taj stadion sa sigurnosnog i bilo kojeg aspekta nema uslove za dolazak gostujucih navijaca.

I ovo se ponavlja i ponavlja bar 5 navijackih skupina koji je došlo imalo direktan okrsaj sa publikom jer nekako "prirodno je" u ovakvim uslovima da ce se takav problem desiti ,i jednom ce se desiti da neko nastrada a tad ce biti kasno.Radije nek se skroz zabrane dolasci gostima ako vec ne postoje uslovi a ocito je da ne postoje.Nešto se ovde mora presjec dok nebude kasno.

Na kraju i domacin ispasta jer izgube xy mjesta na tribini zbog tih nekakvih pregrada i cega vec ne.Organizacija na tom stadionu šteti i jednim i drugi.
Kada nisu imali istočnu tribinu pa hajde i mogli su ove skupine s većim brojkama puštati u zdenku ali sada je to skoro pa nemoguće ili je ogroman rizik. S obe strane zdenke su domaći navijaci s minimalnom tampon zonom i gosti su faktički u "sendviću".
Jedino rješenje kada dolazi veći broj gostujucih navijaca je da daju kompletnu sjevernu tribinu ili ne znam sta mogu drugo da izmisle.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 06 nov 2022, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 nov 2022, 23:36

SoulEclipsee je napisao/la:
06 nov 2022, 23:26
veteran 1987 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:24
Vico upravo ovih dana zavrsava poslove oko svog drugog mandata na čelu saveza, tako da ne nadajte se previše.
Treba barem tražiti VAR da se uvede ali opet kad skontaš sa tim čovjekom ne vrijedi ništa pričati s obzirom da znamo ko je ...Nedo Bog da se repka plasira negdje znaš kad bi ga skinuli sa vrata nikad
Sada sam ozbiljan, sudija je u oba slučaja postupio ispravno. Čist crveni i čisto poništen gol, Cocalić je išao na golmana i lopta ga slučajno pogodila.

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 06 nov 2022, 23:36

Sta se zalite?? Karaj Vico sve redom, i ne treba nam bolje. Necete 4R? Puna podrska **** svih bosnjackih klubova. Jos sad i da kazne Grbavicu jedno 10 utakmica bez navijaca. Bolje nismo ni zasluzili.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 nov 2022, 23:37

fks74 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
06 nov 2022, 23:17
Madal je napisao/la:
06 nov 2022, 23:16

Viđeno je sve, samo vi niste tad gledali. Kao što sad ne vide navijači Borca.
Kada je viđeno?
Još puštali Borcu utakmice i pričali,, ako zapnu protiv Borca treba im noge polomiti " samo da pitari ne budu prvaci. Samo j.bi vico, kada si mogao nas j.bi i druge, jer su šutili kao pičqe.
Dramiš nepotrebno. Znaš i sam da ste tituli sami sebi izbili iz ruku još su vas čisto uzeli na Koševu 0-2 iako ste sedam dana prije te utakmice već unaprijed vidjeli da ćete biti pokradeni. Nešto slično kao Željo večeras.

Da ste vi igrali iole na nivou ne bi vas stigli i prestigli, bilo je čini mi se više od 10 bodova razlike u vašu korist.

Nemoj hljeba ti kao ovi pojedini iz Tuzle "izbacio nas Željo, izbacio nas Velež" a nije ih izbacilo to što meda nisu mogli. Garant će im i u maju biti kriv neko treći kad ispadnu, pa će moralisati a nisu moralisali kad im je prije koji mjesec Borac dao tri boda da ostanu u ligi :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 nov 2022, 23:38

DamirT je napisao/la:
06 nov 2022, 23:18
let3 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:04
Ma uzalud im je sav ovaj cikus sa suđenjem i navlačenjem na svakoj utakmici.
I kad izađu u Evropu, pošto tamo nema Gigovića ili Bilbije - opet će ih iskarati neki ribari sa farskih otoka i hajd nazad kući :salut:
Al otići će i Vico jednog dana sa vrha Saveza, e onda će biti veselo gdje god dođu, na svakom stadionu . Mnogima su se zamjerili u ovih zadnjih par godina, otkako je Dodikov sestrić uzjahao.
Neki njihovi me napadose kad sam ovo rekao nedavno. Nisu ni svjesni sta ce im radit kad odu ovi trenutni iz saveza. Mislim da to i oni sami znaju, al nece da priznaju
Mi ih bez problema 2x dobismo. :rol:

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 nov 2022, 23:38

Kockoglavi je napisao/la:
06 nov 2022, 23:33
slika
Vrati se uvijek :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 nov 2022, 23:39

fks74 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:38
DamirT je napisao/la:
06 nov 2022, 23:18
let3 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:04
Ma uzalud im je sav ovaj cikus sa suđenjem i navlačenjem na svakoj utakmici.
I kad izađu u Evropu, pošto tamo nema Gigovića ili Bilbije - opet će ih iskarati neki ribari sa farskih otoka i hajd nazad kući :salut:
Al otići će i Vico jednog dana sa vrha Saveza, e onda će biti veselo gdje god dođu, na svakom stadionu . Mnogima su se zamjerili u ovih zadnjih par godina, otkako je Dodikov sestrić uzjahao.
Neki njihovi me napadose kad sam ovo rekao nedavno. Nisu ni svjesni sta ce im radit kad odu ovi trenutni iz saveza. Mislim da to i oni sami znaju, al nece da priznaju
Mi ih bez problema 2x dobismo. :rol:
Al vam bez problema uzeše titulu na koševu :kafa:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 06 nov 2022, 23:41

Raonffa je napisao/la:
06 nov 2022, 23:37
fks74 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Kada je viđeno?
Još puštali Borcu utakmice i pričali,, ako zapnu protiv Borca treba im noge polomiti " samo da pitari ne budu prvaci. Samo j.bi vico, kada si mogao nas j.bi i druge, jer su šutili kao pičqe.
Dramiš nepotrebno. Znaš i sam da ste tituli sami sebi izbili iz ruku još su vas čisto uzeli na Koševu 0-2 iako ste sedam dana prije te utakmice već unaprijed vidjeli da ćete biti pokradeni. Nešto slično kao Željo večeras.

Da ste vi igrali iole na nivou ne bi vas stigli i prestigli, bilo je čini mi se više od 10 bodova razlike u vašu korist.

Nemoj hljeba ti kao ovi pojedini iz Tuzle "izbacio nas Željo, izbacio nas Velež" a nije ih izbacilo to što meda nisu mogli. Garant će im i u maju biti kriv neko treći kad ispadnu, pa će moralisati a nisu moralisali kad im je prije koji mjesec Borac dao tri boda da ostanu u ligi :)
Da nisu navlačili borcu u svakom kolu i da im niste pustili, nema šanse da bi stigli 13 bodova bez obzira što smo izgubili. :salut:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 06 nov 2022, 23:43

Mostarwolf1981 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:34
A zbog ovakvi poput Envera, i jest se nasem narodu desilo sta je se desilo, ali nista nikad naucit necemo, ziv bio Енверу.
Sta je uradio Enver?

Simi
Kontakt:

Post Postao/la Simi » 06 nov 2022, 23:44

fks74 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:41
Raonffa je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Da nisu navlačili borcu u svakom kolu i da im niste pustili, nema šanse da bi stigli 13 bodova bez obzira što smo izgubili. :salut:
Vala komsija ako smo tu polusezonu jednu utakmicu kako treba odigrali, bila je ta protiv borca.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 06 nov 2022, 23:48

Simi je napisao/la:
06 nov 2022, 23:44
fks74 je napisao/la:
06 nov 2022, 23:41
Raonffa je napisao/la:

Vala komsija ako smo tu polusezonu jednu utakmicu kako treba odigrali, bila je ta protiv borca.
To se slažem. Sjećam se tekme i čak je izgledalo da bi im mogli makar bod otkinut al nije se dalo

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 06 nov 2022, 23:48

Nisam fkt nacionalista al jednu stvar ne kontam

Ajd mogu shvatit da igras u rivalu ili da predjes u rivala, jbg ipak na kraju dana fudbal je tvoj poso ko i svaki drugi

Al ne mogu stvarno shvatit kako neki Bosnjak moze igrat u borcu..mislim zaista stepen mrznje i poruke od navijaca..znaci oni pjevaju ubiji baliju i ti das go kao proslavis sa njima :crazy:

Borac tj lesinari bukvalno politicka grupa koja se bavi sijanjem
nacionalne mrznje ...

I to da su neke hajmo rec "basic poruke" gazi ovog onog..njihva mrznja je u rangu toga da lupam neko grb spominje kazane ili da se neko sprda za jasenovac..evo jezim se od pomisli da bi neko nas to mogao u toj mjeri izreci..i onda kao sto ih napadose..samo djelovanje lesinara kao grupe je provokacija svakom normalnom gradjanu ove drzave bez obzira na naciju

Da ne bude zabune nista kontra normla raje koja prati Borac..al ipak zna se ciji je glas njaglasniji...
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 nov 2022, 23:50

Raonffa je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Kada je viđeno?

Slobodom opčinjen Visočak. Pazi potpisa. :rol: :rol: :rol:

Idi prati Bosnu 2. ligi Centar, pametnije bi ti bilo, nego što navijaš za tuđi klub iz tuđeg grada.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 06 nov 2022, 23:50

svrakino1921 je napisao/la:
06 nov 2022, 21:52
Cuj faul nad golmanom

Sta smo dozivjeli na LJEPOTICI
-MORAS DOBIT CRVENI
-GOL NE SMIJES ZABIT
PRC! :beba:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.